• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Evet cnm pazartesi benimde 5. Gün donmus embriyo transferim olacak inşallah. Birlikte gün sayarız. Topigimiz pozitifle dolup taşar insallah:dua::dua::anneadayı::anne::nazar:
Ay inşallah canım çok heyecanlisindir şimdi ben transferden 1 gece önce hiç uyuyamamistim. 1 tane mi yoksa 2 tane mi transfer olucak cnm ?:anneadayı::nazar:

Kızlar yumurta toplanması aşamasına ortalama kaç günde ulaşılıyor? ben dün iğneye başladım, tahmini ne zaman toplanır sizce?
Cnm ben aralık 17 de adet oldum , 19 unda ignelere başladım , 29 unda yumurta toplamam oldu , 5 günde embriyo gelişimi sürdü ocak 3 transfer oldu . Ama tedavi süreci kişiye göre uzayıp kisalabiliyormus

Kızlar doktora gittim kendi doktorum da baktı ve miyom rahimi etkileyecek dedi zara yakınmış o yüzden önce onun alınması gerekiyormuş yani yumurtalar geliştirilip toplanacak sonra miyom ameliyatı olucam 2 ay sonra transfer olabilirmiş iğnelere devam şimdi. Bende eskişehire dönmeden zaten hazır raporluyken o doktora operasyonu yaptırayım diyorum ya yumurta toplanırken ya da bikaç gün sonra yapılabiliyorsa gelmişken alsın diye ama cumartesi kontrol var o zaman sorucam bakalım hiç olmazsa burda annem var. hayırlısı böyleymiş demek ki yeter ki kaliteli embriyom olsun da dondurulsun
hayırlısı olsun canım miyom tutunmayı olumsuz etkiliyor trnsferden önce amelyat olman yararına olacaktır

Merhaba kızlar hepinizin tedavisi hayirli olsun inşallah . Ben aslında 2016 aralık tüp tedavisine mi yazsam buraya mı yazsam bilemedim. 17 aralıkta adet le tüp tedavisine başladım 30 yumurtam oluştu 24 ü olgun çıktı , 12 si döllendi ve 12 side 5. Güne geldi fakat 6 tanesi kaliteli olanlardi. 3 ocakta yani dün 2 tane meleğimi koydular karnıma çok heyecanlıyım . Bu arada ben pko yum ama hafif pko çünkü adetlerim düzenli .eşimde hiç bir sorun yok .3 yıldır bebek istiyoruz .Yaşım 24 . 3 kimyasal gebelik .bir tane de bebek yerine et parçası oluştuğu için kurtajim var.bütün genetik testler pıhtılaşma testleri yapıldı onlar da da bir şey çıkmadı Ama ben hepsini unuttum. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ..siz hangi aşamalardasınız bana sormak istediğiniz birşey olursa her zaman yardımcı olurum kızlar
Hayirlisi olsun, Allah saglikla sihhatle hayirli evlatlar nasib etsin..

Merhaba kızlar hepinizin tedavisi hayirli olsun inşallah . Ben aslında 2016 aralık tüp tedavisine mi yazsam buraya mı yazsam bilemedim. 17 aralıkta adet le tüp tedavisine başladım 30 yumurtam oluştu 24 ü olgun çıktı , 12 si döllendi ve 12 side 5. Güne geldi fakat 6 tanesi kaliteli olanlardi. 3 ocakta yani dün 2 tane meleğimi koydular karnıma çok heyecanlıyım . Bu arada ben pko yum ama hafif pko çünkü adetlerim düzenli .eşimde hiç bir sorun yok .3 yıldır bebek istiyoruz .Yaşım 24 . 3 kimyasal gebelik .bir tane de bebek yerine et parçası oluştuğu için kurtajim var.bütün genetik testler pıhtılaşma testleri yapıldı onlar da da bir şey çıkmadı Ama ben hepsini unuttum. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ..siz hangi aşamalardasınız bana sormak istediğiniz birşey olursa her zaman yardımcı olurum kızlar
Hayirlisi olsun, Allah saglikla sihhatle hayirli evlatlar nasib etsin..

Anladim canim testekkur ederim bilgilerin icin ben Ankaradayim. Pgt den once normal tup deneyim diyorum bilmiyorum her dr baska bisey diyor. 20 ocakta tup bebek oncesi kontrol randevum var bakalim dr ne diyecek neye yonlendirecek bilmiyorum. Esimin de hasar ilacla dustu bin sukur ama 4 aydir bebek olmadi. Ben de esime kirmizi et yedirmiyorum islenmis gida hic yenmez evimizde. Haftada uc öğün nohut yemegi yapiyorum sabahlari keciboynuzu ozu aksamlari keciboynuzu tozu hergun isirgan otu cayi hergun zeytinyaginda beketilmis incir hergun siyah uzum cekirdegi tozu ve hergun ceviz badem yediriyorum tedaviye basladigimizdan beri hic ara vermedik bunlara. Sigara iciyordu gunde 5 taneye dusurdu.
qenzim de öneririm birçok kişide olumlu faydası oldu . öylede yapabilirsin sonuç almazsan pgt yaptırabilirsin inşaallah gerekte kalmaz.ankarada olduğun için aha şanslısın yüzyüze görüşebilirsin genetikçilerle hatta bir öneride bulunabilirmiyim sana bir genetik merkezkezini ara ordan öneri vermelerini iste muhtemelen yardımcı olurlar

Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah . Sen de mi tedavi görüyorsun yada basliycaksin Cnm ?
ewt cnm basladim ben de bugun ignenin 7.gunu cnm uzun protokol benim, yarin kontrolum var Allahin izniyle yumurta toplama gunu belirlenecek, umarim hersey yolundadir..

ewt cnm basladim ben de bugun ignenin 7.gunu cnm uzun protokol benim, yarin kontrolum var Allahin izniyle yumurta toplama gunu belirlenecek, umarim hersey yolundadir..
İnşallah herşey yolundadır Cnm Rabbim herşeyi gönlüne göre versin hepimiz meleklerimize kavuşalım inşallah

Kızlar yumurta toplanması aşamasına ortalama kaç günde ulaşılıyor? ben dün iğneye başladım, tahmini ne zaman toplanır sizce?
benim ortlam 8 gün sürüyor detten sonraki süreç 10 gün gibi toplanıyor ama kişiye göre değişken bir durum belki senin 10 gün sürer yada 8 günden daha az

Ay inşallah canım çok heyecanlisindir şimdi ben transferden 1 gece önce hiç uyuyamamistim. 1 tane mi yoksa 2 tane mi transfer olucak cnm ?:anneadayı::nazar:
Heyecan olmaz mi:rolleyes:hem de nasıl hemen almak istiyorum kuzularimi Allah nasip ederse 2 tane konulacak cnm.Bu benim 3. denemem.İlkinden 5yasinda bir oglusum var.Darısı tüm isteyenlere:KK6::KK6::KK46::anneadayı::nazar:

qenzim de öneririm birçok kişide olumlu faydası oldu . öylede yapabilirsin sonuç almazsan pgt yaptırabilirsin inşaallah gerekte kalmaz.ankarada olduğun için aha şanslısın yüzyüze görüşebilirsin genetikçilerle hatta bir öneride bulunabilirmiyim sana bir genetik merkezkezini ara ordan öneri vermelerini iste muhtemelen yardımcı olurlar
Tabiki canim. Bi dr bana genetikci Muhterem Bahce ile gorus dedi ama gorusmedim. Normal tup bebek yapacaksam gerek yok diye dusundum. Esim 5 aydir emodex kapsul vitamin kullaniyor. Icinde quenzim var. Baska bi quenzim ilac kullanmasina gerek var mi?

Tabiki canim. Bi dr bana genetikci Muhterem Bahce ile gorus dedi ama gorusmedim. Normal tup bebek yapacaksam gerek yok diye dusundum. Esim 5 aydir emodex kapsul vitamin kullaniyor. Icinde quenzim var. Baska bi quenzim ilac kullanmasina gerek var mi?
Doktoruna danış istersen canım teatrio kullanıyorum eşim ve ben dr kontrolünde kullndık hücre yenileyici özelliği var bizde döllenme sorunu oldu o yüzden vermişti bahsettiğim arkadaş ve eşide qenzim kullanmıştı. muhterem bahçe iyi bir genetikçi zaten tr de bilinen cumhur gökhan ekmekçi / muhterem bahçe / volkan baltacı /ben cumhur bey ile görşmüştüm mail atmıştım kendisi dönmüştü bana

Ayyy canım hadi hayırlısı, güzel haberleri alacağız inşAllah..

Saol canım valla yaptık, hiç acımadı sadece sonra yandı biraz.
Hangi iğne yaktı cnm ? Bugün doktra gittm bnde estrofem hap verdi adetin 2.günü gidicem tedaviye başlıcaz hadi bismillah:dua:

Doktoruna danış istersen canım teatrio kullanıyorum eşim ve ben dr kontrolünde kullndık hücre yenileyici özelliği var bizde döllenme sorunu oldu o yüzden vermişti bahsettiğim arkadaş ve eşide qenzim kullanmıştı. muhterem bahçe iyi bir genetikçi zaten tr de bilinen cumhur gökhan ekmekçi / muhterem bahçe / volkan baltacı /ben cumhur bey ile görşmüştüm mail atmıştım kendisi dönmüştü bana
Ben de muhterem bahce den randevu alicam canim. Tupten once gorusmekte belki de fayda var. Kaan Aydos esime emodex verdi. Sanirim icerik teatrio ile ayni. O yuzden emodexe devam ediyor.

Ben de muhterem bahce den randevu alicam canim. Tupten once gorusmekte belki de fayda var. Kaan Aydos esime emodex verdi. Sanirim icerik teatrio ile ayni. O yuzden emodexe devam ediyor.
Bence de en doğrusu bir genetikçi ile görüşmen sürece öyle devam etmen .. ilaç içeriğini bilmiyorum canım kaan aydos iyi bir doktor duyduğum kadarı ile hakkında hayırlısı olsun

Aaa kimler varmış burda:KK76: hoşgeldin cnm tedavin Hayrli olsn çok güzel ilerlemis herşey inş mutlu sona ulaşırsın güzel haberlerini bekliyorz:dua: bende ikinci tüp bebek tedavime başlıcam bugn gittim doktra estrofem verdi 10 gün snra adetin 2.günü başlıcam hayrlsiyla bu sefer mutlu sonla biter:dua::anneadayı:

Bence de en doğrusu bir genetikçi ile görüşmen sürece öyle devam etmen .. ilaç içeriğini bilmiyorum canım kaan aydos iyi bir doktor duyduğum kadarı ile hakkında hayırlısı olsun
Sagol canim hepimiz icin hayirlisi olsun rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.

Back