2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yaziliyomu tam olarak adina ne deyim sana da çok soru sordum kusura bakma canim
Ne kusuru canım istediğini sorabilirsin boşuna kayıt olmadık bildiklerimizi tabikide paylaşacağız rahat ol lütfen istediğini rahatlıkla sorabilirsin sıkıntı yok. Agnucaston canım adı bu üç kutu yazın de ilk aldığında bir kutu alırsın yeni aldığın için bi ay sonrasında yine üç kutu yazdır üç tane verirler eczanede

Ne kusuru canım istediğini sorabilirsin boşuna kayıt olmadık bildiklerimizi tabikide paylaşacağız rahat ol lütfen istediğini rahatlıkla sorabilirsin sıkıntı yok. Agnucaston canım adı bu üç kutu yazın de ilk aldığında bir kutu alırsın yeni aldığın için bi ay sonrasında yine üç kutu yazdır üç tane verirler eczanede
Tamam canım cok sağol :KK200:

Tamam canım cok sağol :KK200:
Rica ederim ne demek aklına takılan başka bişey varsa şimdi yada sonra istediğin zaman sorabilirsin çekinme yada bıktırdım diye düşünme lütfen düzenli iç ama olur mu canım günde bir tane adetli yada değil istediğin zamanda başlayabilirsin hiç ara vermeyeceksin adetliykende bırakma yani devam et içinde 30 tane var zaten bir aylık

Insallah faydasini gorursunuz benim bide karaciger degerlerim yuksek aslinda ilac kullanmam yasak zaten bi ilac kullandim bitane daha kullanmim

X