- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.161
Ah işte stres olmamak zor sürekli düşünmek yoruyor gercekten..Okuycam İnşaAllah hergün tüm isteyenlere dua edicem..Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Evet alıyoruz burası güzel gerçekten ama iyikide görmüşümde dahil olmuşum hem yardım ediyoruz hem yardım görüyoruz motivasyon oluyor zaten yanlızım evde dün eşim tak telefonu şarja yap çayını kahveni kadınlar klübüne gir kankalarınla takıl işte sitresini atarsın diyorNeseninizi alin benden iste
Benimki girmiceksin diyo yuzume bakmiosun diyor yasaklamisdda iste gonul ferman dinlemio :)Evet alıyoruz burası güzel gerçekten ama iyikide görmüşümde dahil olmuşum hem yardım ediyoruz hem yardım görüyoruz motivasyon oluyor zaten yanlızım evde dün eşim tak telefonu şarja yap çayını kahveni kadınlar klübüne gir kankalarınla takıl işte sitresini atarsın diyor
İnsan tek olunca gercekten daha cok takıyor..hele ki ben oteldeyim tüm gün yatıyorum sürekli kendimi dinliyorum az kaldı kafayı yiycem iş güç te yokEvet alıyoruz burası güzel gerçekten ama iyikide görmüşümde dahil olmuşum hem yardım ediyoruz hem yardım görüyoruz motivasyon oluyor zaten yanlızım evde dün eşim tak telefonu şarja yap çayını kahveni kadınlar klübüne gir kankalarınla takıl işte sitresini atarsın diyor
Kafanı dağıtacak bişeyler yap ben bu ay çok bi takılmadım ama bu iki gündür az biraz sitres var bakalım ne olacak geçen ay çok fazla belirtim vardı hamile değildim bu ay hiç yok denecek kadar az inşallah hamileyimdir yarında progestan başlayacam ben bakalım hayırlısı canım sanada bu topic iy gelecekBen 4 aylik evliyim iki aydirda deniyoruz ama hala tık yok bakalım galiba bende stres yaptim hep aklımda ondan gelmiyo bebişim
Az düşünmüyorum aslinda dusunmemeye calissam da aklimdan çıkmıyor yataga girdigimde, bos kaldigimda ya da adet gunum yaklaştığında cok fena stresleniyorum :)Ay ne guzel bizden az dusunuyorsun ben kitap yerine burdaki tum yazilari okuyorum okumam gelissin diye
Ya aslinda bisey sormak istiyorum adetim bittikten 8 gün sonra kan tahlili vermem lazimdi doktor hcg de baktı 2 çıkmiş daha cok erken biliyorum ama sizce yükselme şansı varmıdırki
Benimkinde öyle bişey yok akşamda sütekli burdayım biliyorsun bide doktor sitresi iii gücü yasakladı çatlatma iğnesinden sonrasında sitres olmamam için elinden geleni yapıyor sağolsun bu sayfayıda bayağı bi benimsedi canım sıkılıyor diyorum sayfaya gir takıl işte diyorBenimki girmiceksin diyo yuzume bakmiosun diyor yasaklamisdda iste gonul ferman dinlemio :)
D Dilay_dilo ben de bu ay 9. Ayım olacak. Denememizin 9. Ayı. Hormon testi vs yapildi herseyimizin normal oldugunu soyluyor doktorlar. Bu ay rahim ici filmim de cekilecek tuplerin durumuna bakmak için insaALLAH tupler de aciktir. Biz de tatsaydik o duyguyu
İnşallah yükselir canım bildiğim kadarıyla yumurta çatlamaya yakın hcg biraz yükseliyor öyle çatlıyor yumurta birininde öyle çıkmıştı doktoru söylemiş gebe kalırsan artacak kalamazsan düşecek demiştiYa aslinda bisey sormak istiyorum adetim bittikten 8 gün sonra kan tahlili vermem lazimdi doktor hcg de baktı 2 çıkmiş daha cok erken biliyorum ama sizce yükselme şansı varmıdırki
Tadacağız inşallah canım daha zamanı var demek ki sabredeceğiz mecburenD Dilay_dilo ben de bu ay 9. Ayım olacak. Denememizin 9. Ayı. Hormon testi vs yapildi herseyimizin normal oldugunu soyluyor doktorlar. Bu ay rahim ici filmim de cekilecek tuplerin durumuna bakmak için insaALLAH tupler de aciktir. Biz de tatsaydik o duyguyu
Ya aslinda etrafimdan duyduklarim hep ayni sey hepsi hamilelik belirtileri yaşadigi ay hamile kalmiyo ama belirti olmadigi ay hamile kaliyolar valla ben bu işfen hic bisey anlamadim cok degisik bu bebişlerin ne zaman gelcekleri hiç belli olmuyoKafanı dağıtacak bişeyler yap ben bu ay çok bi takılmadım ama bu iki gündür az biraz sitres var bakalım ne olacak geçen ay çok fazla belirtim vardı hamile değildim bu ay hiç yok denecek kadar az inşallah hamileyimdir yarında progestan başlayacam ben bakalım hayırlısı canım sanada bu topic iy gelecek
Evet maalesef k öyle biri olsa sohbet falan kafa dağılır biraz bende şimdi uzanmam gerekiyor diye ii güçte yapamıyorum uzan uzan nereye kadar sıkıcıİnsan tek olunca gercekten daha cok takıyor..hele ki ben oteldeyim tüm gün yatıyorum sürekli kendimi dinliyorum az kaldı kafayı yiycem iş güç te yok
İnşallah canim hepimize bol bol dua edicem rabbim sesimizi duyar inşallahTadacağız inşallah canım daha zamanı var demek ki sabredeceğiz mecburen
Hiç sorma canım bende takılıyorum tuhaf geliyor ama çünkü adetle alakalı bi belirtimde yok bi hafta kalmasına rağmen oma sonra dur bak geçen ay vardı da ne okdu şimdi olacak inşallah diyorumYa aslinda etrafimdan duyduklarim hep ayni sey hepsi hamilelik belirtileri yaşadigi ay hamile kalmiyo ama belirti olmadigi ay hamile kaliyolar valla ben bu işfen hic bisey anlamadim cok degisik bu bebişlerin ne zaman gelcekleri hiç belli olmuyo
Hadi ya bunuda ögrendigim iyi oldu saol canım inşallah tutunur bebişim banaİnşallah yükselir canım bildiğim kadarıyla yumurta çatlamaya yakın hcg biraz yükseliyor öyle çatlıyor yumurta birininde öyle çıkmıştı doktoru söylemiş gebe kalırsan artacak kalamazsan düşecek demişti
Amin inşallah bende herkes için ediyorum allah kabul etsinİnşallah canim hepimize bol bol dua edicem rabbim sesimizi duyar inşallah
Amin inşallahzaten 5 üzeri gebelik öncedinde ne alaka diyordum hani hcg gebelik hormonu ya sonra bu çatlatma iğnesi hcg hormonu onla çatlatıyorlar yumurtayı bende yaptırdım araştırdım mantıklı geld bana taşlar yerine oturdu yaniHadi ya bunuda ögrendigim iyi oldu saol canım inşallah tutunur bebişim bana
Gecen ay benim adetimden cok önce göguslerim sişti agrimaya başladı aha tmm dedim ama sonra sonu hüsran oldu ama bu ay daha ayni bendede tık.yok ama bi yerde okumuştum böyle bi kaç ay hamilelik belirtisi yaşayanlarin vücudları bebek istedigi icin böyle tepkiler veriyomuş ve sonra yakin zamanda hamile kaliyolarmiş insallah bizimkide öyledirHiç sorma canım bende takılıyorum tuhaf geliyor ama çünkü adetle alakalı bi belirtimde yok bi hafta kalmasına rağmen oma sonra dur bak geçen ay vardı da ne okdu şimdi olacak inşallah diyorum
Aynen sohbet edıcek kimsede yok ..iyiki burayı bulmuşum kafam dagılıyor en azından..Evet maalesef k öyle biri olsa sohbet falan kafa dağılır biraz bende şimdi uzanmam gerekiyor diye ii güçte yapamıyorum uzan uzan nereye kadar sıkıcı