-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.361
Yarın mı yapayım bekleyeyim diyorum ama 25 e kadar daha net olmaz mı canım ikinci çizgiyi c ye yakın koymuşlar açıp baktım ondan arada çıkmış zavallıcıkYardim ediyor bazen iste...
Cnim belki bebis var yeni diye oyle olmustur yarin twkrar yapsana
1 seneye ister, o zaman da ben istemem süründürürüm peşimde. Bunun keyfine göre oluyor mâdem bu işler, biraz da ben keyfini çıkarayım.Arada erkeklerin odunlukları tutuyor cnm üzülme ..İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda nasip ederde gösterırsın nasıl bebiş bakılır..o zaman soylediği lafları yutar.
Aboooo harbi harbi ceza olur bu bak gerçektende allah iyiliğini versin senin ya çok sinirlenmişsin haklı olarak tabi bu tek kişilik bi karar değil borç harç herkeste var bende daha düğünden kalanları bitiremedim daha iki senede öderim yani ama bu yüzden bebeği mi erteleyelim1 seneye ister, o zaman da ben istemem süründürürüm peşimde. Bunun keyfine göre oluyor mâdem bu işler, biraz da ben keyfini çıkarayım.
Ben hamile kalınca zaten askere yollayacağım bunu, bende yurtdışına ailemin yanına gidip orada doğuracağım çocuğumu. Ne kalp atışını duyacak, ne doğumunu görecek, ne karnımın büyüdüğünü görecek, ne çocuğunun adını kendi koyabilecek, ne yavrusunun kokusunu alabilecek ne de benim yüzümü görecek. Erkeklerle çorap kokulu odalarda yatacak kalkacak 6 ay boyunca. Bundan büyük ceza olmaz bu hanzolara
Değmiyor canım gerçekten değmiyor. Dün ben yorganla ağzımı kapatıp hüngür hüngür ağlarken salonun kapısını kapatıp sabahın 4.30una kadar keyfine baktı yanıma bile gelmedi. Önce bir büyüsün baba olacak akla sahip olsun, sonra düşünürüm çocuk yapmayı.Sakin uzulme canim Zaten erkekler degmez inanki yane ben oncelik kendim icin istiyorum bebisi babasi olsada olmasada benim cocugum benim canim yane ben bakabilirim ben kendime guveniyorum ben kendim anne olmak icin istiyorum kendide baba olmak istuyorsa gercekden yapsinlar biseyler hep zaten biz kadiblar cabaliyoruz
Cnm hamile olma olasılığın var bundan önceki düşükte benimde öyle olmuştu hatta bir arkadaşım söylemişti işten eve gidince resmen çöpten çıkarıp baktım 8,5 saat sonra benimde böyledi bir kaç gün sonra dr gittim 4 haftalık demişti ama olmadı düşük yaptımFotoda net belli olmayabilir ama atıyorum yinede
Ay simdi yap bitane hatrimaYarın mı yapayım bekleyeyim diyorum ama 25 e kadar daha net olmaz mı canım ikinci çizgiyi c ye yakın koymuşlar açıp baktım ondan arada çıkmış zavallıcık
Erkekler gönül almayı bilmiyorlar ki zaten boşuna mı odun diyor kadınlar duygusuzlarDeğmiyor canım gerçekten değmiyor. Dün ben yorganla ağzımı kapatıp hüngür hüngür ağlarken salonun kapısını kapatıp sabahın 4.30una kadar keyfine baktı yanıma bile gelmedi. Önce bir büyüsün baba olacak akla sahip olsun, sonra düşünürüm çocuk yapmayı.
Tamam tatlım ama hemen çıkmaz biraz beklemen gerekecek çünkü bu sabah yaptığım testtiAy simdi yap bitane hatrima
Koca moca gecici canim evlat senin ama bunu unitma tek basinada bakabikirsen yap yane calisiyorsan yap hemen ...koca aldatir gider gelmez evlat gitsede senindir...Değmiyor canım gerçekten değmiyor. Dün ben yorganla ağzımı kapatıp hüngür hüngür ağlarken salonun kapısını kapatıp sabahın 4.30una kadar keyfine baktı yanıma bile gelmedi. Önce bir büyüsün baba olacak akla sahip olsun, sonra düşünürüm çocuk yapmayı.
Yok valla canım sinirden değil. Uzun zamandır planlıyorum ben bunlarıAboooo harbi harbi ceza olur bu bak gerçektende allah iyiliğini versin senin ya çok sinirlenmişsin haklı olarak tabi bu tek kişilik bi karar değil borç harç herkeste var bende daha düğünden kalanları bitiremedim daha iki senede öderim yani ama bu yüzden bebeği mi erteleyelim
Canım üç gündür yapıyordum hiç saatler geçsede bişey çıkmıyordu hata iğne etkisi geçti dedim ben bu böyle oldu işte inşallah vardır bende çok okudum bu şekil olupta hamile olanlarıda bilemiyorumCnm hamile olma olasılığın var bundan önceki düşükte benimde öyle olmuştu hatta bir arkadaşım söylemişti işten eve gidince resmen çöpten çıkarıp baktım 8,5 saat sonra benimde böyledi bir kaç gün sonra dr gittim 4 haftalık demişti ama olmadı düşük yaptım
Erkeklere olum diye bagiracaz artik da yeter1 seneye ister, o zaman da ben istemem süründürürüm peşimde. Bunun keyfine göre oluyor mâdem bu işler, biraz da ben keyfini çıkarayım.
Ben hamile kalınca zaten askere yollayacağım bunu, bende yurtdışına ailemin yanına gidip orada doğuracağım çocuğumu. Ne kalp atışını duyacak, ne doğumunu görecek, ne karnımın büyüdüğünü görecek, ne çocuğunun adını kendi koyabilecek, ne yavrusunun kokusunu alabilecek ne de benim yüzümü görecek. Erkeklerle çorap kokulu odalarda yatacak kalkacak 6 ay boyunca. Bundan büyük ceza olmaz bu hanzolara
Haklısın canım valla var benim çok olmasada ama yaşım 31 zaten geciktiremem yap istediğini haklısınYok valla canım sinirden değil. Uzun zamandır planlıyorum ben bunlarıbenden çekeceği var daha. Şimdi gebe kalsam 9 ay sonra doğuracağım ya sana ne zararı olur bir yavrunun. Herkes kendi kısmetiyle nasibiyle doğuyor. Borcumuz bile yok Allah'a şükür.
Haklısın canım. Tek başıma bakamam çalışmıyorum. Yani babamın evine dönmek zorunda kalırım bir fazlalık gibi olurum anca. Bunu hiç düşünmemiştim.Koca moca gecici canim evlat senin ama bunu unitma tek basinada bakabikirsen yap yane calisiyorsan yap hemen ...koca aldatir gider gelmez evlat gitsede senindir...
Erkeklere olum diye bagiracaz artik da yeter
En güzel yaşlardasın canım. Ben daha 21 yaşındayım. Ne olacağim belli değil.Haklısın canım valla var benim çok olmasada ama yaşım 31 zaten geciktiremem yap istediğini haklısın
Ben geç evlendim canım ama şükürler olsun ki pişman olacağım hiç bişey olmadı sizinde zamanla olgunlaştıkça düzelir inşallah erkeklerin olgunlaşması lazım evvela dediğin gibiEn güzel yaşlardasın canım. Ben daha 21 yaşındayım. Ne olacağim belli değil.
Aynen canım çok haklısın. Keşke ben de biraz daha geç evlenseymişim. 20 yaşındayken evlendim erken oldu biraz ama hayırlısı böyleymiş.Ben geç evlendim canım ama şükürler olsun ki pişman olacağım hiç bişey olmadı sizinde zamanla olgunlaştıkça düzelir inşallah erkeklerin olgunlaşması lazım evvela dediğin gibi
Tabiki canım yanlış anlama art niyetli bişey demek istemedim yaş ilerledikçe mantık daha ağır basıyor ya anlatmak istediğim o benim eşim 39 yaşında ben mesela ona göre daha agrasif ve fevriyim o sakin benimle bir olsa mesela çok fena kırarız birbirimizi ben bazen çok alıngan ve çekilmez olabiliyorum adam olgun ama inanki bide benle kavga etmiyor diye çemkiriyorum ne istiyorsun kırayım mı seni diyor yine susuyorAynen canım çok haklısın. Keşke ben de biraz daha geç evlenseymişim. 20 yaşındayken evlendim erken oldu biraz ama hayırlısı böyleymiş.
Canım testi yaptım yine her zaman ki gibi ilkin bişey çıkmadı ilerleyen saatlerde bakacam haber veririmAy simdi yap bitane hatrima