2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Benim icin de son 4 gun carsamba regl olmayi bekliyorum yani daha dogrusu beklemiyorum:63:
Hersey adet olacagimdan yana belirti gosteriyor icimde ise garip bir his hamile olabilirsin hazir ol diyor.hic böyle olmamistim daha evvel.en son gebelik testinin3 yil evvel yapmistim.kizcem 2 yasina girecek yakinda.ilk kez ovulasyon testi ile gelen gebelik testlerinden yaptim adetime 4 gun kala tabi negatif cikti bembeyaz ama neden bilmiyorum sanki var gibi hissediyorum.yoksa bu ay minnak fasulyemin cani gelmek istemedi demektir bakalim kismet
Istiyorsun galiba canim Allah ginlune gore versin

Salam arkadaslar benim bu gun biraz basim agridi tansiyondan korkuyorum ne yapa bilirim ben iki dusuk tansiyomun cok yuksekdi dustu simdi basim agridi biraz dondu basim korkdum ne yapayim

Salam arkadaslar benim bu gun biraz basim agridi tansiyondan korkuyorum ne yapa bilirim ben iki dusuk tansiyomun cok yuksekdi dustu simdi basim agridi biraz dondu basim korkdum ne yapayim
Canım bütün limon ye iki tane tansiyonun yüksekse düşürür bende de yüksek tansiyon var limon yiyince iyi geliyo

X