- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 37
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.201
Saol canim ama bana bütün asitli.içecekler.yasak 2 yıldır hiç bisey içmiyorum sadece su.aynen tuzsuz yemek yiyorum ama bazen ister istemez tansiyon yukseliyo sanada cok geçmiş olsun canimCanım allah şifa versin ama ne ettin sen öyle diyaliz falan ya allah korusun benim babam senelerdir gut hastası onda da yetmezlik var hafifte değil ama diyaliz falsn durumu yok kötüyü çağırma lütfen sadece dikkatli ol böbrekte sıkıntı olunca tansiyon çıkıyor zaten tuz tüketme çok fazla bende boyuna taş düşürüyorum bir kez düşmedi çok büyüktü ameliyat oldum sana tavsiyem günde iki tane maden suyu iç çok iyi gelecek inan bana
Bende onu düşünüyorum bazen. Sakin takılıyor dediğin gibi ve hamileyim desem yine sakin takılır diye düşününce moralim bozuluyor :)Amin canım bi çocuğumuz olursa o müjdeyi verirsem eşim ne yapar bilmiyorum şimdi sakin takılıyor ama hamileyim dersem ne yapar en çokta onu merak ediyorum bana çok düşkün
Bende onu düşünüyorum bazen. Sakin takılıyor dediğin gibi ve hamileyim desem yine sakin takılır diye düşününce moralim bozuluyor :)Amin canım bi çocuğumuz olursa o müjdeyi verirsem eşim ne yapar bilmiyorum şimdi sakin takılıyor ama hamileyim dersem ne yapar en çokta onu merak ediyorum bana çok düşkün
İnşallah canım Benim adet öncesi oluyor sonra sökülüyorda dediğin gibi yerleşme kanamasıda olabilir umudumu kırmayayım ben senden umutluyum amaİnşaAllah canım çok umutluyum ama bir yandan da umutsuzum. İnşaAllah sen gebe kalırsın bu ay canım sabır gerek sadece :) lekenlenme gelse dahi umudunu kırma, belki yerleşme kanaması lekeleri gelir âdet yerine.
Hemen umudunu yitirme canım inşaAllah àdet olmazsın. Ben o ağrıları kaç gündür çekiyorum ama tık yok daha.Bende sanırım adet olucamkızlar, belim inanılmaz ağrıyor. Halbuki bi çok belirtiyide yaşamıştım
25 mart canım seninSenin bat ne zaman cnm
Değil mi yaa bende öyleyim acaba sakin mi kalır diye düşününce sinirlerim hoplar diyorum heraldeBende onu düşünüyorum bazen. Sakin takılıyor dediğin gibi ve hamileyim desem yine sakin takılır diye düşününce moralim bozuluyor :)
Canım adet belirtisiyle gebelik aynıymış panikleme hemen olmazdın inşallahBende sanırım adet olucamkızlar, belim inanılmaz ağrıyor. Halbuki bi çok belirtiyide yaşamıştım
Aslında bu ay baştan beri yaşadım el ağrısı bi kaç gündür iyiydim, dün akşamdan beri yine çok ağrıyor, adete de 5günvar.inşalllah gelmeyecek olan âdet gününeiHemen umudunu yitirme canım inşaAllah àdet olmazsın. Ben o ağrıları kaç gündür çekiyorum ama tık yok daha.
Hayırlısı canım. Hayırlı olacaksa olsun inşaAllah.İnşallah canım Benim adet öncesi oluyor sonra sökülüyorda dediğin gibi yerleşme kanamasıda olabilir umudumu kırmayayım ben senden umutluyum ama
Sağol canım b araştır istersen ama maden suyu doğal sonuçta diğer içecekler gibi yapay bi asidi yok böbreklere iyi geliyor tabi doktor ne derse onu yap fayda edelim derken zarar vermeyelim bideSaol canim ama bana bütün asitli.içecekler.yasak 2 yıldır hiç bisey içmiyorum sadece su.aynen tuzsuz yemek yiyorum ama bazen ister istemez tansiyon yukseliyo sanada cok geçmiş olsun canim
İyi olacak canım hayırlı haberler alacaksın inşallahHayırlısı canım. Hayırlı olacaksa olsun inşaAllah.
Bu ay çok değişik şeyler yaşıyorum, ilk kez oluyor çoğu şey bu ay. Normalde âdetten önce ne bir lekelenmem olur ne de ağrım sızım. Âdet olacağım dakikalarda yumurtalık sancım başlar ve pembe pembe gelmeye başlar ama bu ay 1 haftadır ağrı çekiyorum ve yumurtalıklarım değil rahmim ağrıyor. Damar şeklinde de kırmızı leke geldi dün. Bilmiyorum ya
İnşaAllah canım biraz daha sabret.Aslında bu ay baştan beri yaşadım el ağrısı bi kaç gündür iyiydim, dün akşamdan beri yine çok ağrıyor, adete de 5günvar.inşalllah gelmeyecek olan âdet gününei
Adet mi oldunAyy ben iptal ://
Adet geldi.
Ümit'ler bir sonraki ay..
İnşaAllah canım sende.İyi olacak canım hayırlı haberler alacaksın inşallah
EveeetAdet mi oldun
Üzülme canım hayırlısı buymuş nisanı değerlendirirsin demesi kolay biliyorum üzülüyor insan ama yapılacak bişey yok kiEveeet(
Öyle öyle.Üzülme canım hayırlısı buymuş nisanı değerlendirirsin demesi kolay biliyorum üzülüyor insan ama yapılacak bişey yok ki
Amin canım üzme kendini lütfen rabbim hayırlı zamanda verecek inşallahÖyle öyle.
Bu ay kendimi hazırlamıştım ama adet olacağıma.
İyiyim şuan şükür.
Allah hepimize bebek nasip etsin :₺