2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Tamam canım insaallah tutar da hemencik hamile kalırsın :dua::dua::dua:
Kuzum bende adet duzensizligi basladi evlendikden sonra 45gundur adet olmuyorum kan verdim2 gun once negatif cikti ama kocakarinin dedigine gore yumurtaliklarin ustuste binmis ve asagi kaymis dedi biseyler yapti ya adet olursun yada hamile kalirsin dedi adet olursan gel tekrar yapacam kesin hamile kalirsin dedi nekadar dogruysa artikin kaybedecek biseyim yok...

Kuzum bende adet duzensizligi basladi evlendikden sonra 45gundur adet olmuyorum kan verdim2 gun once negatif cikti ama kocakarinin dedigine gore yumurtaliklarin ustuste binmis ve asagi kaymis dedi biseyler yapti ya adet olursun yada hamile kalirsin dedi adet olursan gel tekrar yapacam kesin hamile kalirsin dedi nekadar dogruysa artikin kaybedecek biseyim yok...
Allah Allah cok ilginç.. Eskilerin de var bir bildiği tabi. İnsaallah gerek kalmaz birdaha gitmene. Bardak falan da cekiyorlarmis bide.

Olursa anlatacam olmazsa hic anlatmam rezil etmim kendimi :KK49: sonra sende inandinmi falan dersin :halay:ama umut dunyasi iste canim :dua:
Valla ben eskilerin islerine inaniyorum ya. Yuzyillardir kullanilan teknikler çoğu. Tıp dedigin surda nekadardir var :)))
Şaka bir yana kocakari deyip gecmemek lazim. Tehlikeli bisey olmadigi sürece insan herseyden medet.umuyor

Valla ben eskilerin islerine inaniyorum ya. Yuzyillardir kullanilan teknikler çoğu. Tıp dedigin surda nekadardir var :)))
Şaka bir yana kocakari deyip gecmemek lazim. Tehlikeli bisey olmadigi sürece insan herseyden medet.umuyor
Hakkimizda hayirlisini nasip etsin Allah...

Slm kizlar :) benide katin araniza...uc bucuk yasinda bir oglum var:emir_bebek:..oglumu iki sene bekledim hemen hemen ..simdi ikinciyi dusunuyoruz RABBiM nasip ederse ..bu ay basladik... ya nasip .. Hemen hamile kalirmiyim yoksa ilki gibi uzun sure beklermiyim dusunceliyim:KK17:

kizlarr benim sol kasigim cok agriyor yaaa adetime faha 15 gun var ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum ve bu ay yumurtam zaten sagdan geliyor sag tarafin agrimasi gerekmezmiydi

X