- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.381
Bende 23 yasindayim calisiyorum ona guvenip kalkisiyorumHaklısın canım. Tek başıma bakamam çalışmıyorum. Yani babamın evine dönmek zorunda kalırım bir fazlalık gibi olurum anca. Bunu hiç düşünmemiştim.
Bekliyorum canim at birazdanCanım testi yaptım yine her zaman ki gibi ilkin bişey çıkmadı ilerleyen saatlerde bakacam haber veririm
Şuan hiç bişey yok canım tertemiz duruyorBekliyorum canim at birazdan
Estağfirullah canım. Her sene insanın düşünme şekli değişiyor, biliyorum.Tabiki canım yanlış anlama art niyetli bişey demek istemedim yaş ilerledikçe mantık daha ağır basıyor ya anlatmak istediğim o benim eşim 39 yaşında ben mesela ona göre daha agrasif ve fevriyim o sakin benimle bir olsa mesela çok fena kırarız birbirimizi ben bazen çok alıngan ve çekilmez olabiliyorum adam olgun ama inanki bide benle kavga etmiyor diye çemkiriyorum ne istiyorsun kırayım mı seni diyor yine susuyor
Evet canım. Ben yurtdışından geldiğim için Türkiye de maalesef bir mesleğim yok şu an yani yapabilecek pek bir şeyim yok şimdilik. Evden birşeyler satıp katkıda bulunabiliyorum en azından.Bende 23 yasindayim calisiyorum ona guvenip kalkisiyorum
Allah hepimizin yardimcisi olsun canimEvet canım. Ben yurtdışından geldiğim için Türkiye de maalesef bir mesleğim yok şu an yani yapabilecek pek bir şeyim yok şimdilik. Evden birşeyler satıp katkıda bulunabiliyorum en azından.
Hade yaŞuan hiç bişey yok canım tertemiz duruyor
Her bebiş rızkıyla gelir cnm sen eşinin söylemlerine üzülme Rabbim hayırlısını versin hepimizeBahane canım. Diyemiyor ki bakacak maddi gücümüz düzenimiz yok daha biraz süre geçsin. Önce bana atıyor topu sonra anlatıyor neden şimdi istemediğini.
Yarın ilk idrarınla yap cnm o zaman daha iyi belli olurŞuan hiç bişey yok canım tertemiz duruyor
Ha işte tam olarak demek istediğim buydu yanlış anlaşılıpta seni kırmak istemem aslaEstağfirullah canım. Her sene insanın düşünme şekli değişiyor, biliyorum.
Âmin canım.Allah hepimizin yardimcisi olsun canim
Canım bekleyeyim diyorumda adet tarihine kadar sevcan hatrım için diyince kıramadım yolladığımı zaten sabah ilk idrarla yapmıştımYarın ilk idrarınla yap cnm o zaman daha iyi belli olur
Haklısın canım inşaAllah. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasîb etsin.Her bebiş rızkıyla gelir cnm sen eşinin söylemlerine üzülme Rabbim hayırlısını versin hepimize
Canım ilk idrarla yapmıştım öncekini ben çok fazla su içiyorum hem daha günüm gelmedi bile biliyorsun bakalım 6 gü sonra ne olacak göreceğiz hep beraberHade ya
Estağfirullah :) ben anladım demek istediğini canım. Bende korkarım yanlış anlaşılmaktan :)Ha işte tam olarak demek istediğim buydu yanlış anlaşılıpta seni kırmak istemem asla
insanlara karşı kırıcı olmak istemiyorum ama hani bazen bi cümle kuruyorsun ap ayrı yerlere gidebiliyor aynen bende korkuyorum işteEstağfirullah :) ben anladım demek istediğini canım. Bende korkarım yanlış anlaşılmaktan :)
Doğru canım.insanlara karşı kırıcı olmak istemiyorum ama hani bazen bi cümle kuruyorsun ap ayrı yerlere gidebiliyor aynen bende korkuyorum işte
Kiz yarinda yapma diger gun yap olurmuCanım bekleyeyim diyorumda adet tarihine kadar sevcan hatrım için diyince kıramadım yolladığımı zaten sabah ilk idrarla yapmıştım
Allah belasını versin beddua etmeyeyim diyorum sevmiyorum ama haketti buKizlar haberler icler acisi kadib 5gunluk bebegi dovmus