- 5 Mart 2017
- 9
- 10
- 29
- Konu Sahibi sevcanvildo
İyi geceler arkadaşlar adetim 2gun geç geldi ve 1gun sürdü bu yerleşme kanaması olabilir mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 gun sonra ara ara kanaman devam etti mi ve normslde adetlerin nasil oluyorduİyi geceler arkadaşlar adetim 2gun geç geldi ve 1gun sürdü bu yerleşme kanaması olabilir mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
Aslinda gebelik dusunmeden kadin doguma gidip hormonlar da dahil yum testleri yaptirmali herkes muayenesini olmali dogru olan buKizlarr TSH ye de baktirin lutfen o da cok onemli hamilelik icin 3 u gecmemesi gerekiyor doktorlar gozden kacirmis olabiliyor
Yokmus canim tıkanıklık. Benm.derdim prolaktin yuksekligi esimde de hız düşük
O yuzden hsg işe yarayacakmi emin değilim
Tsh hormonu trioit oldugunu bilmiyordumKizlar tsh hormonuna baktiriyormusunuz yani trioit e o da hamile kalmayi cok etkiliyor haberiniz olsun bazen doktorlar gozden kacirabiyor
Insallah yerlesme kanamasidir canimİyi geceler arkadaşlar adetim 2gun geç geldi ve 1gun sürdü bu yerleşme kanaması olabilir mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
5
Ilk defami gecikti canim belki gec dollenmedir bi kac gun daha bekleyip kan ver yada yarin kan ver canimKızlar adetim 5 gün geçti test yaptım negatif diyor nedendir ki
Evet canım düzenliydi yarın kan testi yaptırcamIlk defami gecikti canim belki gec dollenmedir bi kac gun daha bekleyip kan ver yada yarin kan ver canim
Insallah canim vardir cnm insallah...Evet canım düzenliydi yarın kan testi yaptırcam
Canım test yaptinmi hayırlısı ile gelmiştir inşallahİyi geceler arkadaşlar adetim 2gun geç geldi ve 1gun sürdü bu yerleşme kanaması olabilir mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
5
Devam ettimi durdumu insaallah yerlesmedir.Leke geldi haliba adet oldum...
Aynen canm bizim.durumda oyle. Maalesef gorev haline geldigi için hic bisey anlamiyoruz bazen. Olacagi varsa da stresten olmuyor boylede.Cok ozur dileyerek bisey sormak istiyorum simdi mesela bebek icin belli donemde fazla iliski oneriliyor ama esleriniz olumsuz etkilenmiyor mu bizimki strese giriyor ve sonuc basarisiz oluyo ya bu durum beni cok dusunduruyo
Canm ben hic yaptrmadm daha ama iliskiden enaz 10gun sonra ilk.test diyorlar. Belki erken yaptrmissindir?Ben bugün test verdim. Bat 7 Mart ve malesef 0.999. Bu ay çok umutluydum. Klomen kullandım, altı yumurta ile hamile kalamadım. Geçen hafta perşembe iğne oldum. Cuma cumartesi ilişki. Sonrasında olmadı birşey. Ve sonuç negatif. Çok mutsuzum çok.
Durdu ama olacam adet isteDevam ettimi durdumu insaallah yerlesmedir.
Durduysa bir umut.. Belki devam etmezDurdu ama olacam adet iste