- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Canim yarimyagli sutden uzak durun oda etkiliyoTamam bende enazndan bu ayi tamamliyim dostinexle. 3.gunumde bakayim dusmediyse ona da basliyim. Sifanin nerden gelecegi belli olmaz.
Öyle mi bilmiyordum zaten sütle aram yok :) yoğurt çok severim :)C
Canim yarimyagli sutden uzak durun oda etkiliyo
Evet canim inşallah düşer gerek kalmazTamam bende enazndan bu ayi tamamliyim dostinexle. 3.gunumde bakayim dusmediyse ona da basliyim. Sifanin nerden gelecegi belli olmaz.
Hadi ya bende duymamistim sagol. Üzüm incir soda ve dere otunu biliyordum.C
Canim yarimyagli sutden uzak durun oda etkiliyo
Bizim prolaktin hormonumuz yuksek canim o yuzden incir yukseltiyormus bizim yemememiz lazim.Kuru incir iyi diye biliyordum ben ???
Bende yumurta tembeligi var ondan biraz araştırdım iyi geliuor diye duymuştumBizim prolaktin hormonumuz yuksek canim o yuzden incir yukseltiyormus bizim yemememiz lazim.
Ozaman sana faydali olabilir canim. Bizim durumumuz farklı. Hormonlarina baktirdinmi. Sorun yoksa sen kullanabilirsin.Bende yumurta tembeligi var ondan biraz araştırdım iyi geliuor diye duymuştum
Yarim yagli sut kadinlarin hormonu asiri derece etkiliyormus demisti biri bana ama hangi hormonu tam bilmiyorum ama ostorejen hormonunu etkiliyormus ama bu hormon icin tester disli aslanpercemi cayi iyi geliyormus d2neyin biHadi ya bende duymamistim sagol. Üzüm incir soda ve dere otunu biliyordum.
Hmm.. Dikkatli olmakta fayda var ozaman..Yarim yagli sut kadinlarin hormonu asiri derece etkiliyormus demisti biri bana ama hangi hormonu tam bilmiyorum ama ostorejen hormonunu etkiliyormus ama bu hormon icin tester disli aslanpercemi cayi iyi geliyormus d2neyin bi
Yok bu ay olmazsa hormon testleri de yapcam bakalım başka birşey varmı Altan bakmıştım sadece doktor rahim temiz dedi sadece yumurta yavaş çalışıyor demiştiOzaman sana faydali olabilir canim. Bizim durumumuz farklı. Hormonlarina baktirdinmi. Sorun yoksa sen kullanabilirsin.
amin bende isdiyorm bi kizim var ama yine isdiyorm ama esim uzak yerde oldugu ve arada geldiyi icin olmuyor((Bugun martin ilk gunu ...Rabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Nasipte varsa olur insaallah canim. Benim esim de surekli seyahatlere cikiyor denk getiremiyoruz fazla.. Gelenlerde de olmadi nedense..amin bende isdiyorm bi kizim var ama yine isdiyorm ama esim uzak yerde oldugu ve arada geldiyi icin olmuyor((
cok kotu kadinin ayda iki gun hamile kalma sansi olmasiNasipte varsa olur insaallah canim. Benim esim de surekli seyahatlere cikiyor denk getiremiyoruz fazla.. Gelenlerde de olmadi nedense..
İstersen hormonlara baktırmadan kurlere geçme derim. Bide yukseklik vs varsa onlar artirir belki. Ha su da var aslanpencesi degilde hayitin duzenleme ozelligi varmis yani yuksekse düşürüyor düşükse normale ceviriyor. Onu kullanabilirsin belki.Yok bu ay olmazsa hormon testleri de yapcam bakalım başka birşey varmı Altan bakmıştım sadece doktor rahim temiz dedi sadece yumurta yavaş çalışıyor demişti
Maalesef canim.. Keske daha uzun olsa.cok kotu kadinin ayda iki gun hamile kalma sansi olmasi
Nekadar oldu isteyeli?cok kotu kadinin ayda iki gun hamile kalma sansi olmasi
benm kizim var...ama esimle ayriydk yeni barsdk daha o yuzden iki aydr ikinciyi deniyorz ama ilk cocugma iki ay icinde hamile kaldmNekadar oldu isteyeli?
Iki ay cok kısa bir sure canm sabirli olmakta fayda var insaallah hemen kalirsin .benm kizim var...ama esimle ayriydk yeni barsdk daha o yuzden iki aydr ikinciyi deniyorz ama ilk cocugma iki ay icinde hamile kaldm