2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet olmuyor siz ne kadar lık evlisiniz ne tedavisi uyguluyorsunuz
Ben 6 kasımda evlendim daha yeniyim canım klomen tedavisi gördüm bu ay pko var bende çatlatma iğneside oldum bugünde progestan başladım canım hepsi hormon işte bide vitaminler var pkoda bahanede zaten kilo almak için sıkıntı yani hamile kslırsamda düzenli yürüyüş yapmsyı düşünüyorum allahın izniyle sıkıntısız geçerse yoksa benim gebelikte şeker ve tansiyon problemim olabilir pkodan kaynaklı

Kızlar benim solda yumurtam büyümüştü çatlatma iğnesi oldum bu akşam sağda ağrı başladı hafif ama hissediyorum sağdanda mı yumurtluyorum acaba akıntımda var şeffaf ama bilemedim iğnede çatlamayıp şimdi çatlıyor olabilir mi yumurtalar var ama hiç büyümemiş demişti ilk gittiğimde sonrakinde solda büyümüştü iğne verdi acaba sağda vardı da büyüdü çatlıyor mu sol yumurtalığımda hiç bişey yok şuan anlayamadım doğrusu

Ya bu arada bende hala bişey yok bazen ağrı geliyo kırmızılar geliyo diyorum devamında bişey yok birde sol kasığımda sanki baloncuk var gibi

Ben 6 kasımda evlendim daha yeniyim canım klomen tedavisi gördüm bu ay pko var bende çatlatma iğneside oldum bugünde progestan başladım canım hepsi hormon işte bide vitaminler var pkoda bahanede zaten kilo almak için sıkıntı yani hamile kslırsamda düzenli yürüyüş yapmsyı düşünüyorum allahın izniyle sıkıntısız geçerse yoksa benim gebelikte şeker ve tansiyon problemim olabilir pkodan kaynaklı
İnşallah gönlünce olur cnm gebeliğin allah hepimize tattirsin annelik duygusunu

Ya bu arada bende hala bişey yok bazen ağrı geliyo kırmızılar geliyo diyorum devamında bişey yok birde sol kasığımda sanki baloncuk var gibi
Kız bende de bişey yok bu akşam sağda hafif bi ağrı ve şeffaf bi akıntım var benim yumurta solda oluşmuştu ama aklımda deli sorular mide yanması başladı geceden bu yana maden suyu içiyorum bana mısın demiyor

Kız bende de bişey yok bu akşam sağda hafif bi ağrı ve şeffaf bi akıntım var benim yumurta solda oluşmuştu ama aklımda deli sorular mide yanması başladı geceden bu yana maden suyu içiyorum bana mısın demiyor
Valla benimde sanırım yumurta solda oluştu aynı şekildeyim göğüste acıyo ama akıntım sarımsı bir renkte

Valla benimde sanırım yumurta solda oluştu aynı şekildeyim göğüste acıyo ama akıntım sarımsı bir renkte
Canım yumurta takibi yaptırmasam şüphe edecemde bu ay klomen kullandım yumurta takibi yaptırdım sağda ağrı başlayınca şeffaf akıntı başladı işte orda da vardı da büyüdü çatlıyor mu ki anlayamadım ya bende bi kaç gündür göğüs ağrısı var hala devam ediyor

Ay bide ben şuan üşüyorum yaaa ellerim buz gibi
Bende tam onu söyleyecektim üç gündür acayip bi üşüme hali var içim yanıyor böyle buz yiyeyim diyorum o derece ama öteki türlü vücut buz özellikle ayaklar içim titriyor resmen üşümekten ya bunlar belirti mi ki canım

Evet ben de o niyetle kullandım ama ilaç biteli on gün oldu bi kaç damla lekem geldi kesildi umut işte acaba mi diye beklentiye girdim evdeki testler negatif ama bakalım
Gebelik tedavisinde o da mı veriliyor canım bilmiyordum bunu doğrusu bende pko var bir seneye yskın kullsmıştım onu bende

X