2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar bu kullsndığım vitaminler ilaçlar kilo aldırdı bana ya sinirim bozuldu çok fazla acıkıyorum bide sanki midem dipsiz kuyu özellikle bu son zamanlarda pko var zaten bahanede vücut o kadar uğraştım verdim verdiklerimi geri toplamaya başlattı bunlar bana tedavi var diye bişeyde yapamıyorum yoksa kondisyon bisikletim var onla güzel kilo verdim ne yapacağımı şaşırdım

Yok canım yapma tabiki, bekle. Salı gününe konsantre olalım, inşallah bişeyler görürüz
Ay ama hızlı bi şekilde kilo almaya başladım canım oturarak endüşük ayarda bi on dakika yormadan yapsam bişey olmaz heralde adam spor yap yürü diyor dün burda kar yağdı hava buz gibi bende pko var korkuyorum ya kilo alırsam yine adet düzenim bozulur diye zar zor düşürdük hormonları salıya odaklıyım zaten inşallah bu kez görürüz canım görmezsek bile adete kadar bi umut olacak hep ama bu ay tutmazsa korunmayacam yine ama kilo verip öyle denemeyi düşünüyorum canımbi 8 kilo fazlalığım vardı ilaçlar sayesinde arrı maşallahı var

TSK ederim cnm ewet herşeyin bi zamanı var ama işte insan hemen olsun istiyor işte gerçi 2 yıl oluyor evleneli
Evet öyle istiyoruz ama işte bizim istememizle olmuyor maalesef benim bu ay olmazsa tedaviye ara verip kilo vermeyi düşünüyorum bi yığın ilaç hepsi hormon şişirdi beni

Nerde çektirdin cnm ya ben çok korkuyorum anestezili istiyorum ama bilmiyorum
Cnm önce korktuğun için özelde anestezili istedim 650 tl dedi sonra akrabamız var Doğumda hemşire gerek yok dedi bende hastanede yaptırdım önce sana içmen için ilaç veriyo gitmeden bir gün önce başlıyorsun ilacı verene kadar bişey hissetmiyorsun ilacı verince sadece 5 sn nefesin kesilir gibi hissediyorsun veee bitti toplasan hazırlık felan 5 dk

Cnm önce korktuğun için özelde anestezili istedim 650 tl dedi sonra akrabamız var Doğumda hemşire gerek yok dedi bende hastanede yaptırdım önce sana içmen için ilaç veriyo gitmeden bir gün önce başlıyorsun ilacı verene kadar bişey hissetmiyorsun ilacı verince sadece 5 sn nefesin kesilir gibi hissediyorsun veee bitti toplasan hazırlık felan 5 dk
Evet cnm ya özel biraz tuzlu bende devlette bari cektirim dedim de işte sadece korkusu var bende sağol yine de bilgin için TSK ederim

X