- 17 Şubat 2017
- 398
- 1.142
- 37
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Amin ben meryem süresi ve Yusuf suresi okuyorum fırsat buldukça adetime 3 gün kaldı ne zormuş bu işler
Evet canim adetin 3. Günü hormon testi o gün doğru çıkıyoryok gidicem bu ay ama 15 i reg olmam gerekiyor . Sence regl zamanı mı gitmek lazım doktora öyle demişti bana birileri?
Bekle 5 gun daha canim adetin gecsin kan verÇatlatma iğnesiden sonra 12.gün testi ek olarak yükledim sizce sonuç nedir eşim artık test yapmamı istemiyor çok fazla hüsran yaşadık
Meryem suresini daha öncede duymuştum bizde yapalim o zaman :)Aynen az once arkadasimla konustum test yapti hamile cikti ben uctum havalara ya anlatamam diyorki hergun bi bardak suya meryem suresi okiyarak esimle betaber ictik dedi buarada benim icime dogdu yoksa test yapmayacakti :)
Ben tek iciyom 3 gun 41 tamamlayalacam allah buyuktur bakariz sifamiz kuran da dirAynen az once arkadasimla konustum test yapti hamile cikti ben uctum havalara ya anlatamam diyorki hergun bi bardak suya meryem suresi okiyarak esimle betaber ictik dedi buarada benim icime dogdu yoksa test yapmayacakti :)
İnşallah canımmm amiinn :):)Ay insallah bu topikdeki herkesin karni buyur sonrada kucagi agrir gece uyumaz insallah insallahceylin-46 @gizlibilgi
Canim kaçtı proklatin benimkide yüksek çıktı önce 57 sonra 74 oldu emar istedi onun sonucuna göre ilaç verecek bende bi kaç gündür aslan pencesi içiyorumBen hem parlodel dr vermişti kullandım Hem aslanpençesi içtim her sabah.
Çok şükür düştü prolaktin
Aynen canim yapalimMeryem suresini daha öncede duymuştum bizde yapalim o zaman :)
Bekle 5 gun daha canim adetin gecsin kan ver
48 çıktı benim.Canim kaçtı proklatin benimkide yüksek çıktı önce 57 sonra 74 oldu emar istedi onun sonucuna göre ilaç verecek bende bi kaç gündür aslan pencesi içiyorum
Oyle gorunuyor canim zaten adet gwcmeden sonuclarin negatif cikmasi cok normal varsada girunmuyorTamam o halde sanırım teste sonuç negatif dikkatlice inceliyorum
Bende haftaya baslayacam ilaca belki aslan pencesi biraz düşürmüstür. İnsallah hamile kalirsin bu ay canım48 çıktı benim.
İlaç ve Aslan pençesi birlikte kullandım.
Henüz hamilelik Yok. Prolaktin düşürdük deniyoruz
Allahtan baska bisey istesem kabul olcakmis geldi testlerim aksamustuBekliyorum ben de bi gelseydi hayirlisiyla bu ay olur ins
Insallah canim olmasida sinav olmamasida Allah yardimcimiz olsunBende istiyorum, inşallah hayırlısı ile hepimiz kavuşuruz dilediğimize.
Amin, teşekkür ederim.yukarda yakı dan bahsetmişsiniz.ben onu ilk kez duydum.nasıl yapılıyor acaba.Insallah canim olmasida sinav olmamasida Allah yardimcimiz olsun
Normalde yumurtlama donemi yapilio ben adet olmayimca yaktirdim canim adet oldum hatta sirtimdayken yakiAmin, teşekkür ederim.yukarda yakı dan bahsetmişsiniz.ben onu ilk kez duydum.nasıl yapılıyor acaba.
Normalde yumurtlama donemi yapilio ben adet olmayimca yaktirdim canim adet oldum hatta sirtimdayken yaki[/QUOTE ne yapacağımı şaşırdım artık