- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
O yara önemli bişey değil demicanim ilaç verdi miTestlerimi 2. Gunu canin simdi geldim dojtordan hormon testine bile gerek duymadi altdan muane etti yara var ufak dedi adetini geciktirecek hic bisey yok dedi sadece seninkinin strese dayali oldugunu dusunuyorum dedi
Oylemi yapim ki bilmiyorum kiCok.sanslisin canm. Esinde de bir sorun yoksa bence akışına birakin. Hatta bir sure foruma flanda girme. Burda insan unutnak.istese bile yapamiyor hep aklinda. Biraz kafani dagitacak seyler bul. İnsaallah en kisa zamanda tutar.
Insallah olur buay sana mutlulukdan aglatsin gobisin dolsunsevcanvildo canim dedigin gibu inşallah mart ayi bebegimizin geldigi ay olur 1 martta adet oldum. Simdi igne kullaniyorum aşılama olacak inşallah tutar
Her kadinda olan bi yara dedi cok daha yeni olusmus tahrisden iltihapdan olmustur dedi ilac yazin bari bisey yapin dedim okadar israrima illa ilac istiyorsan ilac yazip yollayan doktor bul dedi :)O yara önemli bişey değil demicanim ilaç verdi mi
Iyi o zaman canim ya önemli bişey değilmiş stres yapmayacaz stres herşeyi engelliyo vallaHer kadinda olan bi yara dedi cok daha yeni olusmus tahrisden iltihapdan olmustur dedi ilac yazin bari bisey yapin dedim okadar israrima illa ilac istiyorsan ilac yazip yollayan doktor bul dedi :)
Ne zamandir çocuk istiyosun canımbeeeeeeeeeeeen
Bende 7 aydir istiyorum bu ay doktora gittim proklatin yüksek cikti o da engelliyomus malesef. Sen doktora gittinmi hiç canımCanım 4 aydır
Aynen az once arkadasimla konustum test yapti hamile cikti ben uctum havalara ya anlatamam diyorki hergun bi bardak suya meryem suresi okiyarak esimle betaber ictik dedi buarada benim icime dogdu yoksa test yapmayacakti :)Iyi o zaman canim ya önemli bişey değilmiş stres yapmayacaz stres herşeyi engelliyo valla
Ben hem parlodel dr vermişti kullandım Hem aslanpençesi içtim her sabah.Su hormonu 20nin altına bi dusursek:) ben dostinexten sonra aslanpencesine basliycam ikisini bi arada cesaret edemedim.
Ay insallah bu topikdeki herkesin karni buyur sonrada kucagi agrir gece uyumaz insallah insallahbeeeeeeeeeeeen
Bende 7 aydir istiyorum bu ay doktora gittim proklatin yüksek cikti o da engelliyomus malesef. Sen doktora gittinmi hiç canım
Çatlatma iğnesiden sonra 12.gün testi ek olarak yükledim sizce sonuç nedir eşim artık test yapmamı istemiyor çok fazla hüsran yaşadık
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim bu ay da hüsran o zaman