- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
canm ne kadar zormus hamile kalmak ilkimde cabuk hamile kaldm ama simdi ovulasyon donemimi ayarlayamyormO ay senin bu ay benim diye diye dolanıyorum sitede aylardır. 1 yıldır olmadı, bunda da vardır bi hayır diyorumUmarım bu ay olur isteyen herkesin. Ben aralıkta dogdum bebişimde aralık ayında doğsun istiyorum o yüzden bu ay olmasını daha daha çok istiyorum :)
Allah gönlüne göre versin canim. Bat nezaman?O ay senin bu ay benim diye diye dolanıyorum sitede aylardır. 1 yıldır olmadı, bunda da vardır bi hayır diyorumUmarım bu ay olur isteyen herkesin. Ben aralıkta dogdum bebişimde aralık ayında doğsun istiyorum o yüzden bu ay olmasını daha daha çok istiyorum :)
Yakiyi dene bi bakalim bende suan yaki yaktirdimcanm ne kadar zormus hamile kalmak ilkimde cabuk hamile kaldm ama simdi ovulasyon donemimi ayarlayamyorm
Yaki cok yakiyo mu??Yakiyi dene bi bakalim bende suan yaki yaktirdim
yaki neki?Yakiyi dene bi bakalim bende suan yaki yaktirdim
Genelde kas ağrısı icin kullanilan bisey canim. Yara bandinin büyük olanini düşün sekil olarak. Yakıyor biraz yapstirdigin bolgeye ısı veriyor. Hamile kalmakta da faydasini gorenler olmuş.yaki neki?
Yumurtlama günü mü yapiyorsunuz yoksa adetten sonra flnmi canm?
Ovulasyon testlerini kullanıyor musun? 2 ay olmuş sen isteyeli daha dur ümidini kaybetme. Umarım benim kadar uzun sürmez bekleme süren bu ay istediğimiz gibi olur...canm ne kadar zormus hamile kalmak ilkimde cabuk hamile kaldm ama simdi ovulasyon donemimi ayarlayamyorm
aaa ben gurcustanli oldugum icin burda onun ne oldugnu bulmak zor olur dokdorlarda oyle seyleri receteye yazmiyolar hep pahalilari yazyolarGenelde kas ağrısı icin kullanilan bisey canim. Yara bandinin büyük olanini düşün sekil olarak. Yakıyor biraz yapstirdigin bolgeye ısı veriyor. Hamile kalmakta da faydasini gorenler olmuş.
Canim yumurtlama guunden omce takip 3gun durmasi gerekiomus daha dogrusu kendi cikana kadar cikartma dendi bana bide ben siyah yaki yapistirdimYumurtlama günü mü yapiyorsunuz yoksa adetten sonra flnmi canm?
22 mart reglim yeni bitti sayılır zaten bakalım önümüdeki hafta yumurtlama dönemim oluyo. Hayırlısı :)Allah gönlüne göre versin canim. Bat nezaman?
Orda kocakari falan varsa gitde burda eczanede satilio normal yaki 5tlaaa ben gurcustanli oldugum icin burda onun ne oldugnu bulmak zor olur dokdorlarda oyle seyleri receteye yazmiyolar hep pahalilari yazyolar
canm ama benim esim uc ayda bir gelip bir gun kaliyor o yuzden zor (Ovulasyon testlerini kullanıyor musun? 2 ay olmuş sen isteyeli daha dur ümidini kaybetme. Umarım benim kadar uzun sürmez bekleme süren bu ay istediğimiz gibi olur...
sende ogun yaki yak canimcanm ama benim esim uc ayda bir gelip bir gun kaliyor o yuzden zor (
Yarabandi kadar kolay bulabilirsin eczanelerden canımaaa ben gurcustanli oldugum icin burda onun ne oldugnu bulmak zor olur dokdorlarda oyle seyleri receteye yazmiyolar hep pahalilari yazyolar
Galiba canim sonra hamis oluolarZaten şöyle birsey var. Kimisi sicak buhara oturuyor kimi sicak süt buharina. Kimi bardak cekiyor kimi de yakı yapiyor. Sanırım hepsinin ortak noktasi popişi ve belimizi sicak tutmaktan geçiyor
Kucukkende derlerdi hep belini ayaklarini sicak tut sonra.çocuğun olmaz diye.. O zamanlar takmiyorduk tabi şimdi daha iyi anliyorum.
Peki gelecegi gunler onceden bellimi yoksa son dakka mi belli oluyor. Benim mesela son.gün cikiyor seyahatcanm ama benim esim uc ayda bir gelip bir gun kaliyor o yuzden zor (