2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Alla alla öyle mi bende bunu bilmiyordum inşallah canım kız geçen ay bel kasık ağrısı mide bulantısı baş ağrısı sık idrara çıkma hatta kusuyordum bile bu ay gittiğimde doktorum progesteronun yüksekti kaliteli yumurtlamıştın ondan oldu bunlar dedi mantıklı geldi aslında çünkü progestanda yapıyor bulsntı halsizlik baş dönmes uyku ve halsizlik

Çok takıyoruz galiba tüm hamilelik belirtilerini görüyoruz..zaten adetle birebir aynı nerdeyse..
1 haftadır kasık bel karın agrısı çekiyorum bakalım sonuç ne olcak..

Evet canim vücud bizleri hamilelige hazirliyo yani umarim öyledir bende korunmayi biraktigim ilk ay karin kasik ve bel agrisi cektim korktum doktora gittim kist falan yoktu rahminde temiz dedi gecen ayda gogüslerim cok agriyou bu ay daha bisey yok agri falan yok yani okuduklarim bana mantikli geldi neden olmasinki

Olabilir tsbiki canım aynen bende korunmayı bırakınca oldu böyle benim akraba ebe o ilk kez boşalma olduğunda vücut onu tehtit olarak algılıyor ve savaşıyor ondan ağrı yapıyor demişti

Bende de durumlar aynı canım hiç bir değişiklik yok. Âdet olsam rahatlayacağım.

Ben çok stres yapmamak lazim gerçi ben bile yapiyorum ama benim durumum sizden cok farkli bende yüksek tansiyon ve hafif derecede böbrek yetmezligi var ve bu yüzden acele edip strese giriyorum diyalize falan girmeden enazindan bi bebişim olsun istiyorum inşallah olur belkide bu hastaliklardanda bebiş tutmuyodur benim bilemedimki

Bende de durumlar aynı canım hiç bir değişiklik yok. Âdet olsam rahatlayacağım.
Hamilesindir inşallah canım benim zaten adet olup olmayacağım 22.de belli olur üç gün önce lekelenmeler oluyor sonra sökülüyor tamamen o olmazsa daha bi ümitlenerim tabi yarı progestana başlayacam klomen mahfetti beni inşallah bunda yan etk yaşamam ya

Canım allah şifa versin ama ne ettin sen öyle diyaliz falan ya allah korusun benim babam senelerdir gut hastası onda da yetmezlik var hafifte değil ama diyaliz falsn durumu yok kötüyü çağırma lütfen sadece dikkatli ol böbrekte sıkıntı olunca tansiyon çıkıyor zaten tuz tüketme çok fazla bende boyuna taş düşürüyorum bir kez düşmedi çok büyüktü ameliyat oldum sana tavsiyem günde iki tane maden suyu iç çok iyi gelecek inan bana

İnşaAllah canım çok umutluyum ama bir yandan da umutsuzum. İnşaAllah sen gebe kalırsın bu ay canım sabır gerek sadece :) lekenlenme gelse dahi umudunu kırma, belki yerleşme kanaması lekeleri gelir âdet yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…