- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.001
Canım on liraydı en son istersen yazdır sağlık ocağında üç kutu verebiliyorlarTamam canım fiyati ne kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım on liraydı en son istersen yazdır sağlık ocağında üç kutu verebiliyorlarTamam canım fiyati ne kadar
Yaziliyomu tam olarak adina ne deyim sana da çok soru sordum kusura bakma canimCanım on liraydı en son istersen yazdır sağlık ocağında üç kutu verebiliyorlar
Ne kusuru canım istediğini sorabilirsin boşuna kayıt olmadık bildiklerimizi tabikide paylaşacağız rahat ol lütfen istediğini rahatlıkla sorabilirsin sıkıntı yok. Agnucaston canım adı bu üç kutu yazın de ilk aldığında bir kutu alırsın yeni aldığın için bi ay sonrasında yine üç kutu yazdır üç tane verirler eczanedeYaziliyomu tam olarak adina ne deyim sana da çok soru sordum kusura bakma canim
İsteyen herkes istediğini sorabilir faydalı olabilirsem ne mutlu bana sevinirim ben çok faydasını gördüm sanada şifa olacak inşallah merak etme canımYaziliyomu tam olarak adina ne deyim sana da çok soru sordum kusura bakma canim
Tamam canım cok sağolNe kusuru canım istediğini sorabilirsin boşuna kayıt olmadık bildiklerimizi tabikide paylaşacağız rahat ol lütfen istediğini rahatlıkla sorabilirsin sıkıntı yok. Agnucaston canım adı bu üç kutu yazın de ilk aldığında bir kutu alırsın yeni aldığın için bi ay sonrasında yine üç kutu yazdır üç tane verirler eczanede
İnşallah canım ya bu aydan umutluyum proklatin düşerse hamile kalma sansim yüksekİsteyen herkes istediğini sorabilir faydalı olabilirsem ne mutlu bana sevinirim ben çok faydasını gördüm sanada şifa olacak inşallah merak etme canım
Rica ederim ne demek aklına takılan başka bişey varsa şimdi yada sonra istediğin zaman sorabilirsin çekinme yada bıktırdım diye düşünme lütfen düzenli iç ama olur mu canım günde bir tane adetli yada değil istediğin zamanda başlayabilirsin hiç ara vermeyeceksin adetliykende bırakma yani devam et içinde 30 tane var zaten bir aylıkTamam canım cok sağol
Sen düzenli kullan sitreste yapma düşer allahın izniyle canım allah şifa versin kul aracı o istedimi herşey olur inşallah hamilede kalacaz rahat olİnşallah canım ya bu aydan umutluyum proklatin düşerse hamile kalma sansim yüksek
Yan etkisi var miTatlım agnucaston hayıt otu tableti hormon düzenliyor adet düzenliyor adet öncesi sendromlara iyi gelir sivilce saç dökülmesine iyi adet ağrılarına iyi yumurtlamayı sağlıyor gebeliği kolaylaştırıyor vs vs
Yok canım hiç bi zararıda yok seninde adetler düzensizdi değil mi sende kullanabilirsin bak tüylenme içinde kullanılıyor onu unutmuşum bakYan etkisi var mi
İnşallah canım yaSen düzenli kullan sitreste yapma düşer allahın izniyle canım allah şifa versin kul aracı o istedimi herşey olur inşallah hamilede kalacaz rahat ol
Bu ay bende kullandım canım agnucaston. Çok duydum faydasını bakalıminşallah bu ayYan etkisi var mi
Bu ay bende kullandım canım agnucaston. Çok duydum faydasını bakalıminşallah bu ayYan etkisi var mi
Bitki bu canımInsallah faydasini gorursunuz benim bide karaciger degerlerim yuksek aslinda ilac kullanmam yasak zaten bi ilac kullandim bitane daha kullanmim
Eger olurdaadet olursam önümüzdeki ay bende kullanacam klomen, inşallah gerek kalmazda.yoruldumInsallah faydasini gorursunuz benim bide karaciger degerlerim yuksek aslinda ilac kullanmam yasak zaten bi ilac kullandim bitane daha kullanmim
Kafanq goremi kullanacan kiz doktora gitEger olurdaadet olursam önümüzdeki ay bende kullanacam klomen, inşallah gerek kalmazda.yoruldum
Kafana göre kullanma sakın canımEger olurdaadet olursam önümüzdeki ay bende kullanacam klomen, inşallah gerek kalmazda.yoruldum