- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 30
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Canım belkide yerleşme kanamasidir daha önceki adetlerinde böyle olurmuyduDurdu ama olacam adet iste
Bwnim ilk defa bu kadar uzun surdu canimCanım belkide yerleşme kanamasidir daha önceki adetlerinde böyle olurmuydu
Eder canimDurduysa bir umut.. Belki devam etmez
Leke geldi haliba adet oldum...
Malesefki okadar geciken adetimden sonra leke yerini kana birakti nasip olmadi bu ayda canim pozitif enerjin icinde tesekkur ederimcanım yerleşme kanaması olabilir dur devamı gelmezse öyle devam ederse bir test yap
benim oğlumda 7. haftaya kadar kahverengi lekelenme oldu
geçtiğimiz şubattaki düşüktede öyle oldu
Imsallah hayirlisiyla olmazsin canim insallah hamile kalirsinbende istiyorum mart 9 batım.
hayırlısı allahtan canım ne demekMalesefki okadar geciken adetimden sonra leke yerini kana birakti nasip olmadi bu ayda canim pozitif enerjin icinde tesekkur ederim
Canim 5inci aya girdik ama bi duzensiz adetim olmaya basladi anlatamam ya... bende ovulasyon testi siparis edecem bugun...benimde az önce yumurtlama testim geldi artık önümüzdeki maçlara bakacağız
Doktora gittinmi canım hiç hormon testi filan yaptirdinmiCanim 5inci aya girdik ama bi duzensiz adetim olmaya basladi anlatamam ya... bende ovulasyon testi siparis edecem bugun...
Bekliyorum ben de bi gelseydi hayirlisiyla bu ay olur insbenimde az önce yumurtlama testim geldi artık önümüzdeki maçlara bakacağız
Simdi tekra gidiyorum yoldayim hormon testlerim normal ciktiDoktora gittinmi canım hiç hormon testi filan yaptirdinmi
Adetin 3. Günü mü yaptirdinSimdi tekra gidiyorum yoldayim hormon testlerim normal cikti
Canim sen ne yaptin mr sonuclarini aldin mi sonuc ne ciktiAdetin 3. Günü mü yaptirdin
Cuma günü gidip alacam tatlimCanim sen ne yaptin mr sonuclarini aldin mi sonuc ne cikti
Tamm canimCuma günü gidip alacam tatlim
Testlerimi 2. Gunu canin simdi geldim dojtordan hormon testine bile gerek duymadi altdan muane etti yara var ufak dedi adetini geciktirecek hic bisey yok dedi sadece seninkinin strese dayali oldugunu dusunuyorum dediAdetin 3. Günü mü yaptirdin
Cok.sanslisin canm. Esinde de bir sorun yoksa bence akışına birakin. Hatta bir sure foruma flanda girme. Burda insan unutnak.istese bile yapamiyor hep aklinda. Biraz kafani dagitacak seyler bul. İnsaallah en kisa zamanda tutar.Testlerimi 2. Gunu canin simdi geldim dojtordan hormon testine bile gerek duymadi altdan muane etti yara var ufak dedi adetini geciktirecek hic bisey yok dedi sadece seninkinin strese dayali oldugunu dusunuyorum dedi