- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Strea diyorlar canim baska bi kup bulamayinca stres diyorlar zaten..demekki başka sebebi var ne diyorlar peki adet düzensizliği için..
Alla alla smdi buna taktim ben yine adet olunca giderim ben :)Canım arkadaşın dediği gibi pko enteresan bi hastalık bi bakıyorsun kaybolmuş bi bakıyorsun hop çıkıvermiş hormonlarda bişey yoksa bide zayıfsan ihtimal vermiyor doktorlar benim arkadaşada öyle oldu doktor yok dedi ben ısrarla var dedim gerçektende vardı hatta patladı ve ameliyat okmak zorunda kaldı öyle anlaşıldı ha aende var demiyorum tabikide o bi kist adet önceside olabiliyor korkma yani düzensizlik sitrestende oluyor yoktur inşalşah benimde şuan lh ve fsh normal ama yumurtalıkta ploikistik görünüm var mesela
İkinci yada üçüncü gün bi lh fsh falan baktır bakalım ama zannetmiyorum canım sitreste etkiliyor dediğim gibi senin adetler sancılı oluyor mu yada göbekte çenede göğüs etrafında tüylenmr var mıAlla alla smdi buna taktim ben yine adet olunca giderim ben :)
Cenemde bi iki tane tuy varda ben safrakesesi ameliyati olmustum ondan beridir var yaneİkinci yada üçüncü gün bi lh fsh falan baktır bakalım ama zannetmiyorum canım sitreste etkiliyor dediğim gibi senin adetler sancılı oluyor mu yada göbekte çenede göğüs etrafında tüylenmr var mı
Adetim sancili olmuyor gobek gogus aramda kil var ama hep o ameliyatdan sonra oldu yane ozelden foto atimmi sana yaİkinci yada üçüncü gün bi lh fsh falan baktır bakalım ama zannetmiyorum canım sitreste etkiliyor dediğim gibi senin adetler sancılı oluyor mu yada göbekte çenede göğüs etrafında tüylenmr var mı
Ay insallah tutmustur cnm insallah bebis haberiyle gelirsinArkadaşlar merhaba hepinize hayırlı cumalar bende bu ay preseed jel kullandım bende adetini bekliyorum Rabbim bu cumanın hatırına hepimize hayırlı hamilelik hayırlı bebekler versin hepimiz birbirimize dua edelim
Kız o bi ik tüye ne takılıyorsun pkoda tüyler gür ormalık orman oluyorCenemde bi iki tane tuy varda ben safrakesesi ameliyati olmustum ondan beridir var yane
At tatliş bakayımAdetim sancili olmuyor gobek gogus aramda kil var ama hep o ameliyatdan sonra oldu yane ozelden foto atimmi sana ya
Sağolasın canım inşallah Rabbim seninde muradını verir inşallahAy insallah tutmustur cnm insallah bebis haberiyle gelirsin
8tane gogusaramda gobegimde daha fazla ama daha ince cenemdeki 5tane usenmedim saydimKız o bi ik tüye ne takılıyorsun pkoda tüyler gür ormalık orman oluyor
İnşallah cümlemizede verir rabbimArkadaşlar merhaba hepinize hayırlı cumalar bende bu ay preseed jel kullandım bende adetini bekliyorum Rabbim bu cumanın hatırına hepimize hayırlı hamilelik hayırlı bebekler versin hepimiz birbirimize dua edelim
Allah iyiliğini versin senin yaa yok yok pko falan değildir inşallah canım korkma8tane gogusaramda gobegimde daha fazla ama daha ince cenemdeki 5tane usenmedim saydim
Allah iyiliğini versin senin yaa yok yok pko falan değildir inşallah canım korkma8tane gogusaramda gobegimde daha fazla ama daha ince cenemdeki 5tane usenmedim saydim
Net gitti tekrar deneye deneye bayağı bi mesaj tekrarı olacak heralde :)8tane gogusaramda gobegimde daha fazla ama daha ince cenemdeki 5tane usenmedim saydim
Hata veriyor değil mi sayfa ne bildirimlere ne mesajlsra giremiyordum bende şimdide gidip geliyorTelefon kafayi yedi