-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.261
Üzülme canım nasip değilmiş zor tabi takılıyor insan ama olacak inşallah allah ne zaman derse kısmet sakin ol inşallah tez zamanda daha çok beklemeden bebişler gelecekLekeden daha fazla canım bildiğin kan geliyor az az. Bir ara kahverengi geldi. Çok umutluydum, çok üzgünüm ve sinirliyim
İnşaAllah canımÜzülme canım nasip değilmiş zor tabi takılıyor insan ama olacak inşallah allah ne zaman derse kısmet sakin ol inşallah tez zamanda daha çok beklemeden bebişler gelecek
Üzülme olack bu kadar sitresin üzüntünün üzerine ilaç gibi gelecek hemde canımİnşaAllah canım
31 mart az kalmış senin hade hayırlısı İnşaAllah25 mart canım senin
Evet canım az kaldı inşallah olur31 mart az kalmış senin hade hayırlısı İnşaAllah
Rabbim cok bekletmez İnşaAllah hayırlısı ile bu ay hamiş oluruz hepimizEvet canım az kaldı inşallah olur
Rabbim cok bekletmez İnşaAllah hayırlısı ile bu ay hamiş oluruz hepimizEvet canım az kaldı inşallah olur
İnşallah canım. Allah bağışlasın evladınıİnşaAllah cnm
Rabbim cok bekletmez İnşaAllah hayırlısı ile bu ay hamiş oluruz hepimiz
Benim 2.bebiş olcak İnşaAllah. Oğluşum 4.5 yaşında..
Amin inşaAllah cnm cümlesinin yavrusunu netde sıkıntı var kaç kez yollamış msjİnşallah canım. Allah bağışlasın evladını
Bişey olmaz canım dünde bizim böyleydiAmin inşaAllah cnm cümlesinin yavrusunu netde sıkıntı var kaç kez yollamış msj
Dag basında olunca net bi acaipBişey olmaz canım dünde bizim böyleydi
Nerdesin ki canım senDag basında olunca net bi acaip
Valla ben ilk iki üç ay butun belirtileri yasadim sonra sonu husran. Insan kendini dinleyince vücut insani kandiriyor. Yalanci psikolojik belirtiler üretiyor. Ondan sonra hic kendimi dinlemedim hic bi belirti de yaşamadim daha da hamile.kalmadim :)Gecen ay benim adetimden cok önce göguslerim sişti agrimaya başladı aha tmm dedim ama sonra sonu hüsran oldu ama bu ay daha ayni bendede tık.yok ama bi yerde okumuştum böyle bi kaç ay hamilelik belirtisi yaşayanlarin vücudları bebek istedigi icin böyle tepkiler veriyomuş ve sonra yakin zamanda hamile kaliyolarmiş insallah bizimkide öyledir
Bolu/ KartalkayaNerdesin ki canım sen
Benim eşimde düzceliBolu/ Kartalkaya
Yakın düzce evet biz iş sebebiyle burdayız oteldeBenim eşimde düzceli
Havuç iyimi geliyorKizlar hepinizi cok seviyorum esinize havuc yedirin bol bol