- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.901
Dur de artık şurda 25 marta ne kaldı sabır sabırAynen canım yeni bişey okudum hemen yaptım acelem neyse artık ay kendime dur diyemiyorum ki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur de artık şurda 25 marta ne kaldı sabır sabırAynen canım yeni bişey okudum hemen yaptım acelem neyse artık ay kendime dur diyemiyorum ki :)
Abooo sen bunu istet canım kız dökme o kadar parayı boşuna dur adıda değişemedin ifşa etme kendini burda
Duurr dedim ay ama canım o yeni bişeydi dikkatimi çekti acabaaa dedim denedim ya farklı geldi dikkatim çektii :) ama daha neler duyacaz kim bilir yapmıyorum artık tamam anlaştık bu sondu nasılsa sevcan merak eder yap der kırmam yaparım bende benden çıkarDur de artık şurda 25 marta ne kaldı sabır sabır
Canım yapmışsın kanlı olan testten, bende görmüştüm de cesaret edememiştim..dün yaptığın idrar da çıkmamıştı demi senin, ay bi de bunu mu denesemEvet belli bi zaman geçinde çift oluyor kız korkma hem iğne acıtmıyor batır çek hemen bitti :) inşallah canım hepimizin olsun sizler içinde istiyorum allahtan sağlıklı sıhhatli hsyırlı bebekler
Duurr dedim ay ama canım o yeni bişeydi dikkatimi çekti acabaaa dedim denedim ya farklı geldi dikkatim çektii :) ama daha neler duyacaz kim bilir yapmıyorum artık tamam anlaştık bu sondu nasılsa sevcan merak eder yap der kırmam yaparım bende benden çıkar
Yaptım canım yok sabah ki ilk idrarda çıktı akşamkinde çıkmadı çok sıvı almıştım ama bu sabahta ilk idrarla yaptığımda çıktı bi kaç saat sonra çıkıyor ama iğneden mi bebekten mi bilemiyorum bu daha belirgin tabi korkma kız acımıyorCanım yapmışsın kanlı olan testten, bende görmüştüm de cesaret edememiştim..dün yaptığın idrar da çıkmamıştı demi senin, ay bi de bunu mu denesem
Kanla yaptığında da çıktı mıYaptım canım yok sabah ki ilk idrarda çıktı akşamkinde çıkmadı çok sıvı almıştım ama bu sabahta ilk idrarla yaptığımda çıktı bi kaç saat sonra çıkıyor ama iğneden mi bebekten mi bilemiyorum bu daha belirgin tabi korkma kız acımıyor
Yok onları denemiyorum o idrardaki asit yüzünden oluyor bence ben üç tane maden suyu içiyorum günlük onları yapsam yanardağ patlaması gibi taşar gider tutamamHaha karbonat camasır suyu olanlarıda denemişsindir kesin sen
Evet canımKanla yaptığında da çıktı mı
Ben cok tatliyim yaaa
Akşam akşam güldürdün Rabbimde seni gülfürsün cnö
Ay evet öylesiinBen cok tatliyim yaaa
Çok net çıkmış canım yaa, çok heyecanlandım bak şimdi. Bende de hiç test yok, olsa sabah yapardım ben de. Of nöbetçi eczane bulup gidesim var, eşime desem kızar kafayı mı yedin diyeEvet canım
Allah iyiliğini versin canın yaHerkes gorsun kocam gormesin kiz abow ben adamda ne erkeklik birakmisim nede ozel dograr adam beni sonra cig cig yer ya biliomusun
Sabret canım diyecem bende edemiyorum ama yarın yaparsın illaki yapmak istiyorsan tatlımÇok net çıkmış canım yaa, çok heyecanlandım bak şimdi. Bende de hiç test yok, olsa sabah yapardım ben de. Of nöbetçi eczane bulup gidesim var, eşime desem kızar kafayı mı yedin diye
Hoşgeldin canım. Sen ne zamandır bebiş istiyorsunÇok tşk ederm arkadaşım hosbuldum hepinizde çok sicaksinz gerçekten artk gitmem buralardan gerçekten tek başına zor yani
Evet canım
Canım bu hangi test ne zaman yaptın???Evet canım
Canım gebelik testi ksnla idrar karıştırılıp yapılıyor normal testlerleCanım bu hangi test ne zaman yaptın???
Kız bir konuda vardı o test şekli yaptın mı ayyy inanmıyorumBen anlatayım kuşum ya uğraşma bi daha şimdi biraz idrar böyle üç dört damla kadar olacak içinede üç dört damla kanını damlatıp karıştırıp onu çekip teste damlatacaksın kız buda yemek tarifi gibi oldu ha ama böyle yaptım ben canım
Aldık gitdi canım hoşgeldinbende geldim aranıza beni de alın.. umudumuz duamız bir olsun hepimizin kucakları dolsun