- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.601
Canim git gunum gecti de baska hastanede kan ver :)günümü bekleyecem canım sakin ol kız gün geçmeden bakmıyor burdakiler kendi doktorumada gitsem kovar beni adamgeçen ay şüphelenip gittim git günün geçince gel dediler bide iğnedense eşimde boşa sevinmesin hem
Ay meraklı seni yaa harbi delisina tıpkıda ben :)Bebis bebis iste ya aman kan ver cabuk
Kız bi sakin ol bekleyelim panik olma :)Canim git gunum gecti de baska hastanede kan ver :)
Teyze olacaz bizde ondan heyecan yaotim :) hade catlarim ben gitt ya :)Ay meraklı seni yaa harbi delisina tıpkıda ben :)
Yeni olunca olabiliyormuş böyle canım bu şekilde öğrenen çok kişi varmışta ben iğneye takıldım ya açıkcası ne kusuru hem canım aşkolsun
Öyle düşünüyorum canım 25 de olmazsam adet koşa koşa hastaneye hem tam netleşir soru işareti kalmaz aklımda ay inşallah vardır sizede bol bol dua ederim valla şimdide ediyorum tabi ama gebelikte daha bi makbule geçiyormuş ya o bakımdanoo süper o zaman ben bile heyecanladım ya kesin bebiş o zaman Allahın izniyle tabi..sen iğne falan kafanı karıştırma boşver iki üç gün sonra kan ver hadi baaklım inş..
inşallah canım bende adet belirtisi falanda hiç yok biliyor musun günümü bekleyeyim diyorum doktor 20 gün sonra gel demişti 29 yani adetim geçsin olmazsa bi daha test yaparım olmadı erken giderim sende umutsuz olma canım rabbim isterse verir tedavi falan aracı yap istersende ben hala emin olamıyorum yani 25 de dananın kuyruğu kopacak bekleyelim bence günümüzü hem bj bayağı bi ksldı da öyle çıktı ya
Yavrum varsada çok düşük çıkar umutsuzluğa kapılırım bekleyelim o yüzden sonrasında moralim bozulsun istemiyorum yoksa seni hiç kırar mıyım kızTeyze olacaz bizde ondan heyecan yaotim :) hade catlarim ben gitt ya :)
Bende de belirti yok zaten hamilelikle alakalı belirti aramıyorumda hani adet belirtiler olurdu öncesinde oda yok bskslım belk bu kez belirtisiz gelirler canım sende başla tabi ne kadar erken o kadar iyi ama araştır iy bi doktor bul evvelaAnladım cnm hayırlısı beklicez o zaman. Ben de bi kaç ay daha kendiliğinden deneyeyim sonra gidicem doktora. b,k doktora gitmiştim kontrol amaçlı önerdi klomen ve çatlatma iğnesi başlayalım hemen tedaviye dedi. Ben bi kaç ay daha denemek istedim belki kendiliğinden olur diye umut :) bu ay bende de hiç belirti yok. Geçen ay daha çok belirtim vardı :) adet oldum :) senin sonucu takip edicem inşallah hayırlı haberler alırım senden
Öyle düşünüyorum canım 25 de olmazsam adet koşa koşa hastaneye hem tam netleşir soru işareti kalmaz aklımda ay inşallah vardır sizede bol bol dua ederim valla şimdide ediyorum tabi ama gebelikte daha bi makbule geçiyormuş ya o bakımdan
Hadi inşallah dua edin bana kızlar böyle cümbür cemaat hamile kalalım sonra kocalar odunluk yapsınlar yapmasalar bile hamilelik hormonlarımız depreşti diye köşelere sıkıştıralım heriiflerii
Artık güvenemiyorum kimseye özellikle özeldeki doktorlara. Sağlıklı yumurtam var mı yok mu takibi yapmadan direkt klomene başlamak istedi. Ben de bilmek istiyorum sorunum ne tahlil yapılsın. şu 3 ay da 4 farklı doktora gittim ikisi sorun yok dedi biri tedavi ve kist söyledi.inşallah doğru doktoru bulucamBende de belirti yok zaten hamilelikle alakalı belirti aramıyorumda hani adet belirtiler olurdu öncesinde oda yok bskslım belk bu kez belirtisiz gelirler canım sende başla tabi ne kadar erken o kadar iyi ama araştır iy bi doktor bul evvela
İnşallah canım benim ilk bakıldı yumurtam oluştu ama tutmadı daha tam büyümeden çatlamış bütün hormonlarıma baktı klomen vermdden iyi çıktı çok şükür sonrasında yazdı işte inşallahta hamileyimdirde sanada bizim gibi uğraşan herkesede umut olurum benim bu aydan hiç umudum yoktu olsa şoka girerim heraldeArtık güvenemiyorum kimseye özellikle özeldeki doktorlara. Sağlıklı yumurtam var mı yok mu takibi yapmadan direkt klomene başlamak istedi. Ben de bilmek istiyorum sorunum ne tahlil yapılsın. şu 3 ay da 4 farklı doktora gittim ikisi sorun yok dedi biri tedavi ve kist söyledi.inşallah doğru doktoru bulucam
Hadi inşallah dua edin bana kızlar böyle cümbür cemaat hamile kalalım sonra kocalar odunluk yapsınlar yapmasalar bile hamilelik hormonlarımız depreşti diye köşelere sıkıştıralım heriifleriikomplo teorisi okdu bu bayağı ya
EVET CANIM BEKLİYORUM ŞİMDİ 1 GÜN KALDI BAKALIM HAYIRLISI OLUR İNSALLAHAma bi sakin ol canım senin daha adetine varmış herkesin öncesinde çıkmayabiliyor yani hemen umutsuzluğa kapılma adetin geciksin öyle bak
inşallah canım ya herkesten sırayla haber alırızİnşallah canım benim ilk bakıldı yumurtam oluştu ama tutmadı daha tam büyümeden çatlamış bütün hormonlarıma baktı klomen vermdden iyi çıktı çok şükür sonrasında yazdı işte inşallahta hamileyimdirde sanada bizim gibi uğraşan herkesede umut olurum benim bu aydan hiç umudum yoktu olsa şoka girerim heralde
EVET CANIM BOZUK OLABİLİR Obenim geçen gün yaptığım testte öyle oldu dağıldı sağ kısım bozuktu sanırım test..
Aynende öyle canım hem bişeydevdiyemezler hormonlara atarız suçu ay çok mu kötüyüz ne ya :)ay evet ya şöyle bi nazlanalım niyazlanalım 9 ayda olsa sultanlık sultanlıktır dimi ama
Evet bencede çok güzel hüznünüde sevincinide paylaşıyırsun ve aynı şeyleri yaşadığın için seni anladıklarınıda çok iyi biliyorsun iyiki varsınızinşallah canım ya herkesten sırayla haber alırızbu şekilde paylaşarak beklemesi daha güzelmiş
Aynende öyle canım hem bişeydevdiyemezler hormonlara atarız suçu ay çok mu kötüyüz ne ya :)