- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.241
Tamam canımYok canim yapmadim oyle seyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımYok canim yapmadim oyle seyler
Bu yil mi sende :)Bende 6 kasımda evlendimmmm :))
Istiyorsun galiba canim Allah ginlune gore versinBenim icin de son 4 gun carsamba regl olmayi bekliyorum yani daha dogrusu beklemiyorum
Hersey adet olacagimdan yana belirti gosteriyor icimde ise garip bir his hamile olabilirsin hazir ol diyor.hic böyle olmamistim daha evvel.en son gebelik testinin3 yil evvel yapmistim.kizcem 2 yasina girecek yakinda.ilk kez ovulasyon testi ile gelen gebelik testlerinden yaptim adetime 4 gun kala tabi negatif cikti bembeyaz ama neden bilmiyorum sanki var gibi hissediyorum.yoksa bu ay minnak fasulyemin cani gelmek istemedi demektir bakalim kismet
Bende 13 kasım yaklaştım sizeVallahi bende 6 kasımda evlendim tesadüfe bak ikiydik üç olduk
Aa ne güzel :))Vallahi bende 6 kasımda evlendim tesadüfe bak ikiydik üç olduk
Evet bu yıl :)Bu yil mi sende :)
Konu basligini degistiriyorum 6kasimda evlenip cocugu olmayanlar :)Evet bu yıl :)
  bencede iyi olur inşallah çok beklemeyiz yaKonu basligini degistiriyorum 6kasimda evlenip cocugu olmayanlar :)
Evet sonuçta sende kasımda evlenmişsinBende 13 kasım yaklaştım size
İnşallah canım  bencede iyi olur inşallah çok beklemeyiz ya
Hee olur CanımKonu basligini degistiriyorum 6kasimda evlenip cocugu olmayanlar :)
Ever bu hep boyle cikar tam kirmizi olmazBakın kızlar ovülasyon testi lh düşmemiş anlamına geliyor bu değil mi ama neden düşmedi ki hala merak ettim ya oda sıvı aldıktan sonra yaptım yani
Canim normal bunlar hamilesin diblen birazSalam arkadaslar benim bu gun biraz basim agridi tansiyondan korkuyorum ne yapa bilirim ben iki dusuk tansiyomun cok yuksekdi dustu simdi basim agridi biraz dondu basim korkdum ne yapayim
Canım bütün limon ye iki tane tansiyonun yüksekse düşürür bende de yüksek tansiyon var limon yiyince iyi geliyoSalam arkadaslar benim bu gun biraz basim agridi tansiyondan korkuyorum ne yapa bilirim ben iki dusuk tansiyomun cok yuksekdi dustu simdi basim agridi biraz dondu basim korkdum ne yapayim
Salam canim tamam yerim cok sagolCanım bütün limon ye iki tane tansiyonun yüksekse düşürür bende de yüksek tansiyon var limon yiyince iyi geliyo
Ben sanırım gecikmemden 17 gün sonra âdet oluyorum canım. Çok sinirliyimBen geldiiim nasılsınız kızlar
Hadi ya lekelenmen mi oldu yineBen sanırım gecikmemden 17 gün sonra âdet oluyorum canım. Çok sinirliyim
Lekeden daha fazla canım bildiğin kan geliyor az az. Bir ara kahverengi geldi. Çok umutluydum, çok üzgünüm ve sinirliyim yarın başlarım herhalde. Yerleşme kanaması umudunu da yitirdim.Hadi ya lekelenmen mi oldu yine