2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yokmus canim tıkanıklık. Benm.derdim prolaktin yuksekligi esimde de hız düşük :KK43:
O yuzden hsg işe yarayacakmi emin değilim o_O

Eşinize sabah akşam keçiboynuzu kuru uygulayın

Bi de havuç suyu

Yanlış hatırlamıyorsam keçiboynuzu sayısı havuç da hızı arttıriyor

Ben bugün test verdim. Bat 7 Mart ve malesef 0.999. Bu ay çok umutluydum. Klomen kullandım, altı yumurta ile hamile kalamadım. Geçen hafta perşembe iğne oldum. Cuma cumartesi ilişki. Sonrasında olmadı birşey. Ve sonuç negatif. Çok mutsuzum çok.

Cok ozur dileyerek bisey sormak istiyorum simdi mesela bebek icin belli donemde fazla iliski oneriliyor ama esleriniz olumsuz etkilenmiyor mu bizimki strese giriyor ve sonuc basarisiz oluyo ya bu durum beni cok dusunduruyo

Cok ozur dileyerek bisey sormak istiyorum simdi mesela bebek icin belli donemde fazla iliski oneriliyor ama esleriniz olumsuz etkilenmiyor mu bizimki strese giriyor ve sonuc basarisiz oluyo ya bu durum beni cok dusunduruyo
Aynen canm bizim.durumda oyle. Maalesef gorev haline geldigi için hic bisey anlamiyoruz bazen. Olacagi varsa da stresten olmuyor boylede.

Ben bugün test verdim. Bat 7 Mart ve malesef 0.999. Bu ay çok umutluydum. Klomen kullandım, altı yumurta ile hamile kalamadım. Geçen hafta perşembe iğne oldum. Cuma cumartesi ilişki. Sonrasında olmadı birşey. Ve sonuç negatif. Çok mutsuzum çok.
Canm ben hic yaptrmadm daha ama iliskiden enaz 10gun sonra ilk.test diyorlar. Belki erken yaptrmissindir?

X