- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 44
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.441
Göğüs acısı bende de var cnm ara arada adet olacakmış gibi oluyorumCanım yumurta takibi yaptırmasam şüphe edecemde bu ay klomen kullandım yumurta takibi yaptırdım sağda ağrı başlayınca şeffaf akıntı başladı işte orda da vardı da büyüdü çatlıyor mu ki anlayamadım ya bende bi kaç gündür göğüs ağrısı var hala devam ediyor
Benim kardeşimin görümcesi hamileydi bilmiyırdu tabi ama çok kötü uykum var ve çok üşüyorum diyip duruyordu hatta grip olacak zannediyorduValla bilemedimki cnm olabilir mi acaba
Bende de uzun süre pko denildi ama şu an kist veya etkisi yok sadece düzensiz adet oluyorum burda da bi kaçının bu ilaçla hamile kaldığını duydum umut işteGebelik tedavisinde o da mı veriliyor canım bilmiyordum bunu doğrusu bende pko var bir seneye yskın kullsmıştım onu bende
Bende bigöğüs ağrısı var işte normalde adetten önce kasığım ve belim ağrır migrenim var o tutar ama şimdi yok bi yandan da korkuyırum hsmile değilsem adstim gecikirse diye ya öfffGöğüs acısı bende de var cnm ara arada adet olacakmış gibi oluyorum
Adeti düzenlediğine göre yumurtlamayıda sağlıyor demektir canım döllenirse olmaz kanama demek ki doğum kontrol hapı gibi değil enazından inşallah sebde de işe yaramıştırBende de uzun süre pko denildi ama şu an kist veya etkisi yok sadece düzensiz adet oluyorum burda da bi kaçının bu ilaçla hamile kaldığını duydum umut işte
Rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin sanada banada canım. Ben korunmak istemiyorum. Zaten hemen olacağı belli değil.6 haftalıktı cnm ama benim 1 sene 1 hafta oldu tam
Bilmiyorum ki cnm yarın kan vereceğim doktor yumurtam gelişmiyor diye verdi zaten ama bugün aradım bi test yapalim dedi sen tedavi görüyor musun ne asamadasinAdeti düzenlediğine göre yumurtlamayıda sağlıyor demektir canım döllenirse olmaz kanama demek ki doğum kontrol hapı gibi değil enazından inşallah sebde de işe yaramıştır
Bende klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum bugünde progestan bsşladım 25 martı bekliyorum şimdi peki sende kilo yaptı mı canım oBilmiyorum ki cnm yarın kan vereceğim doktor yumurtam gelişmiyor diye verdi zaten ama bugün aradım bi test yapalim dedi sen tedavi görüyor musun ne asamadasin
Amin canım sanada bizim gibi isteyen herkesede nasip eder inşallah tez zamandaMiyaz ve bhr-89 rabbim sizlere de sağlıkla nasip etsin bebisler
Amin cnm sen hamilesin sanırım dimi hayırlı olsun bizler için dualar et lütfen sende sağlıcakla kucağına alMiyaz ve bhr-89 rabbim sizlere de sağlıkla nasip etsin bebisler
Ben uzun süreler bekarken yasmin kullaniyordum o çok kilo yaptı şu an tekrar vermeye de çalışıyorum bir yandan ama benim yumurtalarim hiç bi ilaca cevap vermiyor gelişmiyor yeni bi ilaca başlayacağım eğer degilsem bu arada hakkında hayırlısı inşallah yüzün gülerBende klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum bugünde progestan bsşladım 25 martı bekliyorum şimdi peki sende kilo yaptı mı canım o
Maalesef canım kaybettim. Çarşamba günü kurtaj oldum. Allah sağlıkla hepimize nasip etsin inşallahAmin cnm sen hamilesin sanırım dimi hayırlı olsun bizler için dualar et lütfen sende sağlıcakla kucağına al
Özür dilerim bilmiyordum acini tazelemek istemezdim heyecanima verin rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin sanada hepimize de cnm tedavi filan görüyor musunMaalesef canım kaybettim. Çarşamba günü kurtaj oldum. Allah sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah
Ben on sene kadar kullandım yasmini ve evet banada o kilo aldırdı ve pko olduğu için çok zor oluyor kilo vermem ama buna rağman 17 kilo vermiştim şimdi hormon ilaçları şişirmeye başladı tekrar. Amin canım isteyen herkesin yüzü gülsün seninde gülsün hepimizin gülsünBen uzun süreler bekarken yasmin kullaniyordum o çok kilo yaptı şu an tekrar vermeye de çalışıyorum bir yandan ama benim yumurtalarim hiç bi ilaca cevap vermiyor gelişmiyor yeni bi ilaca başlayacağım eğer degilsem bu arada hakkında hayırlısı inşallah yüzün güler
Amin inş cnmRabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin sanada banada canım. Ben korunmak istemiyorum. Zaten hemen olacağı belli değil.
İnşallah tez zamanda gelir meleklerimiz
Sana klomen tür ilaçlar bailamadılar mı seninde kilo sorunun var yani öyle miBen uzun süreler bekarken yasmin kullaniyordum o çok kilo yaptı şu an tekrar vermeye de çalışıyorum bir yandan ama benim yumurtalarim hiç bi ilaca cevap vermiyor gelişmiyor yeni bi ilaca başlayacağım eğer degilsem bu arada hakkında hayırlısı inşallah yüzün güler
Canım olabilir. Önemli değil. 4.5 yıldır ikinci evladımı istiyorum Rabbimden. İki kapalı miyon ameliyatı oldum bu süreçte. Aşılama yaptıracagim ay hamile olduğumu öğrendim. Oda nasip olmadı. Amin canım rabbim inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsinÖzür dilerim bilmiyordum acini tazelemek istemezdim heyecanima verin rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin sanada hepimize de cnm tedavi filan görüyor musun
Bencede kimse üzülmesin canım herşey bizim için vardır herşeyde bi hayır hiç birşey sebepsiz değil zaten rabbim bundan sonrasını hayırlı iyi güzel kılsın hepimiz için bende seni seviyorum bu arada canıımmKizlar gecmise cizgi cekiyoruz tammmi kimsenin acisi yenilenmesin kimse uzulmesin ve Allah birdaha yasatmasin kimseye kuzucuklar... ve dusuk yapanlar mecburi kurtaj olanlar obur dunyada o bebisler size sefaatci olacak unutmayalim simdi artik gelecek yavrularimiza dua edelim tmm mi hepinizi seviyorum uzulmek yok biz birbirimizden destek alip basaracagiz Allahin izniyle dualarim sizlerle