-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.181
Alla alla öyle mi bende bunu bilmiyordum inşallah canım kız geçen ay bel kasık ağrısı mide bulantısı baş ağrısı sık idrara çıkma hatta kusuyordum bile bu ay gittiğimde doktorum progesteronun yüksekti kaliteli yumurtlamıştın ondan oldu bunlar dedi mantıklı geldi aslında çünkü progestanda yapıyor bulsntı halsizlik baş dönmes uyku ve halsizlikGecen ay benim adetimden cok önce göguslerim sişti agrimaya başladı aha tmm dedim ama sonra sonu hüsran oldu ama bu ay daha ayni bendede tık.yok ama bi yerde okumuştum böyle bi kaç ay hamilelik belirtisi yaşayanlarin vücudları bebek istedigi icin böyle tepkiler veriyomuş ve sonra yakin zamanda hamile kaliyolarmiş insallah bizimkide öyledir
Aynen canım banada iy geliyorAynen sohbet edıcek kimsede yok ..iyiki burayı bulmuşum kafam dagılıyor en azından..
Yok canım 17. günümdeyim. Dün lekelenmem oldu 1 kere başka gelen giden olmadı. Günlerdir karın alt bölgem ağrıyor, uyuyamıyorum. Âdet olamama sıkıntısı beni yedi bitirdi. Sıcak basıyor ama ayaklarım donuyor. İyi değilim yaniOldunmu adet cnmm
bebiş var inşallahhYok canım 17. günümdeyim. Dün lekelenmem oldu 1 kere başka gelen giden olmadı. Günlerdir karın alt bölgem ağrıyor, uyuyamıyorum. Âdet olamama sıkıntısı beni yedi bitirdi. Sıcak basıyor ama ayaklarım donuyor. İyi değilim yani
Yok canım 17. günümdeyim. Dün lekelenmem oldu 1 kere başka gelen giden olmadı. Günlerdir karın alt bölgem ağrıyor, uyuyamıyorum. Âdet olamama sıkıntısı beni yedi bitirdi. Sıcak basıyor ama ayaklarım donuyor. İyi değilim yaniOldunmu adet cnmm
Bende hiç bişey yok bi göğüslerim çok ağrıyorÇok takıyoruz galiba tüm hamilelik belirtilerini görüyoruz..zaten adetle birebir aynı nerdeyse..
1 haftadır kasık bel karın agrısı çekiyorum bakalım sonuç ne olcak..
Evet canim vücud bizleri hamilelige hazirliyo yani umarim öyledir bende korunmayi biraktigim ilk ay karin kasik ve bel agrisi cektim korktum doktora gittim kist falan yoktu rahminde temiz dedi gecen ayda gogüslerim cok agriyou bu ay daha bisey yok agri falan yok yani okuduklarim bana mantikli geldi neden olmasinkiAlla alla öyle mi bende bunu bilmiyordum inşallah canım kız geçen ay bel kasık ağrısı mide bulantısı baş ağrısı sık idrara çıkma hatta kusuyordum bile bu ay gittiğimde doktorum progesteronun yüksekti kaliteli yumurtlamıştın ondan oldu bunlar dedi mantıklı geldi aslında çünkü progestanda yapıyor bulsntı halsizlik baş dönmes uyku ve halsizlik
İnşaAllah canım. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin.bebiş var inşallahh
Olabilir tsbiki canım aynen bende korunmayı bırakınca oldu böyle benim akraba ebe o ilk kez boşalma olduğunda vücut onu tehtit olarak algılıyor ve savaşıyor ondan ağrı yapıyor demiştiEvet canim vücud bizleri hamilelige hazirliyo yani umarim öyledir bende korunmayi biraktigim ilk ay karin kasik ve bel agrisi cektim korktum doktora gittim kist falan yoktu rahminde temiz dedi gecen ayda gogüslerim cok agriyou bu ay daha bisey yok agri falan yok yani okuduklarim bana mantikli geldi neden olmasinki
Amiin canım bebiş olacak çektiklerimize değecek yürekten istenen şeyler geri çevrilmez buna gönülden inanıyorum sizlerede dua ediyorumİnşaAllah canım. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin.
Bende de durumlar aynı canım hiç bir değişiklik yok. Âdet olsam rahatlayacağım.İyiyim tatlım valla ağrı sızı hiç bişey yok bekliyorum öyle adet olmazsam test yapacam 25 e kadar çatlamazsam tabi sadece göğüs ağrım var hala ve saat 4:30 acayip bi mide kazıntısıyla uyandım yetmedi kalktım bi dilim kek yedim hiç yapmadığım şeysen ne durumdasın
Hamilesindir inşallah canım benim zaten adet olup olmayacağım 22.de belli olur üç gün önce lekelenmeler oluyor sonra sökülüyor tamamen o olmazsa daha bi ümitlenerim tabi yarı progestana başlayacam klomen mahfetti beni inşallah bunda yan etk yaşamam yaBende de durumlar aynı canım hiç bir değişiklik yok. Âdet olsam rahatlayacağım.
Senin bat ne zaman cnmBende hiç bişey yok bi göğüslerim çok ağrıyor
İnşaAllah canım benim. Allah duâlarımızı kabul etsin de göbeklerimiz minik minik ballarla dolsun.Amiin canım bebiş olacak çektiklerimize değecek yürekten istenen şeyler geri çevrilmez buna gönülden inanıyorum sizlerede dua ediyorum
Canım allah şifa versin ama ne ettin sen öyle diyaliz falan ya allah korusun benim babam senelerdir gut hastası onda da yetmezlik var hafifte değil ama diyaliz falsn durumu yok kötüyü çağırma lütfen sadece dikkatli ol böbrekte sıkıntı olunca tansiyon çıkıyor zaten tuz tüketme çok fazla bende boyuna taş düşürüyorum bir kez düşmedi çok büyüktü ameliyat oldum sana tavsiyem günde iki tane maden suyu iç çok iyi gelecek inan banaBen çok stres yapmamak lazim gerçi ben bile yapiyorum ama benim durumum sizden cok farkli bende yüksek tansiyon ve hafif derecede böbrek yetmezligi var ve bu yüzden acele edip strese giriyorum diyalize falan girmeden enazindan bi bebişim olsun istiyorum inşallah olur belkide bu hastaliklardanda bebiş tutmuyodur benim bilemedimki
İnşaAllah canım çok umutluyum ama bir yandan da umutsuzum. İnşaAllah sen gebe kalırsın bu ay canım sabır gerek sadece :) lekenlenme gelse dahi umudunu kırma, belki yerleşme kanaması lekeleri gelir âdet yerine.Hamilesindir inşallah canım benim zaten adet olup olmayacağım 22.de belli olur üç gün önce lekelenmeler oluyor sonra sökülüyor tamamen o olmazsa daha bi ümitlenerim tabi yarı progestana başlayacam klomen mahfetti beni inşallah bunda yan etk yaşamam ya
Amin canım bi çocuğumuz olursa o müjdeyi verirsem eşim ne yapar bilmiyorum şimdi sakin takılıyor ama hamileyim dersem ne yapar en çokta onu merak ediyorum bana çok düşkünİnşaAllah canım benim. Allah duâlarımızı kabul etsin de göbeklerimiz minik minik ballarla dolsun.