2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kizlar benide alin araniza benimde bat yarin akintiya gore sanki 2 defa yumurtladim ikisinide degerlendirdik onceki gun test yaptim negatifti bakalim ins yarin gelmez gec dollenme olmustur
İnsaallah vardir canim. Elinde ovulasyon testi varsa onu da yap bence. Gebelik testinden daha erken ogrenebilirsin.belki

Yok canim malesef hic kullanmadim ovulasyon testi yani suan ne adet olacak misim gibi bir belirti var nede olmayacak misim gibi bakalim yarin ogrenecez artk lutfen banada dua edin

Yok canim malesef hic kullanmadim ovulasyon testi yani suan ne adet olacak misim gibi bir belirti var nede olmayacak misim gibi bakalim yarin ogrenecez artk lutfen banada dua edin
Allah gonlune gore versin. İnsaallah vardir. Neyseki 1 günün kalmış bekle bakalm bugunde. Sabah tekrarlarsin. Bizim daha yol uzun :)

Aa öylemiymis ben de inadina belim acik gezerim evde pek dikkat etmem dikkat edeyim bundan sonra

Kizlar tsh hormonuna baktiriyormusunuz yani trioit e o da hamile kalmayi cok etkiliyor haberiniz olsun bazen doktorlar gozden kacirabiyor

Bugun martin ilk gunu ...Rabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
İyi geceler arkadaşlar adetim 2gun geç geldi ve 1gun sürdü bu yerleşme kanaması olabilir mı acaba yardımcı olursanız sevinirim

5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…