- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.921
Hoşgeldin canımbende geldim aranıza beni de alın.. umudumuz duamız bir olsun hepimizin kucakları dolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımbende geldim aranıza beni de alın.. umudumuz duamız bir olsun hepimizin kucakları dolsun
Aynen giderdim :)) bugün bile zor tuttum yarin da kargoyu beklerim zaten carsamba yapsam 3 gün kala oluyor varsa vardır yoksa yoktur ogrenirim :)Kız hem tutamıyıruz ki bişey öğrensek aha bi kurt başlıyor bizi kemirmeye hayırbevde olmasaydı koşa koşa eczaneye gidip alırdım ki ben gündüz olsa belki de sende giderdin değil mi en iyisimi bulunsun elimizin altında :)
He vallahi yaptım canım aynen burdabi topicte gördüm :)Kız bir konuda vardı o test şekli yaptın mı ayyy inanmıyorum
İnşallah vardır canım benimAynen giderdim :)) bugün bile zor tuttum yarin da kargoyu beklerim zaten carsamba yapsam 3 gün kala oluyor varsa vardır yoksa yoktur ogrenirim :)
hoş bulduumm.. hoş haberlerle daha da mutluluk gelsin kapımıza..Aldık gitdi canım hoşgeldin
hoşbuldum canım.. ne kadardır bebek istiyoruz?Hoşgeldin canım
Hadi inşallah hamilesin canım diyorum ben gözn aydın khayırlı oolsunKızlar bende test yaptım silik çizgi çıktı ne diyorsunuz gören var mi :)
Amin canım inşallahhoş bulduumm.. hoş haberlerle daha da mutluluk gelsin kapımıza..
Bende 7 gün önce çatlatma iğnesi oldum bugün idrarda silik ikinci çizgi var iğnenin etkisi mi oluyor şimdi bu, sende de aynı durum mu var biraz okudum mesajları ama yanlış anladıysam kusura bakmayın.He vallahi yaptım canım aynen burdabi topicte gördüm :)
Gördün mu ki cnm :)inşallah hayırlısıyla uaaHadi inşallah hamilesin canım diyorum ben gözn aydın khayırlı oolsun
Wuhuu sen olayi
Wuhuu sen olayı aşmışsın cnm yaa benim kendi cebimden çıkınca kiyamiyorum :)))
Wuhu sen olayı aşmışsın cnm yaa :)) benim kendi cebimden çıkınca kıyamıyorum :)
ne kadardır bekliyorsun bebek haberi canım?Amin canım inşallah
Ne kusuru canım evet sendeki iğnenin ertkisi canım okuduğum kadarıyla on gün sonra etkisi kayboluyormuş ama bebnimkide ondan mıdır inanki hiç bilmiyorum hüsrana uğramamak için iğneye bağlıyorum durumu benim yarın 12,ci günümBende 7 gün önce çatlatma iğnesi oldum bugün idrarda silik ikinci çizgi var iğnenin etkisi mi oluyor şimdi bu, sende de aynı durum mu var biraz okudum mesajları ama yanlış anladıysam kusura bakmayın.
Kız onu yeni duyuyorum o neymiş valla cahillik başa bela ... Nerden aldın bu testi kıpkırmızı çıkmış markası ne?? Ne kadar güvenilir????Canım gebelik testi ksnla idrar karıştırılıp yapılıyor normal testlerle
Tedavi olarak daha yeni iki aydır doktor kontrolündeyim öteki türlü beş ay kadar oldu canım ama ne zaman olursa diyip korunmadım ben çok fazla zaten yeni evliyim sen Ne zamandır istiyorsun canımne kadardır bekliyorsun bebek haberi canım?
Daha yenidir canım ondan silk büyük ihtimalleKızlar testim bu elime aldiğimda belli böyle çok az ne diyorsunuz
Kesinlikle canım benim aldığım 30 yumurtlama testi 5 gebelik testi aldım 30 kusur liraya hamile kaldığım ay 5 adet yumurlama testine 25 TL vermistimMantıklı ama değil mi canım dışarda alıyoruz 5 tl ne gerek var ki bu uyguna geliyor
Silik dedin ya canım yeni olunca silik oluyormuş senin söylemen kafi cümlene göre yorum yaptım sadece yeni gördüm resmiGördün mu ki cnm :)inşallah hayırlısıyla uaa