• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Aaa kimler varmış burda:KK76: hoşgeldin cnm tedavin Hayrli olsn çok güzel ilerlemis herşey inş mutlu sona ulaşırsın güzel haberlerini bekliyorz:dua: bende ikinci tüp bebek tedavime başlıcam bugn gittim doktra estrofem verdi 10 gün snra adetin 2.günü başlıcam hayrlsiyla bu sefer mutlu sonla biter:dua::anneadayı:
Hosbuldum canım şaşırdım vallahi yine bebek isteği buluşturdu bak bizi ama inş bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürsün. 2017 bize ve tüm isteyenlere bebeklerimizi getirsin inşallah :) bizim zamanlardan pek bebeği olmayan kalmadı gibi sıra bizde artık dimi :)

Hosbuldum canım şaşırdım vallahi yine bebek isteği buluşturdu bak bizi ama inş bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürsün. 2017 bize ve tüm isteyenlere bebeklerimizi getirsin inşallah :) bizim zamanlardan pek bebeği olmayan kalmadı gibi sıra bizde artık dimi :)
Amiiin:dua: aynen ya sıra bize gelsin artk cnm bu sfer çok umitlenmicem snra çok üzülüyorum diyodum ama dha tedaviye başlamadan heycanlandim:KK17:

Amiiin:dua: aynen ya sıra bize gelsin artk cnm bu sfer çok umitlenmicem snra çok üzülüyorum diyodum ama dha tedaviye başlamadan heycanlandim:KK17:
Ya ümitlen cnm pozitif ol ki her şey pozitif olsun . Bence 2017 çok güzel bir yıl olucak hepimiz için :anneadayı::KK200: geçen sefer ki tüp bebeği ne zaman denemistin?

Merhaba kızlar hepinizin tedavisi hayirli olsun inşallah . Ben aslında 2016 aralık tüp tedavisine mi yazsam buraya mı yazsam bilemedim. 17 aralıkta adet le tüp tedavisine başladım 30 yumurtam oluştu 24 ü olgun çıktı , 12 si döllendi ve 12 side 5. Güne geldi fakat 6 tanesi kaliteli olanlardi. 3 ocakta yani dün 2 tane meleğimi koydular karnıma çok heyecanlıyım . Bu arada ben pko yum ama hafif pko çünkü adetlerim düzenli .eşimde hiç bir sorun yok .3 yıldır bebek istiyoruz .Yaşım 24 . 3 kimyasal gebelik .bir tane de bebek yerine et parçası oluştuğu için kurtajim var.bütün genetik testler pıhtılaşma testleri yapıldı onlar da da bir şey çıkmadı Ama ben hepsini unuttum. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ..siz hangi aşamalardasınız bana sormak istediğiniz birşey olursa her zaman yardımcı olurum kızlar
Evet canm hangi merkeze gttn bnde bu ay nasips tup bebek istyrm adetn 2.gunumu gtmek gerekiyot sonra bi daha neler yapiliyor ne kdr gunde 1 gitmek gerekiyor anlatrmisin kisaca

Evet canm hangi merkeze gttn bnde bu ay nasips tup bebek istyrm adetn 2.gunumu gtmek gerekiyot sonra bi daha neler yapiliyor ne kdr gunde 1 gitmek gerekiyor anlatrmisin kisaca
Canım bursa da acıbadem hastanesi doç. Dr. Şahin zeteroglu na gittim çok memnun kaldım . Muayeneye adetin 2. Günü gitmek gerekiyor .Genelde gittiğin gün yada en geç adetin 3. Günü iğnelere başlanıyor.benim adetin 2. Günü pazar gününe denk gelmişti muayene mi olmuştum ama kendi sürekli alışveriş yaptığım eczane kapali olduğu için pazartesi yani adetimin 3. Günü iğnelere başlamıştım . Yalnız adet olmadan da bir git görüş derim belki istiycegi testler fln vardır.görüşmede muayene ücreti alınmıyor fakat muayene ederse alıyorlar bilgin olsun canım

Canım bursa da acıbadem hastanesi doç. Dr. Şahin zeteroglu na gittim çok memnun kaldım . Muayeneye adetin 2. Günü gitmek gerekiyor .Genelde gittiğin gün yada en geç adetin 3. Günü iğnelere başlanıyor.benim adetin 2. Günü pazar gününe denk gelmişti muayene mi olmuştum ama kendi sürekli alışveriş yaptığım eczane kapali olduğu için pazartesi yani adetimin 3. Günü iğnelere başlamıştım . Yalnız adet olmadan da bir git görüş derim belki istiycegi testler fln vardır.görüşmede muayene ücreti alınmıyor fakat muayene ederse alıyorlar bilgin olsun canım
aynen cmtesı gdıcem canım ıstanbul bahcecı duydun mu nasıl sence .kızlar ıstanbul bahcecıde tedavı goren varmı aramızda

aynen cmtesı gdıcem canım ıstanbul bahcecı duydun mu nasıl sence .kızlar ıstanbul bahcecıde tedavı goren varmı aramızda
Cnm evet bahçeci ve Bülent tıraş ı çok duydum hatta ben bülent tıraşı düsünüyordum fakat çok yoğun oldukları için ilgi alaka çok azmış genelde hemsirelerle görüştürüyorlarmış .ve fiyatlar 15-20 bini rahat buluyormuş bana çok geldi .ve şahin bey hakkında çok olumlu yorumları da okuyunca şahin bey de karar kıldım mesela şahin bey hastaları olarak WhatsApp grubumuz var maşallah nerdeyse hepsi hamile :anneadayı::nazar:darısı bize inş :)

Cnm evet bahçeci ve Bülent tıraş ı çok duydum hatta ben bülent tıraşı düsünüyordum fakat çok yoğun oldukları için ilgi alaka çok azmış genelde hemsirelerle görüştürüyorlarmış .ve fiyatlar 15-20 bini rahat buluyormuş bana çok geldi .ve şahin bey hakkında çok olumlu yorumları da okuyunca şahin bey de karar kıldım mesela şahin bey hastaları olarak WhatsApp grubumuz var maşallah nerdeyse hepsi hamile :anneadayı::nazar:darısı bize inş :)
Canim bursa acibadem sahin beye mi gidiyorsun bende adetle onda baslicam insallah

Sahin bey hngi hastanede

Tedavi süreci iki çeşit canım uzun protokol adetin 21.günü başlıyor kısa protokol ise adetin 3 4 5 günlerinden birinde başlıyor
Merhaba nuffiun sen de Adana başkentte mı yaptıracaktır ben de orada yaptıracağım ocak 20 gibi adet bekliyorum senin Dr kim ve ne zaman başlayacaktır acaba

Bu protokol işi rapor için mı yoksa tedavi şekli mı Dr mu karar veriyor bir de sana fiyat söylediler mı Adana başkentte nuffiun

Ben 20 ocak gibi Adana Başkent Hastanesi'nde tüp bebek tedavisine başlayacağım listeye beni de ekler mısınız acaba

Back