2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Eşim istemiyormuş hamile olmamı zaten canım. Bebek istemiyormuş şimdi. Bakamazmışım da zaten. Günlerce ben kendi kendime didinip umutlanmışım boş yere. Kalbim çok kırıldı.
Arada erkeklerin odunlukları tutuyor cnm üzülme ..İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda nasip ederde gösterırsın nasıl bebiş bakılır..o zaman soylediği lafları yutar.

İnşaAllah canım.
Sakin uzulme canim Zaten erkekler degmez inanki yane ben oncelik kendim icin istiyorum bebisi babasi olsada olmasada benim cocugum benim canim yane ben bakabilirim ben kendime guveniyorum ben kendim anne olmak icin istiyorum kendide baba olmak istuyorsa gercekden yapsinlar biseyler hep zaten biz kadiblar cabaliyoruz

Kızlar sabah test yaptım demiştim ya yaklaşık bir saat falan önce bsktım c ve t arası silik bi çizgi belirmiş c ye daha yakın ama bu testte dalga geçiyor benle galiba yada c ye yakın çıktıda gebe değilsin işte daha ben nasıl sana gösterecem bunu diyor

Haha belli bi dk gectıkten sonra yanlış cıkıyo diyolar ya takma kafaya

Bahane canım. Diyemiyor ki bakacak maddi gücümüz düzenimiz yok daha biraz süre geçsin. Önce bana atıyor topu sonra anlatıyor neden şimdi istemediğini.

Hee işine geldiği gibi diyorsun yani ben bu erkekleri anlamıyorum zaten o zaman oda yardım etsin madem öyle sen bayansın diye zimmetli mi ev işleri üzerine hayret bişey
Yardim ediyor bazen iste...
Cnim belki bebis var yeni diye oyle olmustur yarin twkrar yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…