- 6 Kasım 2016
- 634
- 382
- 34
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.221
Amin amin inşallah.Amin canım üzme kendini lütfen rabbim hayırlı zamanda verecek inşallah
Aynen canımAmin amin inşallah.
Burada konuşmak adet beklemek bebek beklemek güzel oluyor kızlar ya.
Kendimiz gibi bekleyenler görmek güzel oluyor
Insalalh onumuzdeki ay bize beyaz bayrak sallarsin canim :)Amin amin inşallah.
Ac karninami iciyorsun ve gunde kac defa iciyirsun canimBende 6 aydır bekliyorum kılzar benımde bat 8nisan bakalım yeni başladık incir kürüyle havuc kürünü karıştırıp içiyorum hayırlısı :)
Evet ac karnına içiyorum sadece sabahları canımAc karninami iciyorsun ve gunde kac defa iciyirsun canim
Aynen. Çok iyi oluyor burada hep beraber aynı şeyleri beklemek. Burada ki herkes anlıyor insanın derdini sıkıntısını.Amin amin inşallah.
Bende sadece havuc kuru yapim bakim denimEvet ac karnına içiyorum sadece sabahları canım
Evet kesinlikle.Aynen. Çok iyi oluyor burada hep beraber aynı şeyleri beklemek. Burada ki herkes anlıyor insanın derdini sıkıntısını.
Dene canım bakalım hayırlısı olsun tez vakitte hepimiz hamile kalırız inşallahBende sadece havuc kuru yapim bakim denim
Insallah canim bakalim Rabbim ne zaman nasip ederDene canım bakalım hayırlısı olsun tez vakitte hepimiz hamile kalırız inşallah
Adet gunun ne zamandiki cnmAz önce 1 damar kanla karışık koyu krem bir akıntı geldi kızlar, herhalde yarına kadar âdet olacağım
Bir sonraki 31 Mart canım.Adet gunun ne zamandiki cnm
Bir sonraki 31 Mart canım.
Yok canım bu ay geciktim ben, gecikmemin 17. günü bugün hâlâ âdet olmadım. Normalde 28-29 güne bir oluyorum.15 gunde bimi adet oluosun sen canim
Bende 6 kasımda evlendimmmm :))Bende 6kasimda evlendim:)
Yok canim yapmadim oyle seylerYumurta büyütücü çoğaltıcı b ilaç canım ben bu ay onu kullandım bi yumurtam büyüdü çatlatma iğnes oldum şimdi gün sayıyorum
Vallahi bende 6 kasımda evlendim tesadüfe bak ikiydik üç oldukBende 6 kasımda evlendimmmm :))