-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.121
Yok canım elazığda ama kocam karadenizli bak onun yüzünden yağdı bu kar o getirdi karı adam dün bi video izledi inşallah burda da yağar dedi kaçtır böyle yapıyor sabahında kar yağıyorNerdesin kiz sen karadenizdemj
Yumurta gec olusmus olabilir yada gec dollwnme dedikleri sey olmus olabilirYumurta çatlamadı diye korktum yani öyleyse sıkıntı yok gerçi o zamanlar daha bi koyuydu ilk defa yaptımda bu ay pek bi bilmiyorum açıkcası öncesinde yoktu klomenden ve çatlatma iğnesinden sonra iki çizgide aşırı koyulaşmıştı o zamanda yaptım şimdi bi bakayım dedim meraktan :) sağol canım yardımcı olduğun için
Yok canım elazığda ama kocam karadenizli bak onun yüzünden yağdı bu kar o getirdi karı adam dün bi video izledi inşallah burda da yağar dedi kaçtır böyle yapıyor sabahında kar yağıyor
Valla canım çatlatma iğnesi olduğumda doktor beş gün ilişki dedi sonrasında da gün aşırı ama ilk gittiğimde klomenden sonraki gün yani yumurtaların oluşmuş ama hiç büyümemiş perşembe yine gel dedi sabahında ağrıyla uyandım zaten solda hem şişlik hem aşırı ağrı gittim solda şişlik ve ağrım var dedim yumurtan büyümüş normal dedi başkada diğer yumurtalara çok bi takılmadı cuma günü ağrım hafiflrmiiti çatladı büyük ihtimal ama ben yine iğne vurdurdum iğneden sonra sağda da hafif ağrılar başladı acaba diyorum diğerleride büyüdüde soldaki tam istediği gibiydi diyemi bişey demedi onlar mı çatladı iğneyleYumurta gec olusmus olabilir yada gec dollwnme dedikleri sey olmus olabilir
Düzce canımKocan karadenizin neresinden cnm
Hemen bi tek yapsana catlarim ben
Ay ver tabi hadi inşallah çıkmazsa bile üzülmüyorsun ama anlaşalım adet olmadığın sürece hep bi ümit vardır belki geç döllendi ne malum değil mi amaşimdi işteyim akşam evde yaparım canm haber veririm..
Bende trabzom kiziyimDüzce canım
4gozle bekliyorumşimdi işteyim akşam evde yaparım canm haber veririm..
Öyle mi birazda ondan mı iyi anlaştık acabaa gelinim ya :)Bende trabzom kiziyim
Ay ver tabi hadi inşallah çıkmazsa bile üzülmüyorsun ama anlaşalım adet olmadığın sürece hep bi ümit vardır belki geç döllendi ne malum değil mi ama
ahah galiba canimÖyle mi birazda ondan mı iyi anlaştık acabaa gelinim ya :)
Ay canin insallah olur canim stresdende olmayabilirBen geldim arkadaslar mart ayinda da olmadi:/ yeni umudum nisan ayı. Pazartesi rahim ici film de çekilecegim. Cunku hormon testlerimde ultrasonda ve esimin sperm testinde hic bir anaormal durum cikmadi. InsaALLAH rahim ici filmden sonra hamile kalabilirim Allahim
Tabiki var canım iyi düşünmek lazımevet öyle bişey de olabilir dimi..hadi bakalım inşaallah üzülmem yok o aşamayı geçtim lekelenme olunca..
bi dahaki aya odaklandım bile..
Olabilir canim akintidan da anlayabilirsin akintidan anlamiyorsan ovulasyon testi kullan camim duzensiz adetlerde onu oneriyorlarMerhaba kızlar bende yeniyim bat 31..adetlerim pek düzenli sayılmaz 35gündede oldugum oluyo 40 gündede..yumurtlamamı nasıl hesaplanalıyım ..takvimim programı dün yumurtlama olarak gösterıyordu..Adetden sonra 1 gün arayla esımle birlikte olmaya basladık..bata 13 gün var 1 haftadır gögüslerim agrıyor kasık bel ve karın agrılarım var..bunlar yumurtlama belirtisimidir..
Inan elimde degil stres yapmicam desem de adet yaklaştıkça acayip stres yapiyorumAy canin insallah olur canim stresdende olmayabilir