-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Canım benim en doğrusu sabah yaptığın sonrasında sıvı aldığın için silik çıkabiliyor üzülme keseyede takılma benim akraba beş haftayı geçmişti zar zor göründü bebiş daha erkendir dediği gibiSalam kizlar cumaniz mubarek hayirli olsun bu gun doktora gitdim cok uzuldum ultrasyonda gorsenmedi bisey yeni belki dedi ondan eve geldim test yapdim biri silik cikdi oglendi once sabahi yapmisdim kip kirmizi cikmisdi bu gun cok agladim niye boyle
Düzeldi gibi şimdi ama bilemiyorumYok hala devam canim anlamadim gitti
Kan degerine bakmadi miCok kotu oldum ben oyle umutlarla gitdim
Sadece yavas suan sanki sistemDüzeldi gibi şimdi ama bilemiyorum
Eveettt düzelir yine iyi öncekine görede kız benim bu belirtiler nereye gitti yahu ay sinirim bozuldu haaaSadece yavas suan sanki sistem
Ne oldu cnm yaEveettt düzelir yine iyi öncekine görede kız benim bu belirtiler nereye gitti yahu ay sinirim bozuldu haaa
Ya ne adet belirtim var ne başka bişey benim şimdiye adet olacaksam bile bel kasık ağrısından kıvranmam lazımdı yok adetim gecikmese bari diyorum bi tek göğüslerim çok ağrıyor başkada yok normalde göğüste ağrı olmaz şimdi sadece o var anlamadım ya yoksa progestan kullanmak istemiyorum kararsız kaldım canım yaNe oldu cnm ya
Ne yaptın canıımm tahlil sonucu neGittim canim ultrasonla bakti kistim erimiş proklatin ıcın kan verdim onun sonucunuda 1.30 da gösterecem
Aynı benim gibi düşünüyorsun.
Diyorum ki bu zamana kadar idrara düşmesi gerekirdi..
Ama bir korku&Ümit var içimde yine de.
Belki de vardır die ümidim var yani :)
Biraz daha bekle bakalım bende kullandımda hiç belirtin var mı canım ya bende adet belirtisi bile yok tuhafKızlar benim bat 1-2 gün geçti.
Hala adet Yok, idrar testi megatif.
Kan testi yaptırmadım.
Klomen ve çatlatma kullandım.
Normalde çatlatma iğnesi olduğunda 14-16 gün adet olunuyor denmişti burda okudum.
Kan testi yaptırmaya da korkuyorum yani ümitlenmek istemiyorum ://
Ayy canim siteye giremedim bi türlü yazamadım proklatin dusmemis 54 cikti dostinex verdi senin dedigin ilacida soracaktim unutmuşum hiç kafa kalmadi işteNe yaptın canıımm tahlil sonucu ne
Bilmem ki.ay inşallah cnm neden olmasın Allah büyük..
ama benim lekelenmeler başladı göğüslerim zaten felaket dokunamıyorum bile olucam yani yakındır..inş sen olmazsın hamilesindir ya..
Günün geçti mi?Biraz daha bekle bakalım bende kullandımda hiç belirtin var mı canım ya bende adet belirtisi bile yok tuhaf
Yok canım daha 8 gün var ama şimdiden benim adet belirtilerim başlıyor normaldeGünün geçti mi?
Evet bekleyelim bakalım hayırlısı
Sen al kullan canım o bitki tableti zararsız gerçektenAyy canim siteye giremedim bi türlü yazamadım proklatin dusmemis 54 cikti dostinex verdi senin dedigin ilacida soracaktim unutmuşum hiç kafa kalmadi işte
Tamam canim bende otunu almayi düşünüyodum hangisi daha etkili olurSen al kullan canım o bitki tableti zararsız gerçekten
Bitki tabletinin adi ne nelere iyi gelirTamam canim bende otunu almayi düşünüyodum hangisi daha etkili olur
Tabletini al sen canım otu acı etkis aynı zaten hem uğraşmamışta olursunTamam canim bende otunu almayi düşünüyodum hangisi daha etkili olur
Tamam canım fiyati ne kadarTabletini al sen canım otu acı etkis aynı zaten hem uğraşmamışta olursun
Tatlım agnucaston hayıt otu tableti hormon düzenliyor adet düzenliyor adet öncesi sendromlara iyi gelir sivilce saç dökülmesine iyi adet ağrılarına iyi yumurtlamayı sağlıyor gebeliği kolaylaştırıyor vs vsBitki tabletinin adi ne nelere iyi gelir