2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Günaydın kızlar nasılsınız ben erkenciyim her zaman ki gibi göğüs ağrımda bugün gitti yerini uçlarda sızlamaya bıraktı öteki türlü ne adet ne gebelik belirtisi hiç yok dün progestan başladım çok şükür bi yan etki yapmadı ama içimden bir his bu ayda olmadı diyorda bakalım temizliğe başlayacam bugün varsada allah korur inşallah yata yata sitres oluyorum sıkıntıdan neyse artık adetim gecikmese baride onada razıyım yani

Hayırlısı neyse o olsun cnm hakkında insalalh vardır varsa da zaten rabbim verdiği meleği korur içini ferah tut

Hayırlısı neyse o olsun cnm hakkında insalalh vardır varsa da zaten rabbim verdiği meleği korur içini ferah tut
Yani doktora kalsa adete kadar yatacam hiç bana göre değil ya akşam olmuyor öylede zaten erken kalkıyorum eşimi işe gönderiyorum sonrasında uyuyamıyorumda oyalansam zaman geçer hiç değilse

Kendini çok yorma canım ne olur ne olmaz

Biraz sil süpür yaptım canım erken kalkmıştım kiloda almaya başladım spor oldu biraz inşallah vardır ama ben umutsuzum ya
Günün ne zaman. Kilo bende aldım. Şubatta gebe kalınca 15 günde saldım. Ufaklık beslensin diye. Birde düşük kanaması vardı yattım. Aldim kiloyu. Hele kurtaj da verilen serumlar iyice sisirdi

Günün ne zaman. Kilo bende aldım. Şubatta gebe kalınca 15 günde saldım. Ufaklık beslensin diye. Birde düşük kanaması vardı yattım. Aldim kiloyu. Hele kurtaj da verilen serumlar iyice sisirdi
25 mart canım ilaçlar çok şişirdi canım ya allahım güzel sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etsin hiç birimiz üzülmeyelim benim belirti yok canım ne adet ne diğeri ondanda umutsuzum aslında

Tükenme canım allah evladını bağışlasın sıkı sıkı sarılıp kokusunu içine çekebileceğin bi evladın var ikincide olacak inşallah zamanı geldiğinde üzülme
Şükrederim hep ona Oğlumu aratmasan Layık görüp verdi bana ta 35 yaşındayım ve 2 seneye yaklaştı.Yaş Faktörü beni endişelendiriyor

Şükrederim hep ona Oğlumu aratmasan Layık görüp verdi bana ta 35 yaşındayım ve 2 seneye yaklaştı.Yaş Faktörü beni endişelendiriyor
Canım allah istedi mi 60 ta da doğurursun sen takılma bunlara zamanı var demek ki bende dün çok sitres oldum bakıyorum hiç mi hiç belirtim yok sonra allaha bıraktım en doğrusunu o bilir çok aratmaz inşallah bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…