2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

InsAllah canim Allah seninde gonlune gore versin ne yapalim hepimiz bir can icin bu kadar uzuluyoruz ama kismet veren Allah

InsAllah canim Allah seninde gonlune gore versin ne yapalim hepimiz bir can icin bu kadar uzuluyoruz ama kismet veren Allah
Öyle tabiki canım. amin inşallah cümlemiin gönlüne göre versin sen hamilesin ama inşallah üzme kendin bebişin daha yeni içinde büyüdükçe hem kesen görünecek hem değer yükselecek allahın izniyle endişelenme

Kızlar aranızda yerleşme kanamasının nasıl birşey olduğunu, neye benzediğini ve döllenmeden ne kadar süre sonra olduğunu bilen var mı?

Kızlar aranızda yerleşme kanamasının nasıl birşey olduğunu, neye benzediğini ve döllenmeden ne kadar süre sonra olduğunu bilen var mı?
Canım net bilmiyorum ama geçen ay araştırdım biraz adetten üç gün öncesi çok açık renkte kanamam oldu benimde acaba dedim bende adet gününden önce olanda varmış tam adet gününde olanda hiç olmayanda renk olarak ya pembe yada kahvereng şekilde geliyormuş ve lekelenme şeklindeymiş genelde ama damlama şeklindede olabiliyormuş bazılarında bi kaç gün bazılarında bir veya üç günde sürebiliyormuş ama bazılarında da yoğun oluyormuş ilk gün bünyeye göre değişiyor demek ki okuduğum bunlardı inşallah yardımcı olabilmişimdir

Çok sağol bilgilendirdiğin için canım. Bugün ben 16 gün geciktim ve sabah kıpkırmızı bir lekelenme oldu. Âdet olacağım sandım ama tüm gün birşey gelmedi yani hâlâ âdet olmadım. Acaba yerleşme kanaması mı diye düşünüyordum ben de :)

İnşallah öyledir canım test yspmadın mı

İnşallah öyledir canım umudunu yitirme tabi bekle bakalım ne olacak beklemekte sitres ediyor insanı ama bugün bende sitresolmaya başladım doğrusu normalde hiç takmıyordum kafaya ama bugün bi değiştim anlayamadım

İnşaAllah canım. Gecikmemin ilk haftasında hiç stres yapmadım aslında ama bu hafta insan sıkılmaya başlıyor âdet olmadıkça. Hergün sıcak basıyor terliyorum evde, moralm birden bozuluyor sıkıntı çöküyor valla.

Ay bugün bende öyle oldum canım ya ayaklar buz gibi ama acayip bi hassasiyet sıkıntı var anlamadım bide normalde uykusuzluk umuruma helmez dayanıklıyımdır yani üç gündür gözlerimi açasım yok uyumakta istemiyorum sersem sersem akşamlıyorum bişey yapmakta gelmiyor içimden ki zaten çokta halsizim

Benim sizin kadar değil ama 2-3 gün gecikti yaklaşık. Klomen kullandım bir de ama, bilmiyorum ona göre olmasın gerekirdi adet aslında.
İdrarda çıkmadı, kan testi yaptırmadım.
Beklemek zor şey, yoksa adet olsa. Gecikme iyi değil aslımda

Aynen canım ya 3 gündür uykusuzluktan sersemliyorum, normalde 3e 4e kadar otururum bana mısın demem :) Benimde ayaklar buz ama yanıyorum. Senin gibi hiç birşey yapasım gelmiyor. Aynı durumdayız senle.

Aynen canım ya 3 gündür uykusuzluktan sersemliyorum, normalde 3e 4e kadar otururum bana mısın demem :) Benimde ayaklar buz ama yanıyorum. Senin gibi hiç birşey yapasım gelmiyor. Aynı durumdayız senle.
Ne oluyor bize biri beni görse bu kız depresyonda der normalde pozitif ve neşeli biriyimdir şimdi ruhum çekilmiş gibi

benim daha günüm geçmedi canım bende klomen kullandım 25 adet olmam gerek ama adet öncesi sendrom yok anlayamadım sende var mı belirti falan

Bu ay benimde ilk defa bukadar gecikti 34 gunde olmustum gecen ay buay 50.gun oldum canim bisey cikmadi insallah sende bisey cikar canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…