- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Hayırlısı bakalım canım, nedense bir sorun çıkmasından korkuyorum, yazın tam karar verdik, hop izinler kaldırıldı. Kendimi o kadar hazırlamıştım o zaman. Şimdide adet olup gün geçerse diye korkuyorum :)adetin duzenliyse cok da erken olmaz cnm merak etme, eczaciyi da madem ki aradin niye sikinti yapiyorsun bence rahatca temin ederler sana ilaclari, parayi verince bulunur cnm hic kafaya takma, doktorla kontaga gecebilme sansin da var madem tekrar sorarsin ne olacak..ben de e mail yoluyla haberlesiyorum dr.la surekli..
Yok diğer adetimi kast etmedi yumurtaların gelişmemiş tedaviye hiç başlamamış yeni başlıyoruz gibi düşün dedi pazartesi tekrar gitcem kontroleanlamadım ki? normalde zaten iğne süreci 10-12 gün sürmüyor mu? 5-10 gün mü kullanacaksın acaba? yeniden derken diğer adeti falan kastetmedi değil mi?
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, bende sandım bu iptal oldu. İnşallah yumoşların gelişir, belki ilaçtan da olmuş olabilir. Az olsun ama kaliteli olsun bence.Yok diğer adetimi kast etmedi yumurtaların gelişmemiş tedaviye hiç başlamamış yeni başlıyoruz gibi düşün dedi pazartesi tekrar gitcem kontrole
Tüp bebeginin oyuncağı olur bez bebekteBez bebek tül çoraptan eşim diyoki tüp bebek dedin baktın olmadı bez bebek yaptın:)))
Hayırlısı olsun canım, 100 çok düşük seviye vermiş sana, kaç gün sonra kontrol oldu ? pzt kaçıncı gün olcak?Hayırlı cumalar herkese Rabbim bu mübarek günün hürmetine yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsün.
Moralim çok bozuk hastaneden geliyorum yumurtalarım hiç gelişmemiş yeniden tedaviye başlıyoruz menegon+puregonla
aynen öyle canım belkide bebeğimin ilk oyuncağını yapmışımdırTüp bebeginin oyuncağı olur bez bebekte
İyiyiz canım hamdolsun sen nasılsın tatlımHayirli akşamlar arkadaşlar herkezler iyiler insallahhh
Ilk 100 kullandm Sonia 150 200 Boyle Kademeli kullanım pazartesi 10 günüm olcakHayırlısı olsun canım, 100 çok düşük seviye vermiş sana, kaç gün sonra kontrol oldu ? pzt kaçıncı gün olcak?
Iyiyim canim benim iş yordu bugün baya anca şimdi uzanabildimİyiyiz canım hamdolsun sen nasılsın tatlım
Ayy olur muki acep bizde var keşke yakın olsaydık kesin gonderirdim hemenYaş arkadaşlar menegon vurulmak için insülin iğnesi alın demişti doktor eşim şimdi nöbetçi eczaneye gitmiş kalmamış baby staril enjöktör vermişler bunla olur mu acaba
Çok sağol Allah razı olsun bu mesajın beni gerçekten çok mutlu etti Eczaneci bisey olmaz demiş ama yaa neden bütün aksilikler beni buluyoooo delircemAyy olur muki acep bizde var keşke yakın olsaydık kesin gonderirdim hemen
ayy kız dur bir sakının :) nedir bu kadar stres olmaz birşey merak etme korkutma kendini bu kadar dktorunla irtibat halinde ol tmmdirAyy canım bilmiyorum ben iyice strese girdim inan. Doktora yazdım sanki erken adet olacam diye hangi ilacı alayım dedim. Çünkü burada merkez yok, eczaneyi aradım depo malatya'da erken istemek gerekiyor. Cevapta merional 75 al demiş 2 kutu. bende cevap yazdım hocam daha öncekiler iptal mi diye, çünkü önceden puregon 900 2 kutu, puregon 600 1 kutu ve 5li 1 kutu orgalutan al demişti. Bende Ankaradaki eczacımızı aradım tamam hallederim dedi. Ama şimdi daha gitmeme 1 hafta var, adet olursam 2. veya 3. gün burada olacam. Bakalım adet olayım yeniden yazacam.
Senden de Allah razı olsun ciddi gonderirdim :) inan neler neler hepimizi buluyor ayrı ayrı şeyler ama üstesinden gelicez bu yol çok meşakkatli bir yol Rabbim yardım etsin.....birşey olmaz sen iğneyi kullanÇok sağol Allah razı olsun bu mesajın beni gerçekten çok mutlu etti Eczaneci bisey olmaz demiş ama yaa neden bütün aksilikler beni buluyoooo delircem
CNm balık yağı al dvit ampul kalça dan vurdu. Yumurta kalitesi için çok önemli. Ben de çok etkili oldu .ben bir de Qenzim 10 kullandım. Solgar 'ınYok diğer adetimi kast etmedi yumurtaların gelişmemiş tedaviye hiç başlamamış yeni başlıyoruz gibi düşün dedi pazartesi tekrar gitcem kontrole
Canım doktor mu söylemişti sana kendin mi alıp kullandın yani doktorun bilgisi var mıydıCNm balık yağı al dvit ampul kalça dan vurdu. Yumurta kalitesi için çok önemli. Ben de çok etkili oldu .ben bir de Qenzim 10 kullandım. Solgar 'ın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?