-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.321
Hele bi bebiş gelsin bırak ev dagınık olsun bebişinin gülümsemesi onları unutturur..İnşaAllah bebişin olurda evin darmadagınık olur heryerde bebek bezi biberon olurInan bana cok zor oluo ev is koca evimi temizleyemiyorum coxuk istiyorum ne hikmetse bendekk
Amin canım ya dualarımdasınız sadece kendim değil sizin ve bizim gibi isteyen herkes için dua ediyorum allahım kabul etsin yardımcımız olsun25 martı heycanla bekliyorum senin bebiş burdayım diycek İnşaAllah..Rabbim sen büyüksün bekletme bizleri..
Kesinlikle katılıyorum sana :) inşallah öyle olurHele bi bebiş gelsin bırak ev dagınık olsun bebişinin gülümsemesi onları unutturur..İnşaAllah bebişin olurda evin darmadagınık olur heryerde bebek bezi biberon olur
Allah razı olsun cnm bende tüm namazlarımda ediyorum..Rabbim hayırlısını versin hepimizeAmin canım ya dualarımdasınız sadece kendim değil sizin ve bizim gibi isteyen herkes için dua ediyorum allahım kabul etsin yardımcımız olsun
Amin canım allah cümlemizden razı olsun rabbim ibadetinide kabul etsin inşallahAllah razı olsun cnm bende tüm namazlarımda ediyorum..Rabbim hayırlısını versin hepimize
Kesinlikle katılıyorum sana :) inşallah öyle olur
Amin cnm cümlemizin İnşaAllahAmin canım allah cümlemizden razı olsun rabbim ibadetinide kabul etsin inşallah
Âdet oldum canım. Bugün ilk günümdeyim, döngüm de 46 gün oldu bu ay. BAT 17 Nisan. Çok üzgünüm.Canım sen ne durumdasın
Yani yapsınlar tabi benim eşimde öyle sıkıntı yok ya aslında şimdi bile iş güç yasak diye bi yemek bide ufak tefek şeyleri ben yapıyorum gerisini eşim yapıyor allah razı olsun hakkını yiyemem yaniTemizliği ve yemekleride eşlerimiz yapsın dimi biz bebişlerimize zevkle bakarız
Kıyamam ya üzülme canım bu ay olmadı ama hayırlı haberler vereceğiz inşallah birbirimize burda hem anne hemde tryze olacağız inşalşah brn buna inanıyorumÂdet oldum canım. Bugün ilk günümdeyim, döngüm de 46 gün oldu bu ay. BAT 17 Nisan. Çok üzgünüm.
İnşaAllah canım.Kıyamam ya üzülme canım bu ay olmadı ama hayırlı haberler vereceğiz inşallah birbirimize burda hem anne hemde tryze olacağız inşalşah brn buna inanıyorum
Olacak olacak bırakma kendini canım biz yanındayız yanlız değilsin bak hepimiz bi umut bekliyoruz hayırlısı olsunİnşaAllah canım.
Benim eşimde cam silmek harici yapar normal zamanda bile hamiş olunca ben yatıyorum fullnasılsa dogumdan sonra anamız aglıycak hamişken keyfini cıkarmak lazımYani yapsınlar tabi benim eşimde öyle sıkıntı yok ya aslında şimdi bile iş güç yasak diye bi yemek bide ufak tefek şeyleri ben yapıyorum gerisini eşim yapıyor allah razı olsun hakkını yiyemem yani
Cnm seni heycanla takip ediyodum..Hayırlısı buymuş demek..inş gelecek ay bebişin gelir üzülme..Âdet oldum canım. Bugün ilk günümdeyim, döngüm de 46 gün oldu bu ay. BAT 17 Nisan. Çok üzgünüm.
Doğru söylüyorsun aslında olsunda ağlasın ama razıyız yani değil mi zaten ben hamile kalsam benim ki bırakmaz kalkayım heralde daha hamile değilim adam iki kilo biiey taşıtmıyor doktorun söyledikleri yüzünden yat yat şiştim iş miş yapma yat dinlen bi adete kadar bekleyelim bakalım diyor ama böylede sıkılıyor insan yaBenim eşimde cam silmek harici yapar normal zamanda bile hamiş olunca ben yatıyorum fullnasılsa dogumdan sonra anamız aglıycak hamişken keyfini cıkarmak lazım
Doğru söylüyorsun aslında olsunda ağlasın ama razıyız yani değil mi zaten ben hamile kalsam benim ki bırakmaz kalkayım heralde daha hamile değilim adam iki kilo biiey taşıtmıyor doktorun söyledikleri yüzünden yat yat şiştim iş miş yapma yat dinlen bi adete kadar bekleyelim bakalım diyor ama böylede sıkılıyor insan ya
İnşallah canım benim. Aynen öylelerinede ne desem bilemedim beddua çekmeyi sevmem allah ıslah etsin diyeyim hiç kimse dayağı hsketmez kaldı ki dediğin gibi bide hamile eşlerini dövüyorlarİnşaAllah bebişlerimizin gaz sorunu ve uyku sorunu olmaz..o zaman anamız aglamaz..
Dr dinlen dediyse dinlen tabi..çok şükür eşlerimiz yönünden sanslıyız anlaşılan..nice hamile görüyoruz karnı burnunda koca dayagı bile yiyolar..
Eşim istemiyormuş hamile olmamı zaten canım. Bebek istemiyormuş şimdi. Bakamazmışım da zaten. Günlerce ben kendi kendime didinip umutlanmışım boş yere. Kalbim çok kırıldı.Olacak olacak bırakma kendini canım biz yanındayız yanlız değilsin bak hepimiz bi umut bekliyoruz hayırlısı olsun
Evet canım hayırlısı buymuş. Babası olacak adam istememiş zaten bir ben istemişim.Cnm seni heycanla takip ediyodum..Hayırlısı buymuş demek..inş gelecek ay bebişin gelir üzülme..
Nasıl istemiyormuş madem istemiyorda bunu şimdi mi söylüyor zaten hassassın şuan ne gerek var ki böyle konuşmalara ya şu erkekler yok muu zamanı mı yani hem biye bakamazmışsın çok biliyor onuda söylesin mademEşim istemiyormuş hamile olmamı zaten canım. Bebek istemiyormuş şimdi. Bakamazmışım da zaten. Günlerce ben kendi kendime didinip umutlanmışım boş yere. Kalbim çok kırıldı.