- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- Konu Sahibi sevcanvildo
Altiustu resim yollim dedim neden boyle bi sikinti olduki Mune bilgi verirmisin bizeHata veriyor değil mi sayfa ne bildirimlere ne mesajlsra giremiyordum bende şimdide gidip geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altiustu resim yollim dedim neden boyle bi sikinti olduki Mune bilgi verirmisin bizeHata veriyor değil mi sayfa ne bildirimlere ne mesajlsra giremiyordum bende şimdide gidip geliyor
sanada mı oldu aynısı niye rezil olasın bende anlamadım vallaNiye boyle oldu rezil oldum ya sinirden oldum
Kiz mustrriyi biraktim bunla ugrasiyorum on saattir sistemdemi hata varkisanada mı oldu aynısı niye rezil olasın bende anlamadım valla
Bilmiyorum ki ama hala oluyor hata veriyor boyunaKiz mustrriyi biraktim bunla ugrasiyorum on saattir sistemdemi hata varki
Ondan mı oldu diyorsun yasak mi ki benim bi bilgim yok yeniyim anlayamadım ama sebebiniAltiustu resim yollim dedim neden boyle bi sikinti olduki Mune bilgi verirmisin bize
Aynen canin yaa ben pcoyu ustume alinca oldu bunlar hep :)Bilmiyorum ki ama hala oluyor hata veriyor boyuna
Hiç sorma ya düzelmiyor amaAynen canin yaa ben pcoyu ustume alinca oldu bunlar hep :)
Kizlar herkesde var mi bu sorun tek bizdemiHiç sorma ya düzelmiyor ama
hadi bakalım inşallah uğur getirir kitap bize:)sağol canm aynen instagram sayfasını inceledim de ne çok güzel haberler veren var..hemen öğle arasında kitabını almaya gidiyorum
Canim insallah vardir en iyi bilgiyi doktor verir degerlerinde cikmazsa bos gebelikde olabilirKusura bakmayın hep aynı şeyi yazıyorum çok umutluyum sanki sizden bişeyler orenacakmişimgima geliyor
Sorun bende de var canım ne olduysa.Kizlar herkesde var mi bu sorun tek bizdemi
Hayatım sitede teknik bir sıkıntı var düzeltecekler.Altiustu resim yollim dedim neden boyle bi sikinti olduki Mune bilgi verirmisin bize
Oğlenden sonra iyilasyorum sadece sabah kalkmaya zorlaniyorum bide istahsız oldum. Midem bulaniyor. İnşallah başka bi hastalık olmasında. Ne bilim ne duşunacağımıde bilmiyorum artık
Tamam abla sagol insalalh en kisa zamanda duzelirHayatım sitede teknik bir sıkıntı var düzeltecekler.
Canım düzeldi mi seninAynen canin yaa ben pcoyu ustume alinca oldu bunlar hep :)