2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım ☺ ya bi sorum olacakti... ben 3 defada 1 ay adet oluyorum bir ay olmuyorum.. kasımda beri 3 defa adet oldum.. Bu ay 12 sinde olmam gerekirken yine gecikti ama işin garip yanı bu sıralar iki üç defa baş dönmem 3 gündür de midem de bulantı şişme tarzı hareketlilik var.. ayin 14 ünde idrar testi yaptım sonuç negatif ama sonra bulantı ve baş dönmesi başladı. Şimdi tekrar test yapmak içimden gelmiyor.. sizce güzel hı haber belirtisi olabilir mi acaba :)

Gün yaklaştıkça stres artıyor, düşünmeyecem dedikçe aklımdan çıkmıyor, zamanda geçmiyor. Hem bi an önce geçsin güzel haberi alayım diyorum hem de yine kırmızıları görecem diye korkuyorum. Çok karışığım kızlar çokk

Biraz daha bekle yap yine canım sen adet gecikmelerin için doktora görünmedin mi peki hiç yine çıkmazsa bi doktora görün bence ne olur ne olmaz

Aynen canım yaa, düşünmemeye çalışıyorum, stres yapmamaya çalışıyorum ama gün yaklaştıkça mümkün değil. Aklımdan çıkmıyor ki
Evet maalesef çıkmıyor canım bende de başladı bugün aslında adet belirtim falanda başlamadı işkillendim bu yüzden acayip bi rahatlık var ne sancı ne ağrı bi göğüslerde var ağrı sadece halsizlik boyuna uyku isteği tabi inatla uyumuyorum yorgunluk var önceden işle kendim oyalıyordum deli gibi iş yapıyordum kafam dağılsın diye şimdi uzanıyorum boyuna

Biraz daha bekle yap yine canım sen adet gecikmelerin için doktora görünmedin mi peki hiç yine çıkmazsa bi doktora görün bence ne olur ne olmaz
Pazartesi gidecem bakalım... evlendigimizden beri korunuyorduk.. korunmayı bıraktığımizdan beri böyle adet düzensizliği başladı.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…