- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.301
Ne yan etkileri varmis canimOrası tabiki öyle canım ama bu ilaçlara bi ay daha katlanabilir miyim bilmiyorum çok kötü ettiler beni bugünde akşam progestan içecem o bari biiey yapmasa diyecemde yapıyormuş
Bylantı baş dönmesi halsizlik ve uyku hali bulantıdan sinir oluyorum zaten benNe yan etkileri varmis canim
Insallah bebis vardirda cektiklerin bosa gitmemistirBylantı baş dönmesi halsizlik ve uyku hali bulantıdan sinir oluyorum zaten ben
Amin inşallah canım hepimizinde oksun bebişiInsallah bebis vardirda cektiklerin bosa gitmemistir
Canım zaten başımıza ne geliyorsa bu sabırsızlığımızdan geliyor bende yaptım bugün benimde 6 gün var iğnenin 10.cu günündeyim ama iğne etkisi bile yok şuan acele ediyoruz bi adetimiz geçse neyse çıkacak ortaya ama sanki kovalıyorlar bizi gün dolmadan yapıyoruz bi sabırsızlıkla sonra sonu hüsran ben bin pişman oldum yaptığıma senlr aynı durumdayım yani umutsuzlaştımBata 5 gün vardı dayanamadım biraz önce test yaptım, bütün moralim altüst oldu.o kadar çokta yaşıyordum ki belirtileri. Sanırım olmayacak bundan sonra hiç. O kadar umutluydum ki bu ay çöktüm resmen
Aynen bende çok pişman oldum, keşke yapmasaydım ama dayanamadım işte. Bi çok belirtiyide yaşayınca da belki çıkar dedim ama yok. Bu aydaolmadıCanım zaten başımıza ne geliyorsa bu sabırsızlığımızdan geliyor bende yaptım bugün benimde 6 gün var iğnenin 10.cu günündeyim ama iğne etkisi bile yok şuan acele ediyoruz bi adetimiz geçse neyse çıkacak ortaya ama sanki kovalıyorlar bizi gün dolmadan yapıyoruz bi sabırsızlıkla sonra sonu hüsran ben bin pişman oldum yaptığıma senlr aynı durumdayım yani umutsuzlaştım
Haha dogru mantık denemek lazımArkadasimin biri mesaj atti canim dedi tavsanlar ondan habire cogaliyor :) mantikda buymus
Üzülme cnm daha var gününe strese girme İnşaAllah gelcek minişKızlar bugün ilk idrarla yaptım testi iğnenin etkisi tamamen kaybolmuş ben çok su içiyorum ondan mı bu kadar erken gitti nedir bilmiyorum ama üzüldüm sanki ya yok mu acaba gerçi daha var adete ama bilemedim şimdi sinirim bozuldu hiç bi belirtimde yok zaten olmadı heraldediye düşünüyorum bu sabah midem bulanıyor sadece biraz bide göğüs ağrısı yine devam o kadar bebiş yok bu ayda sanıtrım ki
Zaten herseyi biz yapıyoruz cocugu bile biz tasıyoruz ama sorsan tüm yük onlardaBen size soyliyorum ama ben esime hic bisey yaptiramiyorum benim esim herseyo bendwn bwkliyor
İnşaAllah gelmiştir bebiş .hayırlı haberlerini bekliyoruzValla bende merak ediyorum cnm 17 mart Doğum günümdü eşime ben hediye veririm belki diye o gün yaptım bişey çıkmadı biraz daha bekleyip öyle yapayım diyorum
Ayy İnşaAllah bebiştir bende ogluşta hamile oldugumu etden tiksinince anlamıştım 25 martda gelmez kırmızılar İnşaAllahHadi ya benimkinde yok öyle bişey sebzede yer yani etsiz illa et diye tutturmaz yemediği sebzelerde var tabi. Erken biliyorum canım ama ne bileyim iğne çok çabuk etkisini kaybetti üç gün yaptım hiç ikinci çizgi çıkmadı erken olduğunu bildipim halde moralim bozuldu yine bugün çok bulsntım var ama etten bi tiksinti geldi banada dün dıları çıktık kokusunu alınca kusacaktım nerdeyse bugünde sabah bulantıyla kalktım hala dünkü koku burnumda sanki ıyyy nimet allah günah yazmasın ama niye böyle oldum bilmiyorum elimde değil
İnş cnm yoruldum artık heray beklemekten eczaneden utanırdım oldum artık farklı eczanelere gidiyorum test almaya birde evde yaptığım eski teknik testler var onun haricindeİnşaAllah gelmiştir bebiş .hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ay inşallah canım ya ne bileyim erken olduğunu bilsen bile negatif görmek üzüyor insanı gerçekten geçen ay bu kadar hassas değildim canım bide doktorum öncesinde üç ay vücudunu toplayacaz altıncı ayda ancak hamile kalırsın dedi ama o zaman yumurta büyümemişti tabi kul değil allah bilirde takıyor insan yinede benim bu ay adet belirtim bile yok canım bi etten tiksindim bu sabah bulantıyla uyandım gece çok kötü mide yanmam oldu ve bide bi kaç Gündür süren göğüs ağrısıAyy İnşaAllah bebiştir bende ogluşta hamile oldugumu etden tiksinince anlamıştım 25 martda gelmez kırmızılar İnşaAllah
Sabır cnm Rabbim zamanı gelince yolluycaktır minişi..yeterki az sabredelim..İnş cnm yoruldum artık heray beklemekten eczaneden utanırdım oldum artık farklı eczanelere gidiyorum test almaya birde evde yaptığım eski teknik testler var onun haricinde
Canım benim değil gebelik adet belirtisi bile yok kocam bile şaşkın bu duruma düşün yani kesmeyelim ynede ümidimizi daha günümüz geçmiş değilAynen bende çok pişman oldum, keşke yapmasaydım ama dayanamadım işte. Bi çok belirtiyide yaşayınca da belki çıkar dedim ama yok. Bu aydaolmadı
Bazen vucut bize oyun oynuyo psikolojik olarak her belirtiyi yasıyoruz..gecen ay bende herseyden tiksindim..sabahları bulantım oluyodu ama psikolojikmiş..İnşaAllah bu ay hepimiz hamile kalırız...Ay inşallah canım ya ne bileyim erken olduğunu bilsen bile negatif görmek üzüyor insanı gerçekten geçen ay bu kadar hassas değildim canım bide doktorum öncesinde üç ay vücudunu toplayacaz altıncı ayda ancak hamile kalırsın dedi ama o zaman yumurta büyümemişti tabi kul değil allah bilirde takıyor insan yinede benim bu ay adet belirtim bile yok canım bi etten tiksindim bu sabah bulantıyla uyandım gece çok kötü mide yanmam oldu ve bide bi kaç Gündür süren göğüs ağrısı
İnşallah canım ama nen hamileyim diye düşünmrdim hiç bide belirti hemen belli olmaz zaten diye tınlamadım negatifi görünce sinir oldum işte bide dün etin kokusu hala aklıma gelince tiksiniyorum inan ki yeni oldu yani anlayamadımBazen vucut bize oyun oynuyo psikolojik olarak her belirtiyi yasıyoruz..gecen ay bende herseyden tiksindim..sabahları bulantım oluyodu ama psikolojikmiş..İnşaAllah bu ay hepimiz hamile kalırız...
Inan bana cok zor oluo ev is koca evimi temizleyemiyorum coxuk istiyorum ne hikmetse bendekkZaten herseyi biz yapıyoruz cocugu bile biz tasıyoruz ama sorsan tüm yük onlarda
25 martı heycanla bekliyorum senin bebiş burdayım diycek İnşaAllah..Rabbim sen büyüksün bekletme bizleri..İnşallah canım ama nen hamileyim diye düşünmrdim hiç bide belirti hemen belli olmaz zaten diye tınlamadım negatifi görünce sinir oldum işte bide dün etin kokusu hala aklıma gelince tiksiniyorum inan ki yeni oldu yani anlayamadım