2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

22 mart reglim yeni bitti sayılır zaten bakalım önümüdeki hafta yumurtlama dönemim oluyo. Hayırlısı :)
Benmde 16 mart daha cok var yumurtlama daha dün oldu ama 3 gun once degerlendirebildim anca sonra yok eşim gitti
Ama insan yinede bir umut bekliyor işte ya o spermlerden biri 3 gun içimde canli kaldiysa ve dünkü yumurtaya ulastiysa diye..
Umut fakirin ekmeği..

Kiz ulasir istesede iste :)

Yokmus canim tıkanıklık. Benm.derdim prolaktin yuksekligi esimde de hız düşük
O yuzden hsg işe yarayacakmi emin değilim
Ibrahimsarac oglunun bi kuru var onu yapsana az once demistim o bide esinlede iliskiye girer sey nasil soylesem sogutma islemi yapsin

Ibrahimsarac oglunun bi kuru var onu yapsana az once demistim o bide esinlede iliskiye girer sey nasil soylesem sogutma islemi yapsin
Aslanpencesini mi diyorsun? Dostinexe basladm.diye onu kullanmadm henuz.
Sogutma isini daha yeni ogrendim. Birde sekersiz turk kahvesi hizi artiriyormus.bu ay gecti artk öbür aya deniycem hepsini insaallah.

Aslanpencesini mi diyorsun? Dostinexe basladm.diye onu kullanmadm henuz.
Sogutma isini daha yeni ogrendim. Birde sekersiz turk kahvesi hizi artiriyormus.bu ay gecti artk öbür aya deniycem hepsini insaallah.
Kocan buza sey yapsin tutsun icinde biraz ondan sonra beraber olun cnn hareketliligi artiriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…