- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.281
Arkadasimin biri mesaj atti canim dedi tavsanlar ondan habire cogaliyor :) mantikda buymusHavuç iyimi geliyor
Olmazsan bi test yap bakalım canım bende merak ettim şimdiMerhaba kızlar ben gelmeyeli bayağı şeyler olmuş benim bat yarın daha doğrusu artık bugün diyebilirim henüz bişey yok akıntı ve göğüs acısı dışında hamilelik varmı acaba ölecem meraktan
Evvela günaydın canım bizde seni seviyoruz havucu bende duydum ama benimki yer mi bilemiyorum bi deneriz bakalımArkadasimin biri mesaj atti canim dedi tavsanlar ondan habire cogaliyor :) mantikda buymus
Anladım canım Dün soracaktım aslında oteldeyim sıkılıyorum falan demiştin ya kaynadı öyle aradaYakın düzce evet biz iş sebebiyle burdayız otelde
Canım sen ne durumdasınBen sanırım gecikmemden 17 gün sonra âdet oluyorum canım. Çok sinirliyim
Valla bende merak ediyorum cnm 17 mart Doğum günümdü eşime ben hediye veririm belki diye o gün yaptım bişey çıkmadı biraz daha bekleyip öyle yapayım diyorumOlmazsan bi test yap bakalım canım bende merak ettim şimdi
Ben size soyliyorum ama ben esime hic bisey yaptiramiyorum benim esim herseyo bendwn bwkliyorEvvela günaydın canım bizde seni seviyoruz havucu bende duydum ama benimki yer mi bilemiyorum bi deneriz bakalım
Igneden kac gun gecti gwctiKızlar bugün ilk idrarla yaptım testi iğnenin etkisi tamamen kaybolmuş ben çok su içiyorum ondan mı bu kadar erken gitti nedir bilmiyorum ama üzüldüm sanki ya yok mu acaba gerçi daha var adete ama bilemedim şimdi sinirim bozuldu hiç bi belirtimde yok zaten olmadı heraldediye düşünüyorum bu sabah midem bulanıyor sadece biraz bide göğüs ağrısı yine devam o kadar bebiş yok bu ayda sanıtrım ki
Insallah cnminşallah ben de istiyorum bebek bir haftaya regl günüm inşallah olmam.
Onuncu gün bugün canımIgneden kac gun gecti gwcti
Benim eşim havuç salatada falan yiyor canım ama öyle normal sevmiyor adam yoksa yer sıkıntı çıkaracak bi tip değil kırmıyor beni sağolsunBen size soyliyorum ama ben esime hic bisey yaptiramiyorum benim esim herseyo bendwn bwkliyor
Yeni yaşın hayırlı olsun allah gölüne göre versin canımValla bende merak ediyorum cnm 17 mart Doğum günümdü eşime ben hediye veririm belki diye o gün yaptım bişey çıkmadı biraz daha bekleyip öyle yapayım diyorum
10.gun erken cnm bekle biraz daha...benim esim acayip etcil sade sebze yemegi yemiyor...sebze yemeklerine bile kiyma katiyorumBenim eşim havuç salatada falan yiyor canım ama öyle normal sevmiyor adam yoksa yer sıkıntı çıkaracak bi tip değil kırmıyor beni sağolsun
Amin cnm teşekkür ederimYeni yaşın hayırlı olsun allah gölüne göre versin canım
Hadi ya benimkinde yok öyle bişey sebzede yer yani etsiz illa et diye tutturmaz yemediği sebzelerde var tabi. Erken biliyorum canım ama ne bileyim iğne çok çabuk etkisini kaybetti üç gün yaptım hiç ikinci çizgi çıkmadı erken olduğunu bildipim halde moralim bozuldu yine bugün çok bulsntım var ama etten bi tiksinti geldi banada dün dıları çıktık kokusunu alınca kusacaktım nerdeyse bugünde sabah bulantıyla kalktım hala dünkü koku burnumda sanki ıyyy nimet allah günah yazmasın ama niye böyle oldum bilmiyorum elimde değil10.gun erken cnm bekle biraz daha...benim esim acayip etcil sade sebze yemegi yemiyor...sebze yemeklerine bile kiyma katiyorum
Canim benim sakin moralini bozma sakin guclu ol ne olursa Allahdandir hamdolsun deyip yolumuza bakarizHadi ya benimkinde yok öyle bişey sebzede yer yani etsiz illa et diye tutturmaz yemediği sebzelerde var tabi. Erken biliyorum canım ama ne bileyim iğne çok çabuk etkisini kaybetti üç gün yaptım hiç ikinci çizgi çıkmadı erken olduğunu bildipim halde moralim bozuldu yine bugün çok bulsntım var ama etten bi tiksinti geldi banada dün dıları çıktık kokusunu alınca kusacaktım nerdeyse bugünde sabah bulantıyla kalktım hala dünkü koku burnumda sanki ıyyy nimet allah günah yazmasın ama niye böyle oldum bilmiyorum elimde değil
Orası tabiki öyle canım ama bu ilaçlara bi ay daha katlanabilir miyim bilmiyorum çok kötü ettiler beni bugünde akşam progestan içecem o bari biiey yapmasa diyecemde yapıyormuşCanim benim sakin moralini bozma sakin guclu ol ne olursa Allahdandir hamdolsun deyip yolumuza bakariz