-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.141
H
ahah galiba canim
Hosgeldinnnn aramizaBenide aranıza alin
amin canım bende öyleydim düzenli adet olana imreniyordum yani Allah daha büyük dert vermesin tabi de..
ne bileyim şimdide bakıyorum benden çok sonra evlenenler tek tek hamile kıskançlık kesinlikle dğil ama insan özeniyor sorulan sorular da cabası..
eşimin kuzeni evlendi benden bi sene sonra şimdi 4 aylık hamile hemen o ay kaldı ki onunda adetleri düzensizdi guatr vardı ne bileyim kısmet bizimde imtihanımız bu demekki..
Stres yapmamak icin oyala kendini birazInan elimde degil stres yapmicam desem de adet yaklaştıkça acayip stres yapiyoruminsaALLAH RABBim isteyen herkese verir ya
Aldık gitti :) hoşgeldinBenide aranıza alin
Yeterince oyaliyorum aslinda :) ogretmenim calisiyorum evde de bos durmuyorum ev isi vs. Geceleri kitap okurum ama iste illa ki aklimda gezindiği anlar oluyo :)Stres yapmamak icin oyala kendini biraz
Ben hacamat olmayı düşündüm aslında. Eğer adet olursam adetten sonra düşünüyorum.keşke canm keşke Allahın izniyle bizimde olacak..
bide o dediğim kız yakı ve bele bardak atmayla hamile kaldım diyor iki arkadaşı da öyle kalmış..hatta sana da yapalım dedi ben pek inanmadım ama nette var örnekleri bilmiyorum duyan var aranızda..
Tşk ederim cnm bu ay gecsın bakalım olmazsa bide öyle deneyim..Rabbim hepimizin göbişlerini doldursun İnşaAllah en kısa zamanda..Olabilir canim akintidan da anlayabilirsin akintidan anlamiyorsan ovulasyon testi kullan camim duzensiz adetlerde onu oneriyorlar
Hoşbuldum canım inşallah bu ay bana hepiniz ugur getirirsinizAldık gitti :) hoşgeldin
Canin gecen kadin diyorki burda olmayanlara cocuk sor sadece yok derler olanlara sorin hsta buyudu sonra madde bagimlisi oldu beni dovuyor diyoraun diyo inan kadina da uzuldum Allah bizlere saglikli hayirli evlat versinBenim adet düzensizliğim Yok ama işte, 1 senedir hamilelik de Yok.
Gerçekten dediğin gibi insan hemen hamile kalanlar duyunca kötü oluyor.
AHh büyük imtihandayız..
Ama inşalalh olduğunda çok değerli olacak bizim için bence
Amin canim bide napioruz stres yapmiyoruZ bolca dua ediyoruz ozelliklede meryem sureaini oku canimTşk ederim cnm bu ay gecsın bakalım olmazsa bide öyle deneyim..Rabbim hepimizin göbişlerini doldursun İnşaAllah en kısa zamanda..
Hoşbuldum canımmmHosgeldinnnn aramiza
Ay ne guzel bizden az dusunuyorsun ben kitap yerine burdaki tum yazilari okuyorum okumam gelissin diyeYeterince oyaliyorum aslinda :) ogretmenim calisiyorum evde de bos durmuyorum ev isi vs. Geceleri kitap okurum ama iste illa ki aklimda gezindiği anlar oluyo :)
İnşallah canım sen ne zamandır deniyorsun bebek içinHoşbuldum canım inşallah bu ay bana hepiniz ugur getirirsiniz
Ben 4 aylik evliyim iki aydirda deniyoruz ama hala tık yok bakalım galiba bende stres yaptim hep aklımda ondan gelmiyo bebişimİnşallah canım sen ne zamandır deniyorsun bebek için
Neseninizi alin benden isteAllah iyiliğini versin sevcan
Ah işte stres olmamak zor sürekli düşünmek yoruyor gercekten..Okuycam İnşaAllah hergün tüm isteyenlere dua edicem..Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınAmin canim bide napioruz stres yapmiyoruZ bolca dua ediyoruz ozelliklede meryem sureaini oku canim
Bir iki gün daha bekleyeyim. Yarın ya da Pazartesi yaptırırım inşallahtam olarak olmadım cnm bekliycem bakalım bgün hiç gelmezse test yapıcam onda da hala çıkmazsa yoktur kesin yani..
sende git bakalım kan testine emin olursun en azından..