2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kız hem tutamıyıruz ki bişey öğrensek aha bi kurt başlıyor bizi kemirmeye hayırbevde olmasaydı koşa koşa eczaneye gidip alırdım ki ben gündüz olsa belki de sende giderdin değil mi en iyisimi bulunsun elimizin altında :)
Aynen giderdim :)) bugün bile zor tuttum yarin da kargoyu beklerim zaten carsamba yapsam 3 gün kala oluyor varsa vardır yoksa yoktur ogrenirim :)

M miyaz kiz ben testlere bu ay 325 tl verdim adetim geciktigi gunden itibaren hergun yaptim bide erken gebelik testi olmazsa almiyordum eczaneden kocam bana dio kart ne aldin da doldu :) bilmio bukadar teste para verdim
Wuhuu sen olayi
M miyaz kiz ben testlere bu ay 325 tl verdim adetim geciktigi gunden itibaren hergun yaptim bide erken gebelik testi olmazsa almiyordum eczaneden kocam bana dio kart ne aldin da doldu :) bilmio bukadar teste para verdim
Wuhuu sen olayı aşmışsın cnm yaa benim kendi cebimden çıkınca kiyamiyorum :)))
Wuhu sen olayı aşmışsın cnm yaa :)) benim kendi cebimden çıkınca kıyamıyorum :)

Bende 7 gün önce çatlatma iğnesi oldum bugün idrarda silik ikinci çizgi var iğnenin etkisi mi oluyor şimdi bu, sende de aynı durum mu var biraz okudum mesajları ama yanlış anladıysam kusura bakmayın.
Ne kusuru canım evet sendeki iğnenin ertkisi canım okuduğum kadarıyla on gün sonra etkisi kayboluyormuş ama bebnimkide ondan mıdır inanki hiç bilmiyorum hüsrana uğramamak için iğneye bağlıyorum durumu benim yarın 12,ci günüm

Kızlar testim bu elime aldiğimda belli böyle çok az ne diyorsunuz

Eklentiler

• 20170320_162048-1.jpg
    20170320_162048-1.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 34
X