2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Hayırlısı bakalım canım, nedense bir sorun çıkmasından korkuyorum, yazın tam karar verdik, hop izinler kaldırıldı. Kendimi o kadar hazırlamıştım o zaman. Şimdide adet olup gün geçerse diye korkuyorum :)

anlamadım ki? normalde zaten iğne süreci 10-12 gün sürmüyor mu? 5-10 gün mü kullanacaksın acaba? yeniden derken diğer adeti falan kastetmedi değil mi?
Yok diğer adetimi kast etmedi yumurtaların gelişmemiş tedaviye hiç başlamamış yeni başlıyoruz gibi düşün dedi pazartesi tekrar gitcem kontrole

Yok diğer adetimi kast etmedi yumurtaların gelişmemiş tedaviye hiç başlamamış yeni başlıyoruz gibi düşün dedi pazartesi tekrar gitcem kontrole
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, bende sandım bu iptal oldu. İnşallah yumoşların gelişir, belki ilaçtan da olmuş olabilir. Az olsun ama kaliteli olsun bence.

Hayırlısı olsun canım, 100 çok düşük seviye vermiş sana, kaç gün sonra kontrol oldu ? pzt kaçıncı gün olcak?

D dmlms hayırlısı olsun yapma stres canim..sen akşamdan birkaç incir koy suya sabah suyunu iç incirleri de ye çok etkisi olur yumurtslara muhakkak yap ama :)

Yaş arkadaşlar menegon vurulmak için insülin iğnesi alın demişti doktor eşim şimdi nöbetçi eczaneye gitmiş kalmamış baby staril enjöktör vermişler bunla olur mu acaba

Yaş arkadaşlar menegon vurulmak için insülin iğnesi alın demişti doktor eşim şimdi nöbetçi eczaneye gitmiş kalmamış baby staril enjöktör vermişler bunla olur mu acaba
Ayy olur muki acep bizde var keşke yakın olsaydık kesin gonderirdim hemen

ayy kız dur bir sakının :) nedir bu kadar stres olmaz birşey merak etme korkutma kendini bu kadar dktorunla irtibat halinde ol tmmdir

Çok sağol Allah razı olsun bu mesajın beni gerçekten çok mutlu etti Eczaneci bisey olmaz demiş ama yaa neden bütün aksilikler beni buluyoooo delircem
Senden de Allah razı olsun ciddi gonderirdim :) inan neler neler hepimizi buluyor ayrı ayrı şeyler ama üstesinden gelicez bu yol çok meşakkatli bir yol Rabbim yardım etsin.....birşey olmaz sen iğneyi kullan

CNm balık yağı al dvit ampul kalça dan vurdu. Yumurta kalitesi için çok önemli. Ben de çok etkili oldu .ben bir de Qenzim 10 kullandım. Solgar 'ın

Arkadaşlar midem agriyor tam olarak 4 aydir gecmeyen bi agri. Farklı farklı doktorlara gittim bütün tahliller yapıldı hiçbişey yok ama ben dayanamıyorum bu agriya artık. Aklıma akupunktur geldi tedavi sürecinde midem için böyle bişey yapsam. Akupunktur hakkında bilginiZ tecrübeniz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…