2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bu ay benimde ilk defa bukadar gecikti 34 gunde olmustum gecen ay buay 50.gun oldum canim bisey cikmadi insallah sende bisey cikar canimm
Bende de birşey çıkmadı ama âdet olmayınca umut bitmiyor canım :) geçen ay 31de olmuştum, bu ay 47 oldum bende ilk kez gecikiyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

:)) n'aptın canım bugün nasılsın? Var mı birşeyler?
İyiyim tatlım valla ağrı sızı hiç bişey yok bekliyorum öyle adet olmazsam test yapacam 25 e kadar çatlamazsam tabi sadece göğüs ağrım var hala ve saat 4:30 acayip bi mide kazıntısıyla uyandım yetmedi kalktım bi dilim kek yedim hiç yapmadığım şey sen ne durumdasın

Kizlar aksam baya sizlere dua ettim ozellikle bi arkadasa erken monopoz denmis ona cok daha fazla ettim kizlar sizde bu arkadasimiza dua edin ...dua cemberi olussun
Allah razı olsun bende isteyen herkese dua ettim allah kabul etsin inşallah onada ederiz canım tabikide allah şifa versin inşallah

Kizlar aksam baya sizlere dua ettim ozellikle bi arkadasa erken monopoz denmis ona cok daha fazla ettim kizlar sizde bu arkadasimiza dua edin ...dua cemberi olussun
Sen nasılsın kız bayağı bi çoğaldık daha bi güzelleşiyor bu topic değil mi bazen mesajları yakalayamayabiliyorum evde şebeke sıkıntısıda oluyor sen ilk göz ağrımsın iyi misin??

Bunun zarari yokmus hacca gidenler getirio cocugu olmayanlar icin camim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…