- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Sag tarafdan geldigini nasil anladin ki canimkizlarr benim sol kasigim cok agriyor yaaa adetime faha 15 gun var ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum ve bu ay yumurtam zaten sagdan geliyor sag tarafin agrimasi gerekmezmiydi
Insalalh cnim sende bi sikinti yok demiGunaydin kizlar ben de istiyorum bu ay bakalim hayirlisi ile aliriz kucaklarimiza yavrularimizi bu ay tutar insallah
doktora gidiyorum cnm ben her ay o yuzdenSag tarafdan geldigini nasil anladin ki canim
İnsaallah vardir canim. Elinde ovulasyon testi varsa onu da yap bence. Gebelik testinden daha erken ogrenebilirsin.belkiKizlar benide alin araniza benimde bat yarin akintiya gore sanki 2 defa yumurtladim ikisinide degerlendirdik onceki gun test yaptim negatifti bakalim ins yarin gelmez gec dollenme olmustur
Allah gonlune gore versin. İnsaallah vardir. Neyseki 1 günün kalmış bekle bakalm bugunde. Sabah tekrarlarsin. Bizim daha yol uzun :)Yok canim malesef hic kullanmadim ovulasyon testi yani suan ne adet olacak misim gibi bir belirti var nede olmayacak misim gibi bakalim yarin ogrenecez artk lutfen banada dua edin
Ins tutmustur kizlar bu ayda bizim ayimiz olsunAllah gonlune gore versin. İnsaallah vardir. Neyseki 1 günün kalmış bekle bakalm bugunde. Sabah tekrarlarsin. Bizim daha yol uzun :)
Himm anladim canimdoktora gidiyorum cnm ben her ay o yuzden
Insallah ya insalalh hwpimiz birbirimize dua edelim insallah kimin duasi ne zaman kabul olur bilemeyizIns tutmustur kizlar bu ayda bizim ayimiz olsun
Bildigim kadariyla yok ikinci bebegim ilki 3 yasinda suan ben ilkinden daha stresliyim ama bu ay ovulasyon testi aldim ve sogan kurune baslicam 7 sinde bakalim hayirlisi sizler ne zamandir dusunuyosunuzInsalalh cnim sende bi sikinti yok demi
4 aydan fazladir bende dusunuyorum ama adetim acayip dusensiz cnimBildigim kadariyla yok ikinci bebegim ilki 3 yasinda suan ben ilkinden daha stresliyim ama bu ay ovulasyon testi aldim ve sogan kurune baslicam 7 sinde bakalim hayirlisi sizler ne zamandir dusunuyosunuz
Ovulasyon testi kullandin mi hic duzensizse yumurtlama zamani pek anlasilmiyor ovu testi ile rahat anlasilir4 aydan fazladir bende dusunuyorum ama adetim acayip dusensiz cnim
Yok canim once kist vardi ondan dediler sonraki ay normal oldu bu ayda aldi basini gidio daha adet olmadimOvulasyon testi kullandin mi hic duzensizse yumurtlama zamani pek anlasilmiyor ovu testi ile rahat anlasilir
Aa öylemiymis ben de inadina belim acik gezerim evde pek dikkat etmem dikkat edeyim bundan sonraZaten şöyle birsey var. Kimisi sicak buhara oturuyor kimi sicak süt buharina. Kimi bardak cekiyor kimi de yakı yapiyor. Sanırım hepsinin ortak noktasi popişi ve belimizi sicak tutmaktan geçiyor
Kucukkende derlerdi hep belini ayaklarini sicak tut sonra.çocuğun olmaz diye.. O zamanlar takmiyorduk tabi şimdi daha iyi anliyorum.
Kizlar tsh hormonuna baktiriyormusunuz yani trioit e o da hamile kalmayi cok etkiliyor haberiniz olsun bazen doktorlar gozden kacirabiyorO ay senin bu ay benim diye diye dolanıyorum sitede aylardır. 1 yıldır olmadı, bunda da vardır bi hayır diyorumUmarım bu ay olur isteyen herkesin. Ben aralıkta dogdum bebişimde aralık ayında doğsun istiyorum o yüzden bu ay olmasını daha daha çok istiyorum :)
İyi geceler arkadaşlar adetim 2gun geç geldi ve 1gun sürdü bu yerleşme kanaması olabilir mı acaba yardımcı olursanız sevinirimBugun martin ilk gunu ...Rabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...