- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Canım benimde 2015de midem çok ağrıyordu artık dayanamıyordum. Ve sonuç safrada taş çıktı ameliyat oldum. İhmal etme, safra mideye ve sırta vuruyormuş.Arkadaşlar midem agriyor tam olarak 4 aydir gecmeyen bi agri. Farklı farklı doktorlara gittim bütün tahliller yapıldı hiçbişey yok ama ben dayanamıyorum bu agriya artık. Aklıma akupunktur geldi tedavi sürecinde midem için böyle bişey yapsam. Akupunktur hakkında bilginiZ tecrübeniz varmi
Meraba canim bende bursa acibademe gidiyorum sen nereddn geliyorsun sorun neydi birde ilk kezmi sshon beye geliyorsun.Mrblar..Ben de bugün 1 saat içinde düşünüp karar verdim.. Kış şartlarında sehir dışı gel git zor olsa da bu ani kararla yeni bir denemeye başlayacagim insallah..
1 ocak... yas 35.. bursa acibadem.. 3.deneme
Canım yok bişey dediler. Akupunktur yaptırmayı düşünüyorumCanım benimde 2015de midem çok ağrıyordu artık dayanamıyordum. Ve sonuç safrada taş çıktı ameliyat oldum. İhmal etme, safra mideye ve sırta vuruyormuş.
Önceki 2 denemeyi de orda yaptirdim... 1.sinden bir çocuğum var... 2.sinde pozitifi gördüm ama 1 hafta icinde kanamam başladı.. memnunum sahin beyden..Meraba canim bende bursa acibademe gidiyorum sen nereddn geliyorsun sorun neydi birde ilk kezmi sshon beye geliyorsun.
Ben de 6–7 gibi yaoiorum cnm, baskılayıcı igneyi de ayni anda yapiorum bir sakınca yokdur insallah, kac doz verdi menopur? Hayırlısı cnm :)Kızlar iğnelerinizi saat kaçta yapıyorsunuz doktor 7-9 arası yapabilirsin dedi daha önce hep 8 'de yapıyordum bu sefer 7'de yapayım diyorum menopur verdi
Ben de 6–7 gibi yaoiorum cnm, baskılayıcı igneyi de ayni anda yapiorum bir sakınca yokdur insallah, kac doz verdi menopur? Hayırlısı cnm :)
Hayırlısı cnm, bana puregon verdi 300 doz, 5 ocakta kontrol kısmetse, hafif lekem oluyor benim de, normalmis dedi dr., baskılayıcıdanmıs..75 doz canım ilk kullanıcam toz ve su karıştırıp yapıcam daha önce tedavimde gonal f yanında menagon kullanmıştım o da böyleydi 7 de yapayım bende o zaman
Hayırlısı cnm, bana puregon verdi 300 doz, 5 ocakta kontrol kısmetse, hafif lekem oluyor benim de, normalmis dedi dr., baskılayıcıdanmıs..
Korkma canim üzülme de geçer insallah miyom ameliyatı artik cok basit olmuş inan senin için daha hayirli olabilir inşallah da öyledir üzülmeya bana bugün miyom var dedi 3 hafta önce kontrolde yoktu küçüktü demek görülmemiş dedi şu an rahim duvarına yakınmış ama rahmin ince şu an kalınlaşsım bi muayenelere gel kalınlaşınca rahim dışı kalırsa transfer olacak ama duvara yapışırsa ya da içine yerleşirse miyom,yumurtalar toplanıp dondurulavak miyom ameliyatı olucam öyle transfer olacak çok canım sıkıldı bu zamana kadar hiç öyle bişeyim olmamıştı inşallah uzaklaşır
Canım doktor mu söylemişti sana kendin mi alıp kullandın yani doktorun bilgisi var mıydı
CNm ben kan değerlerime baktirdim ve düşük çıktı dvit.balık yağını ve Qenzime kendim araştırdım başladım. Ben çok faydasını gördüm. Araştırın dvit eksikliği yumurta kalitesini çok etkiliyor..Canım doktor mu söylemişti sana kendin mi alıp kullandın yani doktorun bilgisi var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?