- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.741
Yane bugun kesin kocayi kacirma diosun :) bi enerji geldi bana adam benden kacacak gibi bu enerjiyle :)Aha el verdim sıra sende sen hamile kal kaçırma bakalım hiç belli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yane bugun kesin kocayi kacirma diosun :) bi enerji geldi bana adam benden kacacak gibi bu enerjiyle :)Aha el verdim sıra sende sen hamile kal kaçırma bakalım hiç belli olmaz
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağ salim inşallah bizide dualarına misafir edersen çok seviniriz rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsinKızlar ben bugün hastaneye gittim hamileyim, bütün isteyen arkadaşlara dua ediyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum doktor bana femivit verdi, internetten araştırdım hamile kalmak isteyenler yada hamile olanlar kullanması lazımmış bende bilmiyordum
aynen cnm tek tesellim hala adetimin evlenmeden önceki gibi olması tek umut yanii rabbimde ol derse inşaallahsöyleme öyle Allah büyük umutlu ol istekli iyi şeyler düşünki öyle olsun. Neler okuyoruz duyuyoruz asla olmaz diye söylenen kişiler hamile kalıyor. Rabbim ol dedi mi olur... Zaten hepimiz elimizden geleni yapıp çare arıyoruz her türlü gerisi Allaha kalmış ama olumsuzu da çağırma
İçtiğin bitkiden mi ki acaba kız kaçırma tabi ay erkekler kaçmazlar yahu anca biz kaçarızYane bugun kesin kocayi kacirma diosun :) bi enerji geldi bana adam benden kacacak gibi bu enerjiyle :)
Aynen umut fakirin ekmegiymis canim denicem bakalimİçtiğin bitkiden mi ki acaba kız kaçırma tabi ay erkekler kaçmazlar yahu anca biz kaçarız
inşaallah cnm allha razı olsun sanada gani gani çocuklar versinYagmura doktor erken menopoz demis ama daha menopozada girmedi yane o yuzden gecen arkadaslardanda dua istemistim hepberaber insallah dua edrrek yenecez bunu
ayyy valla benimki artık kaçıyor yaa adam 2 güne birden öldü bitti mahvolduİçtiğin bitkiden mi ki acaba kız kaçırma tabi ay erkekler kaçmazlar yahu anca biz kaçarız
Kız aha ben onu hesap etmedim diyecektim amaa bil bakalım ne oldu bende takvim var o benim yerime günü hesaplıyor bide iğneden itibaren 14 gün sayılıyormuş vazgeçtim :) ama başlamışken silmekle uğraşmadım yine yazdım ilahi ben yaBu mesajdan sonra hamilelik tebrikler cnm
Duam once sana canim inanki ...burda kac kadin menopozdayken cocugu oldu bi bilsen yane ki sen daha girmedin bile sakin ol o yuzdeninşaallah cnm allha razı olsun sanada gani gani çocuklar versin
Yumurtlama dönemlerinde elbebek gülbebek davranmalıyız sonra kavga edebilirizHahah buda cok guzelmis ya
Eee kac gun olmus canimKız aha ben onu hesap etmedim diyecektim amaa bil bakalım ne oldu bende takvim var o benim yerime günü hesaplıyor bide iğneden itibaren 14 gün sayılıyormuş vazgeçtim :) ama başlamışken silmekle uğraşmadım yine yazdım ilahi ben ya
gittiğim doktor şuan için tüp bebek önermiyor cnm aşılamada yapmadı azda olsa yumurtam var bide yaşım genç diye karalara bağlama diyor bana deger 0.34 zorlasak 0 yani tabiki rabbim önce degeri benden daha düşüklere yardım etsinde insan bunu bilince genede üzülüyor yaaAnladım canım Rabbim yardımcımız olsun.. Tüp bebek denedi mi hiç yani 1 yumurta bile yeterli annelik için
Kız çaktırma bilerek dedim onu maksat meraklı görünmeyelim her anlamda yoksa bu gidişle benimkide kaçacakayyy valla benimki artık kaçıyor yaa adam 2 güne birden öldü bitti mahvoldu
Benimki diyoki bana bazen sen yumurtladigindada ben vermicem :)Yumurtlama dönemlerinde elbebek gülbebek davranmalıyız sonra kavga edebiliriz
Bizimki baya dinlendi ameliyatdan dolayi patlama yapio yazik :)ayyy valla benimki artık kaçıyor yaa adam 2 güne birden öldü bitti mahvoldu
cocuk ıstıyorum olmuyorr adamla sadece çocuk için brlkte oluyorum oda bıktı bende daha artık hıcbırsey yapmak ıstemıyorum yaaKız çaktırma bilerek dedim onu maksat meraklı görünmeyelim her anlamda yoksa bu gidişle benimkide kaçacak
Tamam canım doğru eğer ki bi gecikme olmazsa bebek harici 25 martEee kac gun olmus canim
Haha şuan resmen kullanıyoruz adamları..Benimki diyoki bana bazen sen yumurtladigindada ben vermicem :)
Aynen canım katılıyorumvalla bende bıktım artık ben evendıgım gunden berı
cocuk ıstıyorum olmuyorr adamla sadece çocuk için brlkte oluyorum oda bıktı bende daha artık hıcbırsey yapmak ıstemıyorum yaa
Allah iyiliğini versin senin ya çook güldüm haaBizimki baya dinlendi ameliyatdan dolayi patlama yapio yazik :)