-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.421
Ben 6 kasımda evlendim daha yeniyim canım klomen tedavisi gördüm bu ay pko var bende çatlatma iğneside oldum bugünde progestan başladım canım hepsi hormon işte bide vitaminler var pkoda bahanede zaten kilo almak için sıkıntı yani hamile kslırsamda düzenli yürüyüş yapmsyı düşünüyorum allahın izniyle sıkıntısız geçerse yoksa benim gebelikte şeker ve tansiyon problemim olabilir pkodan kaynaklıEvet olmuyor siz ne kadar lık evlisiniz ne tedavisi uyguluyorsunuz
Rica ederim cnm korkma beni çok korkuttular nette araştırmıştım anesteziye hiç gerek yok iyiki özele para vermemişim şuan yine yapacaz deseler hiç tereddüt etmemEvet cnm ya özel biraz tuzlu bende devlette bari cektirim dedim de işte sadece korkusu var bende sağol yine de bilgin için TSK ederim
İnşallah gönlünce olur cnm gebeliğin allah hepimize tattirsin annelik duygusunuBen 6 kasımda evlendim daha yeniyim canım klomen tedavisi gördüm bu ay pko var bende çatlatma iğneside oldum bugünde progestan başladım canım hepsi hormon işte bide vitaminler var pkoda bahanede zaten kilo almak için sıkıntı yani hamile kslırsamda düzenli yürüyüş yapmsyı düşünüyorum allahın izniyle sıkıntısız geçerse yoksa benim gebelikte şeker ve tansiyon problemim olabilir pkodan kaynaklı
Cnm insan artık çok istediği için surekli bisiler arıyor vücudunda bende öyle oluyorum hatta bu ay çok umitlenmistim ama yine olmadiYa bu arada bende hala bişey yok bazen ağrı geliyo kırmızılar geliyo diyorum devamında bişey yok birde sol kasığımda sanki baloncuk var gibi
Amin inşallah canım cümlemize nasip etsinİnşallah gönlünce olur cnm gebeliğin allah hepimize tattirsin annelik duygusunu
Kız bende de bişey yok bu akşam sağda hafif bi ağrı ve şeffaf bi akıntım var benim yumurta solda oluşmuştu ama aklımda deli sorular mide yanması başladı geceden bu yana maden suyu içiyorum bana mısın demiyorYa bu arada bende hala bişey yok bazen ağrı geliyo kırmızılar geliyo diyorum devamında bişey yok birde sol kasığımda sanki baloncuk var gibi
Evet psikolojik olarak etkileniyoruz ama benim birkaç gündür varCnm insan artık çok istediği için surekli bisiler arıyor vücudunda bende öyle oluyorum hatta bu ay çok umitlenmistim ama yine olmadi
Valla benimde sanırım yumurta solda oluştu aynı şekildeyim göğüste acıyo ama akıntım sarımsı bir renkteKız bende de bişey yok bu akşam sağda hafif bi ağrı ve şeffaf bi akıntım var benim yumurta solda oluşmuştu ama aklımda deli sorular mide yanması başladı geceden bu yana maden suyu içiyorum bana mısın demiyor
Canım yumurta takibi yaptırmasam şüphe edecemde bu ay klomen kullandım yumurta takibi yaptırdım sağda ağrı başlayınca şeffaf akıntı başladı işte orda da vardı da büyüdü çatlıyor mu ki anlayamadım ya bende bi kaç gündür göğüs ağrısı var hala devam ediyorValla benimde sanırım yumurta solda oluştu aynı şekildeyim göğüste acıyo ama akıntım sarımsı bir renkte
Bende tam onu söyleyecektim üç gündür acayip bi üşüme hali var içim yanıyor böyle buz yiyeyim diyorum o derece ama öteki türlü vücut buz özellikle ayaklar içim titriyor resmen üşümekten ya bunlar belirti mi ki canımAy bide ben şuan üşüyorum yaaa ellerim buz gibi
İnşallah hamilesindir canım duphastan adet düzenleyici değil miydiKızlar ben duphaston kullandım ve 10 gün oldu lekem geldi kesildi yarın kan testi yaptıracağım dua edin bana lütfen inşallah olsun
5+4 te düşük oldu ama hcgb düşmemiş onun için kurtaj oldum.Geçmiş olsun cnm aynı olayı bende yaşadım kaç haftalıktı senin
Valla bilemedimki cnm olabilir mi acabaBende tam onu söyleyecektim üç gündür acayip bi üşüme hali var içim yanıyor böyle buz yiyeyim diyorum o derece ama öteki türlü vücut buz özellikle ayaklar içim titriyor resmen üşümekten ya bunlar belirti mi ki canım
Evet ben de o niyetle kullandım ama ilaç biteli on gün oldu bi kaç damla lekem geldi kesildi umut işte acaba mi diye beklentiye girdim evdeki testler negatif ama bakalımİnşallah hamilesindir canım duphastan adet düzenleyici değil miydi
6 haftalıktı cnm ama benim 1 sene 1 hafta oldu tam5+4 te düşük oldu ama hcgb düşmemiş onun için kurtaj oldum.
Umarım artık bitmiştir. Sanada çok geçmiş olsun canım. Senin ne kadarlikti
Gebelik tedavisinde o da mı veriliyor canım bilmiyordum bunu doğrusu bende pko var bir seneye yskın kullsmıştım onu bendeEvet ben de o niyetle kullandım ama ilaç biteli on gün oldu bi kaç damla lekem geldi kesildi umut işte acaba mi diye beklentiye girdim evdeki testler negatif ama bakalım