2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar ben günümden 3 gün önce adet oldum. Doktora yazdım oda adetin 2. Günü puregon 900 den günlük 300 uı gelene kadar vurulmamı söylemiş. Saat falan vermemiş. Yarın ilacı bulabiliriz inşAllah. 3. Güne sarksa sorun olurmu

bana da 900 ve 300 verdi, her gece 300 yapacakmisik, sen kac yapacaksin cnm?
Canımmm sana ihtiyacım var, bende adet oldum. Günlük 300 yap demiş banada. Nasıl yapıyosun? Bana anlatırmısın. Şimdilik 900 2 kutu al demiş. Cumartesi kontrole gel demiş

Canim birşey olmaz insallah hayırlısı olsun

Hanımlar dün akşam ben menapur iğnemi 7 de vururum dedim ama bir toz bir su karıştırdım şırıngaya çekerken falan biraz sorun yaşadım 7.10 oldu vurmam şimdi hep 7.10'da mı vurmam lazım yoksa 7'de olsam hep bundan sonra olur mu.

Birşey olmaz canim 10 dkk ne olcak..hayirlisi olsun hakkında insallah

Hayirli olsun.. ignelere en gec 3.gün başlanıyor..sorun olmaz yani.. ama merak ettiğim sadece mesajla ignelere başlayın mi dendi? Yani normalde 2.gün ultrasonla muayene ve gerekirse kan degerlerine bakiliyor ya..

Hayirli olsun.. ignelere en gec 3.gün başlanıyor..sorun olmaz yani.. ama merak ettiğim sadece mesajla ignelere başlayın mi dendi? Yani normalde 2.gün ultrasonla muayene ve gerekirse kan degerlerine bakiliyor ya..
Evet canım msjla:) benim ilk tedavimde böyle olmuştu. Gider gitmez akşam ilaca başlamıştım. Biraz saçma ama napim benimde vaktim yok açıkcası. Bide öncedinde hormon testleri yaptım göndermiştim. Sorun yok demişti

Canim iğne dışında başka ilac kullanıyor musun..ben de her gidişimde hormon tahlili yapıyor dktorum :)

Yok canım kullanmıyorum hiç bişey. Sen kullanıyormusun?
Canim benimki dondurulmuş olucak o yüzden şimdi regli bekliyorum korospin folbiol ve kontrol hapi kullanıyorum.yani ben gonal f kullanmıştık onun haricinde vitamin de vermişti dk folik asit ve glofir da vardı o yüzden sordum ben iğne dışında da baya ilac kullanmisim

Valla bilmiyorum canım, ilkinde de kullanmamıştım bakalım nasıl olacak? Bu tedavimde hayırla biter inşAllah

Valla bilmiyorum canım, ilkinde de kullanmamıştım bakalım nasıl olacak? Bu tedavimde hayırla biter inşAllah
Inşallah canim Rabbim mahrum bırakmasın hiç kimseyi bixide insallah.tabi dktrun daha iyi bilir hastadan hastaya değişiyor herkesin aynı değil :) incir tuket ayrıca yumoslara doğal ilac etkisi olur ignelere destek

Birşey olmaz canim 10 dkk ne olcak..hayirlisi olsun hakkında insallah

valla ben yine 7.10 da yaptım. Bir de şu miyom meselesi açığa kavuşsa. kendi doktorum cumartesileri yok öbür dr baktı kontrol için gittiğimde de o bakmıştı sadece 3 hafta önce miyom falan yokken şimdi var hemde 10 mm anlamadım yani. eğer kalınlaştıkça rahimden uzaklaşırsa transfer olacak yoksa geliştirilen yumurtalar toplanıp dondurulacak ameliyat olucam sonra transfer olacak bakalım çarşamba kendi doktorum bakacak o ne diyecek meraktayım.

Bu arada ben rapor için bugün eskişehire döndüm yarın rapor alıp işyerine verip dönüş yapıcaz neyse ki arabayla 3 saat sürüyor iğnemi de aldım yanıma yaptım

Canımmm hayırlı olsun, bol yumoşun olsun inş. Bende bugün adet oldum. 300 dozla başlıcam inş iğneyi bulabilirsem. Sağlam olsun bence, transfer olmasada canın sıkılmasın. Her işte vardır bir hayır. İyiki gözükmüş bence.

Kesinlikle önce miyoma çare bulunsun sonra transferin olsun dondurulsun belki bu hayirli olandır bilemeyiz...ben 1 senedir transferi bekliyorum bir türlü kısmet olmadı bakalım bu sefer insallah bir sorun çıkmaz trasnferimi olurum alirim artık buz bebislerimi :))))....hepimizin hakkında hayırlısı tabi

Kızlar 9.günüm akşam 7.5 gibi yapıyorum iğneleri. Artık kasiklarkmda ağrı oluşmaya başladı. Benim gibi ağrı çeken var mı acaba. Yumurtalar biraz fazla yumurta üretmiş demişti dr perşembe günü

hangi iğneyi verdü yarın mı vurunmaya başlayacaksın bulursun söyleyince depodan getiriyorlar birkaç saatte. ben menopur çok bulunmuyormuş fiyat araştırması yapmadan hastanenin eczanesinden aldım. tabii iyi ki gözüktü bakalım ne karar verecekler. çarşamba belli olur zaten geliştiricilere başladım transfer olmasa da yumurtam döllenirse embriyolarım hazır olacak.

tabii ki herzaman hayırlısı için dua ettim belki hiç görülmeyecekti transferimde tutnayacaktı hayal kırıklığıyla tekrar başlamaktansa dondurulur ameliyat olurum napalım.

Sen neden 1 sene bekledin canım sorun neydi?

Puregon 900 canım günlük 300 doz kullanılacak.

Canim ben negatif sonuçtan sonra kendimi pikolojikmen hiç hazir hissetmedim esim de üzülürüm diye sürekli bekle dedi yanaşmadı hiç neyse.. sonra banada laparoskopi ameliyatı önerdiler ama kendi tup dktorum olmaz gerek yok dedi hsg çekeriz ona göre karar verelim neyseki bu ay çektik çok şükür çıkmadı bir sorun..ve esim bana bir gün aniden istiyorsan yapalım diyince ben sokkk tabikiii dedim istiyorum ve böylece başlamış olduk insallah bu ay içinde alicam buz bebisimi

Canim geçmiş olsun evet sanirim yumoslarin gelişmesi ve çoğalması sebebiyle kasik ağrısı olmuştur..benimde öyle olmuştu ve benden baya yumos almışlardı 13 tanesi dollenmisti:))))) darisi sana insallah tatlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…