2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

M miyaz kiz ben testlere bu ay 325 tl verdim adetim geciktigi gunden itibaren hergun yaptim bide erken gebelik testi olmazsa almiyordum eczaneden kocam bana dio kart ne aldin da doldu :) bilmio bukadar teste para verdim
Abooo sen bunu istet canım kız dökme o kadar parayı boşuna dur adıda değişemedin ifşa etme kendini burda :KK70:

Dur de artık şurda 25 marta ne kaldı sabır sabır :-)
Duurr dedim ay ama canım o yeni bişeydi dikkatimi çekti acabaaa dedim denedim ya farklı geldi dikkatim çektii :) ama daha neler duyacaz kim bilir yapmıyorum artık tamam anlaştık bu sondu nasılsa sevcan merak eder yap der kırmam yaparım bende benden çıkar :KK70:

Evet belli bi zaman geçinde çift oluyor kız korkma hem iğne acıtmıyor batır çek hemen bitti :) inşallah canım hepimizin olsun sizler içinde istiyorum allahtan sağlıklı sıhhatli hsyırlı bebekler
Canım yapmışsın kanlı olan testten, bende görmüştüm de cesaret edememiştim..dün yaptığın idrar da çıkmamıştı demi senin, ay bi de bunu mu denesem

Duurr dedim ay ama canım o yeni bişeydi dikkatimi çekti acabaaa dedim denedim ya farklı geldi dikkatim çektii :) ama daha neler duyacaz kim bilir yapmıyorum artık tamam anlaştık bu sondu nasılsa sevcan merak eder yap der kırmam yaparım bende benden çıkar :KK70:

Haha karbonat camasır suyu olanlarıda denemişsindir kesin sen:KK70::KK70:

Canım yapmışsın kanlı olan testten, bende görmüştüm de cesaret edememiştim..dün yaptığın idrar da çıkmamıştı demi senin, ay bi de bunu mu denesem
Yaptım canım yok sabah ki ilk idrarda çıktı akşamkinde çıkmadı çok sıvı almıştım ama bu sabahta ilk idrarla yaptığımda çıktı bi kaç saat sonra çıkıyor ama iğneden mi bebekten mi bilemiyorum bu daha belirgin tabi korkma kız acımıyor

Eklentiler

• IMG_20170320_202621.JPG
    IMG_20170320_202621.JPG
    27,8 KB · Görüntüleme: 27
Ben anlatayım kuşum ya uğraşma bi daha şimdi biraz idrar böyle üç dört damla kadar olacak içinede üç dört damla kanını damlatıp karıştırıp onu çekip teste damlatacaksın kız buda yemek tarifi gibi oldu ha :KK70:ama böyle yaptım ben canım
Kız bir konuda vardı o test şekli yaptın mı ayyy inanmıyorum

X