- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #5.321
11 mart pazar ama ben pazartesi yapıcam sabah aradım hastaneyi yerleşme kanaması da olabilir dediler dediğimiz günde test yapın konuşuruz yine dedilerHayırlısı olsun canım yaTest günün ne zaman peki?
İnşAllah canım ya, bellimi olur sen yine zamanı geldiğinde yap testi. durdumu kanama?11 mart pazar ama ben pazartesi yapıcam sabah aradım hastaneyi yerleşme kanaması da olabilir dediler dediğimiz günde test yapın konuşuruz yine dediler
yok geliyo ama dünden ped koymuştum bir iki damla o kadar gelmiş ona ama her sildiğimde geliyor ağrım sızım da yok şuan dün ağrıdan ölüyordumİnşAllah canım ya, bellimi olur sen yine zamanı geldiğinde yap testi. durdumu kanama?
yat dinlen, ayağının altına yastık koy uzan. İnşAllah sana tutunuyordur canım.yok geliyo ama dünden ped koymuştum bir iki damla o kadar gelmiş ona ama her sildiğimde geliyor ağrım sızım da yok şuan dün ağrıdan ölüyordum
inşallah ama çalışıyorum ve şuan işteyimyat dinlen, ayağının altına yastık koy uzan. İnşAllah sana tutunuyordur canım.
Canımmm hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm, inşAllah bir daha deneme yaparsan olur. Çok şükür ki evlatlarımız var. Rabbim onlara uzun ömürler versin. Bende idare ediyorum, çok halsizim, devamlı kusuyorum. Zayıfladımperşembe kontrol var, inşAllah iyilerdir. Ama bu sefer çok zor geçiyor. Karnım da devamlı bi ağrı var.
yok geliyo ama dünden ped koymuştum bir iki damla o kadar gelmiş ona ama her sildiğimde geliyor ağrım sızım da yok şuan dün ağrıdan ölüyordum
Ben transferimden bu yana ped kullanıyorum çünkü akıntı çok fazla, birde jel kullanınca mecbur kullanıyorsun.Canim bi tup bebek doktoru bi programda transfer asamasinda ve sonrasında hastalarin asla Ped koymamalarini söylemişti. Embriyolara sanırım zararliymis. Ayrıca rahim kuruluğu Yapıyormuş .KESİN olmamakla birlikte bi araştır istersen
Ama ben bildiğin adet görüyorum nasıl pes takmiyayim :)Canim bi tup bebek doktoru bi programda transfer asamasinda ve sonrasında hastalarin asla Ped koymamalarini söylemişti. Embriyolara sanırım zararliymis. Ayrıca rahim kuruluğu Yapıyormuş .KESİN olmamakla birlikte bi araştır istersen
O zaman çok fazla çekici olanlardaN degilde DAHA cok pamuklu olanlarını tercih edebilirsin çünkü kalite yükseldikçe kimyasal artiyormus. Yine sen bilirsin kafanı karıştırmak istemem bende ilk 2 denemede bilmiyordum herşey nasip önce tabiki... biz çok zor bebek sahibi olan anne adaylariyiz .insaAllah bebegin tutunur sanaAma ben bildiğin adet görüyorum nasıl pes takmiyayim :)
inşallah canım zaten pamuklu koteks kullanıyorum 2 tane transfer edildi belki biri düşmüştür diye umut ediyorum ama yine pek heves kalmadı çünkü her zaman ki gibi normal adet gördüm yarın 12.günüm ama ben pazartesi gidicem hastaneye yine de bir umut işte rabbim kimseyi evlatsız bırakmasınO zaman çok fazla çekici olanlardaN degilde DAHA cok pamuklu olanlarını tercih edebilirsin çünkü kalite yükseldikçe kimyasal artiyormus. Yine sen bilirsin kafanı karıştırmak istemem bende ilk 2 denemede bilmiyordum herşey nasip önce tabiki... biz çok zor bebek sahibi olan anne adaylariyiz .insaAllah bebegin tutunur sana
Amin .hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin.inşallah canım zaten pamuklu koteks kullanıyorum 2 tane transfer edildi belki biri düşmüştür diye umut ediyorum ama yine pek heves kalmadı çünkü her zaman ki gibi normal adet gördüm yarın 12.günüm ama ben pazartesi gidicem hastaneye yine de bir umut işte rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
ben orda tedavi oldum cnmSlm smyra art İzmir de tedavi görenler var mı arkadaşlar
Canım şuan için çok kötü geçiyor benim. Durmadan kusuyorum, zevk almıyorum hiç birşeydenKızlar hamilelikler nasıl geçiyor? @yenidünya3 ikiz bebişler nasıl? Farklı hissediyormusun :)
Hakkında hayırlısı olsun canım yaYenidunya3 . Canım benim negatif 6 ay sonra anca 6 ay sonra ikinciye sıra gelirmiş tabi ben o kadar beklermiyim bilmiyorum
merhaba canım. şükürler olsun iyiyim. bir iki gündür mide bulantım oluyor. ama kusacak kadar değil. c.tesi günü kontrolum var korkuyorum kötü birşey olacak diye. sen nasılsın canımemily07 sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?