2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Saol canim ama bana bütün asitli.içecekler.yasak 2 yıldır hiç bisey içmiyorum sadece su.aynen tuzsuz yemek yiyorum ama bazen ister istemez tansiyon yukseliyo sanada cok geçmiş olsun canim

Amin canım bi çocuğumuz olursa o müjdeyi verirsem eşim ne yapar bilmiyorum şimdi sakin takılıyor ama hamileyim dersem ne yapar en çokta onu merak ediyorum bana çok düşkün
Bende onu düşünüyorum bazen. Sakin takılıyor dediğin gibi ve hamileyim desem yine sakin takılır diye düşününce moralim bozuluyor :)

Amin canım bi çocuğumuz olursa o müjdeyi verirsem eşim ne yapar bilmiyorum şimdi sakin takılıyor ama hamileyim dersem ne yapar en çokta onu merak ediyorum bana çok düşkün
Bende onu düşünüyorum bazen. Sakin takılıyor dediğin gibi ve hamileyim desem yine sakin takılır diye düşününce moralim bozuluyor :)

İnşallah canım Benim adet öncesi oluyor sonra sökülüyorda dediğin gibi yerleşme kanamasıda olabilir umudumu kırmayayım ben senden umutluyum ama

Hemen umudunu yitirme canım inşaAllah àdet olmazsın. Ben o ağrıları kaç gündür çekiyorum ama tık yok daha.
Aslında bu ay baştan beri yaşadım el ağrısı bi kaç gündür iyiydim, dün akşamdan beri yine çok ağrıyor, adete de 5günvar.inşalllah gelmeyecek olan âdet gününei

İnşallah canım Benim adet öncesi oluyor sonra sökülüyorda dediğin gibi yerleşme kanamasıda olabilir umudumu kırmayayım ben senden umutluyum ama
Hayırlısı canım. Hayırlı olacaksa olsun inşaAllah.

Bu ay çok değişik şeyler yaşıyorum, ilk kez oluyor çoğu şey bu ay. Normalde âdetten önce ne bir lekelenmem olur ne de ağrım sızım. Âdet olacağım dakikalarda yumurtalık sancım başlar ve pembe pembe gelmeye başlar ama bu ay 1 haftadır ağrı çekiyorum ve yumurtalıklarım değil rahmim ağrıyor. Damar şeklinde de kırmızı leke geldi dün. Bilmiyorum ya

Saol canim ama bana bütün asitli.içecekler.yasak 2 yıldır hiç bisey içmiyorum sadece su.aynen tuzsuz yemek yiyorum ama bazen ister istemez tansiyon yukseliyo sanada cok geçmiş olsun canim
Sağol canım b araştır istersen ama maden suyu doğal sonuçta diğer içecekler gibi yapay bi asidi yok böbreklere iyi geliyor tabi doktor ne derse onu yap fayda edelim derken zarar vermeyelim bide

İyi olacak canım hayırlı haberler alacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…