2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bata 5 gün vardı dayanamadım biraz önce test yaptım, bütün moralim altüst oldu.o kadar çokta yaşıyordum ki belirtileri. Sanırım olmayacak bundan sonra hiç. O kadar umutluydum ki bu ay çöktüm resmen

Bata 5 gün vardı dayanamadım biraz önce test yaptım, bütün moralim altüst oldu.o kadar çokta yaşıyordum ki belirtileri. Sanırım olmayacak bundan sonra hiç. O kadar umutluydum ki bu ay çöktüm resmen
Canım zaten başımıza ne geliyorsa bu sabırsızlığımızdan geliyor bende yaptım bugün benimde 6 gün var iğnenin 10.cu günündeyim ama iğne etkisi bile yok şuan acele ediyoruz bi adetimiz geçse neyse çıkacak ortaya ama sanki kovalıyorlar bizi gün dolmadan yapıyoruz bi sabırsızlıkla sonra sonu hüsran ben bin pişman oldum yaptığıma senlr aynı durumdayım yani umutsuzlaştım

Aynen bende çok pişman oldum, keşke yapmasaydım ama dayanamadım işte. Bi çok belirtiyide yaşayınca da belki çıkar dedim ama yok. Bu aydaolmadı

Üzülme cnm daha var gününe strese girme İnşaAllah gelcek miniş

Ayy İnşaAllah bebiştir bende ogluşta hamile oldugumu etden tiksinince anlamıştım 25 martda gelmez kırmızılar İnşaAllah

Ayy İnşaAllah bebiştir bende ogluşta hamile oldugumu etden tiksinince anlamıştım 25 martda gelmez kırmızılar İnşaAllah
Ay inşallah canım ya ne bileyim erken olduğunu bilsen bile negatif görmek üzüyor insanı gerçekten geçen ay bu kadar hassas değildim canım bide doktorum öncesinde üç ay vücudunu toplayacaz altıncı ayda ancak hamile kalırsın dedi ama o zaman yumurta büyümemişti tabi kul değil allah bilirde takıyor insan yinede benim bu ay adet belirtim bile yok canım bi etten tiksindim bu sabah bulantıyla uyandım gece çok kötü mide yanmam oldu ve bide bi kaç Gündür süren göğüs ağrısı

Aynen bende çok pişman oldum, keşke yapmasaydım ama dayanamadım işte. Bi çok belirtiyide yaşayınca da belki çıkar dedim ama yok. Bu aydaolmadı
Canım benim değil gebelik adet belirtisi bile yok kocam bile şaşkın bu duruma düşün yani kesmeyelim ynede ümidimizi daha günümüz geçmiş değil

Bazen vucut bize oyun oynuyo psikolojik olarak her belirtiyi yasıyoruz..gecen ay bende herseyden tiksindim..sabahları bulantım oluyodu ama psikolojikmiş..İnşaAllah bu ay hepimiz hamile kalırız...

Bazen vucut bize oyun oynuyo psikolojik olarak her belirtiyi yasıyoruz..gecen ay bende herseyden tiksindim..sabahları bulantım oluyodu ama psikolojikmiş..İnşaAllah bu ay hepimiz hamile kalırız...
İnşallah canım ama nen hamileyim diye düşünmrdim hiç bide belirti hemen belli olmaz zaten diye tınlamadım negatifi görünce sinir oldum işte bide dün etin kokusu hala aklıma gelince tiksiniyorum inan ki yeni oldu yani anlayamadım

25 martı heycanla bekliyorum senin bebiş burdayım diycek İnşaAllah..Rabbim sen büyüksün bekletme bizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…