-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.461
Ayy kuzum rabbim hayirlisini nasip etsin ama anneliği tatmissin ne güzel peki oda tedavi ile mi oldu yoksa süpriz mi yaptıCanım olabilir. Önemli değil. 4.5 yıldır ikinci evladımı istiyorum Rabbimden. İki kapalı miyon ameliyatı oldum bu süreçte. Aşılama yaptıracagim ay hamile olduğumu öğrendim. Oda nasip olmadı. Amin canım rabbim inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin
Ay canimsin sen benim ya biz bulamiyoruz millet bulup napio acaba lohusalik donemi oldugundan miBencede kimse üzülmesin canım herşey bizim için vardır herşeyde bi hayır hiç birşey sebepsiz değil zaten rabbim bundan sonrasını hayırlı iyi güzel kılsın hepimiz için bende seni seviyorum bu arada canıımm
Canım bazılarının lohusalık dönemleri çok kötü geçiyormuş bu lohusalık depresyonu varya ama bazılarında da insanlık yok zaten allah ıslah etsin ne diyeyimAy canimsin sen benim ya biz bulamiyoruz millet bulup napio acaba lohusalik donemi oldugundan mi
Ay Allahim insallah biz oyle gecirmwyiz Yarabbim bukadar cabaliyoruz olsun diye oldugunda da insallah biz kotu olmayizCanım bazılarının lohusalık dönemleri çok kötü geçiyormuş bu lohusalık depresyonu varya ama bazılarında da insanlık yok zaten allah ıslah etsin ne diyeyim
O herkeste olmuyormuş zaten canım alt yapıda psikolojik sorunları olanlarda oluyormuş allah korusun biz öyle olmayacaz inşallahAy Allahim insallah biz oyle gecirmwyiz Yarabbim bukadar cabaliyoruz olsun diye oldugunda da insallah biz kotu olmayiz
Benimde piskolojim cok normal degik ben bebisden vazmigecsem ya o an bende oyle olursamO herkeste olmuyormuş zaten canım alt yapıda psikolojik sorunları olanlarda oluyormuş allah korusun biz öyle olmayacaz inşallah
Ayy kuzum rabbim hayirlisini nasip etsin ama anneliği tatmissin ne güzel peki oda tedavi ile mi oldu yoksa süpriz mi yaptı
Bence de arada es vermek gerekiyor aslında yoksa hem beden hem psikoloji mahvoluyorBenimde piskolojim cok normal degik ben bebisden vazmigecsem ya o an bende oyle olursam
Ay yine başladın kötü şeyleri üzerine çekmeye canım getirme öyle şeyleri aklına amaa öyle şeyler olmayacak biz çokta cici bakacağız bebişlerimize yeterk gelsinlerBenimde piskolojim cok normal degik ben bebisden vazmigecsem ya o an bende oyle olursam
Demi yaBence de arada es vermek gerekiyor aslında yoksa hem beden hem psikoloji mahvoluyor
Ya ben iyi anne olacam biliyorum ya dualar edecem dogum zamani aaa kizlar meryemana eli otu var ya dogumada iyi geliyormus bide ben karar verdim simdi okucam doktor olacam hemde kadin dogum doktoru :) artik ne zaman okulu bitirebilirsem :) sizlerede yardimci olurum cok dusundum :)Ay yine başladın kötü şeyleri üzerine çekmeye canım getirme öyle şeyleri aklına amaa öyle şeyler olmayacak biz çokta cici bakacağız bebişlerimize yeterk gelsinler
Aslinda her insan olgun demeyelim de anlayisli desek daha iyi olur... ozaman hormonlari yenebilirizLohusalık aslında biz kadınlar tarafından zor hale getiriliyor. Hormonlarun etkisiyle alınganlık oluyor ve fazla duygusallık. Eşler ve aileler anlayışlı ise bir nebze rahat geçiyor. Kız ve erkek anneleri çok olgun olmali
O işte çok para var gerisini bilmem amaDemi ya
Ya ben iyi anne olacam biliyorum ya dualar edecem dogum zamani aaa kizlar meryemana eli otu var ya dogumada iyi geliyormus bide ben karar verdim simdi okucam doktor olacam hemde kadin dogum doktoru :) artik ne zaman okulu bitirebilirsem :) sizlerede yardimci olurum cok dusundum :)
Çookk mantıklı canım iyi olur evet kesinlkle :) olda yardım et bizeDemi ya
Ya ben iyi anne olacam biliyorum ya dualar edecem dogum zamani aaa kizlar meryemana eli otu var ya dogumada iyi geliyormus bide ben karar verdim simdi okucam doktor olacam hemde kadin dogum doktoru :) artik ne zaman okulu bitirebilirsem :) sizlerede yardimci olurum cok dusundum :)
Ama bende o zeka varmi bilmen gerci :)O işte çok para var gerisini bilmem ama
Ya zaten kuaforum ya bi kadin gelsin soyle soyle desin direk kagit kalemi alip ilac hazirlatiom ya annem bile bikmis benden gecen annemede gogsundeki kist icin karisim hazirladim koca bi kavonoz kadin kotu diye icmedi.yane benim ilaclarimi annem begenmiyor insanlar nasil begensin :)Çookk mantıklı canım iyi olur evet kesinlkle
Ama bende o zeka varmi bilmen gerci :)
Ya zaten kuaforum ya bi kadin gelsin soyle soyle desin direk kagit kalemi alip ilac hazirlatiom ya annem bile bikmis benden gecen annemede gogsundeki kist icin karisim hazirladim koca bi kavonoz kadin kotu diye icmedi.yane benim ilaclarimi annem begenmiyor insanlar nasil begensin :)
Estağfurullah cnm mevzu zeka değil çalışacak sabır gerekiyor çok zor rabbim sabır versin herkese ama yine de biz bildigimiz mesleğimizi yapalimAma bende o zeka varmi bilmen gerci :)
Ya zaten kuaforum ya bi kadin gelsin soyle soyle desin direk kagit kalemi alip ilac hazirlatiom ya annem bile bikmis benden gecen annemede gogsundeki kist icin karisim hazirladim koca bi kavonoz kadin kotu diye icmedi.yane benim ilaclarimi annem begenmiyor insanlar nasil begensin :)
Kiz seninle huylarimizdabenziuoHadi ya durum vahim desene Bende biri hasta olsa hemen başlıyorum bitki dayamaya illallah çektiler benden artık
Ne tür bitkisel kurler denedinizKiz seninle huylarimizdabenziuo
Aynen ben eşime şu lazım diyince bak ev aktar gibi zaten illaki vardır yoksa öyle çıkar alırız diyorKiz seninle huylarimizdabenziuo