2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Salam kizlar cumaniz mubarek hayirli olsun bu gun doktora gitdim cok uzuldum ultrasyonda gorsenmedi bisey yeni belki dedi ondan eve geldim test yapdim biri silik cikdi oglendi once sabahi yapmisdim kip kirmizi cikmisdi bu gun cok agladim niye boyle
Canım benim en doğrusu sabah yaptığın sonrasında sıvı aldığın için silik çıkabiliyor üzülme keseyede takılma benim akraba beş haftayı geçmişti zar zor göründü bebiş daha erkendir dediği gibi

Ya ne adet belirtim var ne başka bişey benim şimdiye adet olacaksam bile bel kasık ağrısından kıvranmam lazımdı yok adetim gecikmese bari diyorum bi tek göğüslerim çok ağrıyor başkada yok normalde göğüste ağrı olmaz şimdi sadece o var anlamadım ya yoksa progestan kullanmak istemiyorum kararsız kaldım canım ya

Aynı benim gibi düşünüyorsun.
Diyorum ki bu zamana kadar idrara düşmesi gerekirdi..
Ama bir korku&Ümit var içimde yine de.
Belki de vardır die ümidim var yani :)

ay inşallah cnm neden olmasın Allah büyük..
ama benim lekelenmeler başladı göğüslerim zaten felaket dokunamıyorum bile olucam yani yakındır..inş sen olmazsın hamilesindir ya..

Kızlar benim bat 1-2 gün geçti.
Hala adet Yok, idrar testi megatif.
Kan testi yaptırmadım.
Klomen ve çatlatma kullandım.
Normalde çatlatma iğnesi olduğunda 14-16 gün adet olunuyor denmişti burda okudum.
Kan testi yaptırmaya da korkuyorum yani ümitlenmek istemiyorum ://
Biraz daha bekle bakalım bende kullandımda hiç belirtin var mı canım ya bende adet belirtisi bile yok tuhaf

X