2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Salam kizlar cumaniz mubarek hayirli olsun bu gun doktora gitdim cok uzuldum ultrasyonda gorsenmedi bisey yeni belki dedi ondan eve geldim test yapdim biri silik cikdi oglendi once sabahi yapmisdim kip kirmizi cikmisdi bu gun cok agladim niye boyle

Canim kese hemen gorunmeye biliyor kuzum uzulme yaa
Salam kizlar cumaniz mubarek hayirli olsun bu gun doktora gitdim cok uzuldum ultrasyonda gorsenmedi bisey yeni belki dedi ondan eve geldim test yapdim biri silik cikdi oglendi once sabahi yapmisdim kip kirmizi cikmisdi bu gun cok agladim niye boyle
Uzme kendini

Uzulme silik olsada çıkmışsa hamilesındır. Ağlayıpte zarar vermeyesin.

kese hemen görünmezki cnm bekle biraz bak ne güzel çift çizgi görmüşsün..

Evet bildiğim kadar hiç çıkmaması lazım silik olsada çıkse biraz erken bi kaç gun sonra tekrar yap inşallah sevinirsin

Kızlar benim bat 1-2 gün geçti.
Hala adet Yok, idrar testi megatif.
Kan testi yaptırmadım.
Klomen ve çatlatma kullandım.
Normalde çatlatma iğnesi olduğunda 14-16 gün adet olunuyor denmişti burda okudum.
Kan testi yaptırmaya da korkuyorum yani ümitlenmek istemiyorum ://

tamamen aynı durumdayız cnm bende beklemedeyim hayır hamile değilsek nye adet olmuyoruz

Ayy aynı işte aşağı yukarı.
Ben iğne vuruldum 27sinde ama çatlaması 28 veya 1 idir.
Birkaç gün adet belirtisi oldu ama, sonra sessizlik
Kan testi yaptırdın öı?

Ayy aynı işte aşağı yukarı.
Ben iğne vuruldum 27sinde ama çatlaması 28 veya 1 idir.
Birkaç gün adet belirtisi oldu ama, sonra sessizlik
Kan testi yaptırdın öı?

evet ya aynıyız tarihlerimiz falan..
yaptırmadım ya gerek görmedim yani olsa teste çıkmaz mı insanların adet tarihinde önce çıkıyor..bence yok eminim yani

evet ya aynıyız tarihlerimiz falan..
yaptırmadım ya gerek görmedim yani olsa teste çıkmaz mı insanların adet tarihinde önce çıkıyor..bence yok eminim yani
Aynı benim gibi düşünüyorsun.
Diyorum ki bu zamana kadar idrara düşmesi gerekirdi..
Ama bir korku&Ümit var içimde yine de.
Belki de vardır die ümidim var yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…