-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.341
Arada erkeklerin odunlukları tutuyor cnm üzülme ..İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda nasip ederde gösterırsın nasıl bebiş bakılır..o zaman soylediği lafları yutar.Eşim istemiyormuş hamile olmamı zaten canım. Bebek istemiyormuş şimdi. Bakamazmışım da zaten. Günlerce ben kendi kendime didinip umutlanmışım boş yere. Kalbim çok kırıldı.
Kocam oldurur beniHele bi bebiş gelsin bırak ev dagınık olsun bebişinin gülümsemesi onları unutturur..İnşaAllah bebişin olurda evin darmadagınık olur heryerde bebek bezi biberon olur
Niye be hem bebek hem iş hem yemek zor olabiliyor öldüreceğine yardım etsinKocam oldurur beni
Sakin uzulme canim Zaten erkekler degmez inanki yane ben oncelik kendim icin istiyorum bebisi babasi olsada olmasada benim cocugum benim canim yane ben bakabilirim ben kendime guveniyorum ben kendim anne olmak icin istiyorum kendide baba olmak istuyorsa gercekden yapsinlar biseyler hep zaten biz kadiblar cabaliyoruzİnşaAllah canım.
Boyle bile sinirleniyor... temizlik yapamiyorum yaNiye be hem bebek hem iş hem yemek zor olabiliyor öldüreceğine yardım etsin
Alla alla çok mu titiz eşinBoyle bile sinirleniyor... temizlik yapamiyorum ya
Niye kızKocam oldurur beni
Haha belli bi dk gectıkten sonra yanlış cıkıyo diyolar ya takma kafayaKızlar sabah test yaptım demiştim ya yaklaşık bir saat falan önce bsktım c ve t arası silik bi çizgi belirmiş c ye daha yakın ama bu testte dalga geçiyor benle galiba yada c ye yakın çıktıda gebe değilsin işte daha ben nasıl sana gösterecem bunu diyor
Gayet belli ama yanlış yere kaymış test bozuk mu acep baska test varsa yapsanaFotoda net belli olmayabilir ama atıyorum yinede
Biliyorum canımda çoğu kez yaptım hiç böyle olmadı ertesi gün attığım oluyor testi bu kesin gebe değilsin diye çiftledi heralde al sana diyorHaha belli bi dk gectıkten sonra yanlış cıkıyo diyolar ya takma kafaya
Arada kalmış garibim ya pembe çizgiyimi yanlış yere koydular bunlar şaşırdılar heraldeGayet belli ama yanlış yere kaymış test bozuk mu acep baska test varsa yapsana
Bahane canım. Diyemiyor ki bakacak maddi gücümüz düzenimiz yok daha biraz süre geçsin. Önce bana atıyor topu sonra anlatıyor neden şimdi istemediğini.Nasıl istemiyormuş madem istemiyorda bunu şimdi mi söylüyor zaten hassassın şuan ne gerek var ki böyle konuşmalara ya şu erkekler yok muu zamanı mı yani hem biye bakamazmışsın çok biliyor onuda söylesin madem
Aynende c ye yakın diğer çizgi açtım meraktanGayet belli ama yanlış yere kaymış test bozuk mu acep baska test varsa yapsana
E ama o şekilde söylenmez canım yani yadırgadım gerçekten erkekler kadınlar gibi hassas değiller maalesefkiBahane canım. Diyemiyor ki bakacak maddi gücümüz düzenimiz yok daha biraz süre geçsin. Önce bana atıyor topu sonra anlatıyor neden şimdi istemediğini.
Kafasina estimi titiz oluyor cnmAlla alla çok mu titiz eşin
Hee işine geldiği gibi diyorsun yani ben bu erkekleri anlamıyorum zaten o zaman oda yardım etsin madem öyle sen bayansın diye zimmetli mi ev işleri üzerine hayret bişeyKafasina estimi titiz oluyor cnm
MalesefE ama o şekilde söylenmez canım yani yadırgadım gerçekten erkekler kadınlar gibi hassas değiller maalesefki
Yardim ediyor bazen iste...Hee işine geldiği gibi diyorsun yani ben bu erkekleri anlamıyorum zaten o zaman oda yardım etsin madem öyle sen bayansın diye zimmetli mi ev işleri üzerine hayret bişey