- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Hmm o dönemlere denk getiremezseniz biraz zor gibi ama belli olmaz valla. Neler gördük duyduk rabbim nasip ettikten sonra...canm ama benim esim uc ayda bir gelip bir gun kaliyor o yuzden zor (
Gecenlerde burda okumistum kadinin biri adete2var olmaz diye korunmayi birakmis ogun hamile kalmis yeter ki nasip etsin yaratan A ayselmamedova123Hmm o dönemlere denk getiremezseniz biraz zor gibi ama belli olmaz valla. Neler gördük duyduk rabbim nasip ettikten sonra...
Benmde 16 mart daha cok var yumurtlama daha dün oldu ama 3 gun once degerlendirebildim anca sonra yok eşim gitti22 mart reglim yeni bitti sayılır zaten bakalım önümüdeki hafta yumurtlama dönemim oluyo. Hayırlısı :)
Kiz ulasir istesede iste :)Benmde 16 mart daha cok var yumurtlama daha dün oldu ama 3 gun once degerlendirebildim anca sonra yok eşim gitti
Ama insan yinede bir umut bekliyor işte ya o spermlerden biri 3 gun içimde canli kaldiysa ve dünkü yumurtaya ulastiysa diye..
Umut fakirin ekmeği..
İnsaallah bakalm hsg de cektirdim hazir bu aylari degerlendirebilsek süper olacak. Hayırlısı bakalm.Kiz ulasir istesede iste :)
Hsgden sonra geneli ilk 6ay icinde hamile kaliyormus canim tikaniklik var miymis sende bi sorun yok demiİnsaallah bakalm hsg de cektirdim hazir bu aylari degerlendirebilsek süper olacak. Hayırlısı bakalm.
Yokmus canim tıkanıklık. Benm.derdim prolaktin yuksekligi esimde de hız düşükHsgden sonra geneli ilk 6ay icinde hamile kaliyormus canim tikaniklik var miymis sende bi sorun yok demi
Ibrahimsarac oglunun bi kuru var onu yapsana az once demistim o bide esinlede iliskiye girer sey nasil soylesem sogutma islemi yapsinYokmus canim tıkanıklık. Benm.derdim prolaktin yuksekligi esimde de hız düşük
O yuzden hsg işe yarayacakmi emin değilim
Aslanpencesini mi diyorsun? Dostinexe basladm.diye onu kullanmadm henuz.Ibrahimsarac oglunun bi kuru var onu yapsana az once demistim o bide esinlede iliskiye girer sey nasil soylesem sogutma islemi yapsin
Hosgeldin canim. İnsaallah hic gelmezzzzzkızlar bende geldim bende mart ayını bekleyenlerdenim reglim 19 mrt inşaallah olmam yaaa
Kocan buza sey yapsin tutsun icinde biraz ondan sonra beraber olun cnn hareketliligi artiriyormusAslanpencesini mi diyorsun? Dostinexe basladm.diye onu kullanmadm henuz.
Sogutma isini daha yeni ogrendim. Birde sekersiz turk kahvesi hizi artiriyormus.bu ay gecti artk öbür aya deniycem hepsini insaallah.
Hosgeldin canimm insallah hamisde gidersin aramizdankızlar bende geldim bende mart ayını bekleyenlerdenim reglim 19 mrt inşaallah olmam yaaa
hoşbulduk canım rabbim hepimize önce hayrlı evlatlar sondara yıllarca bekleyenlere önce versin sonrada bize versin cnmHosgeldin canim. İnsaallah hic gelmezzzzz
inşaaallah cnm hepimiz hamiş klırız bu ayHosgeldin canimm insallah hamisde gidersin aramizdan
Adami üşütüp hasta etmeyelim bideKocan buza sey yapsin tutsun icinde biraz ondan sonra beraber olun cnn hareketliligi artiriyormus
Aminnnn insaallah canmhoşbulduk canım rabbim hepimize önce hayrlı evlatlar sondara yıllarca bekleyenlere önce versin sonrada bize versin cnm
Canim hic bis3y olmaz hep bizmi cekecez onlarda wmek versin...buzda durabildigi kadar durdursun sende yaki yak ayni gun bu is biznillah tamam :)Adami üşütüp hasta etmeyelim bidebende buz degilde duş ta soguk su diye duymustum.
Cok aminn canim benimmminşaaallah cnm hepimiz hamiş klırız bu ay
Hadi insaallah bakalım bu ayı atlatalım hepsini yapayim. Yakiyi sadece o gun mu yapistiriyoruz? Yoksa bikac gun.kalicakmi?Canim hic bis3y olmaz hep bizmi cekecez onlarda wmek versin...buzda durabildigi kadar durdursun sende yaki yak ayni gun bu is biznillah tamam :)