- 7 Aralık 2016
- 363
- 596
- 32
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Aynen canım yerleşme kanamasi olabilir normal adet gibi olmaz çok az leke gibi oluyomus hadi hayırlı haberleri alırız insallahKızlar bugün açık pembe bir akintim oldu yaa kotumu daha adetime 3 gün var
İnşallah canım hepimizede tez zamanda nasip olur inşallah sende dediğim gibi agnucaston cidden çok iyi tavsiye ederimİnşallah hamilesindir canim güzel haberlerini aliriz. Bende 8 aylik evliyim 8 aydir olmuyor bebeğim eşimde bi sorun yok degerleri gayet iyi bi benim proklatin yüksek işte bide kistim oluyo bazi aylar yumurtam catlamiyo belki banada catlatma ignesi verir
Ya ins yerlesme kanmsidir ya belim ve kasıklarım ağrıyor ondanmiCanim bekle devamini yerlesme kanamasi oncede olabiliyor?
Aynn ins cnm ins yaAynen canım yerleşme kanamasi olabilir normal adet gibi olmaz çok az leke gibi oluyomus hadi hayırlı haberleri alırız insallah
Internetten arastirmistim yerleşme olduğunda kasiklarda agri olabiliyomusAynn ins cnm ins ya
Tamam canim ondan alacam reçetesiz satiliyo demi doktora sorarim yarinİnşallah canım hepimizede tez zamanda nasip olur inşallah sende dediğim gibi agnucaston cidden çok iyi tavsiye ederim
Evet canım satılıyor uygunda pahalı bi ilaç değil adette içmeye devam ediyorsun şifa olur inşallah sanada ben bebek istemeden önce kullanıyordum şimdi hala devam ettiriyor doktorum hormonlar yükselmesinde gebeliğe mani olmasın diye inşallah bu ay güler hepimizin yüzü ben daha yeniyim ama bu hormon takviyeleri bu ay mahfetti beni sabırsızlıktan değil yani bu ilaçları bi ay daha kullanmak istemediğimden şimdi 19. Da progestan başlayacam onunda çok yan etkileri varmış umarım bende olmazTamam canim ondan alacam reçetesiz satiliyo demi doktora sorarim yarin
İnşallah olmaz canim bebek icin yapmayacagimiz şey yok Allah kucagimizi boş bırakmasınEvet canım satılıyor uygunda pahalı bi ilaç değil adette içmeye devam ediyorsun şifa olur inşallah sanada ben bebek istemeden önce kullanıyordum şimdi hala devam ettiriyor doktorum hormonlar yükselmesinde gebeliğe mani olmasın diye inşallah bu ay güler hepimizin yüzü ben daha yeniyim ama bu hormon takviyeleri bu ay mahfetti beni sabırsızlıktan değil yani bu ilaçları bi ay daha kullanmak istemediğimden şimdi 19. Da progestan başlayacam onunda çok yan etkileri varmış umarım bende olmaz
Amiinnn inşallah yani ne yapalım ben bu ay klomen kullandım o bitti üzerine çatlatma iğnesi onun üzerinden on gün geçecek progestan allah sonumuzu hayır etsin çekiyoruz mecbur sabrın sonu selametİnşallah olmaz canim bebek icin yapmayacagimiz şey yok Allah kucagimizi boş bırakmasın
Aynen öyle canımAmiinnn inşallah yani ne yapalım ben bu ay klomen kullandım o bitti üzerine çatlatma iğnesi onun üzerinden on gün geçecek progestan allah sonumuzu hayır etsin çekiyoruz mecbur sabrın sonu selamet
Ay günlerde geçmiyor canım gerçi ben bu ay pekte bi takılmıyorum ama doktor işi gücü yasakladı bana adet gününe kadar dikkag edeceksin adet olursan ikinci gün olmazsan 29 da gel dediAynen öyle canım
Sana iyi doktor hemen tedaviye baslamis ben her ay kovuluyorum en sonki doktora 11aydir evliyim dedim resmiyette 5aydir dedim olmuo bi tedavi bulun dedim kemdine ilac yazacak baska doktor bul deyip kovdu :)Benim resmiyette 25 ağustos kına 29 ekim düğün 6 kasım
Doktor stresden dedi canim biz esimle 2haftada dugun yaptik daha onceden sozlenip sozu atmistik uzerinden nerdeyse 2yil gecti 1ay sonra baristik ama ortalik karismasin diue pat diye evleniyoruz dedik suprizz oldy herkese ondan 2haftada ceyiz telasi cok zor geldi cok stres yaptim zaten bi bozuldu o.bozulusHadi ya düzene giriyor diye biliyordum ben ama olabiliyor demek ki e hormonlarda değişiyor zamanla düzelir inşallah
Lekelenmen bittikden sonra test yap bekliyoruz insallah mutlu haberlerle gelirsinYa ins yerlesme kanmsidir ya belim ve kasıklarım ağrıyor ondanmi
Hadi ya ama canım 30 yaş üstü 6 ay olmazsa tedav başlıyor bu bekarkende gittiğim doktordu pko varya bende derdimi anlattım ilk ay bi dene bskalım dedi sonra gittim hımm kist olmuş tahlil bakacam eğer hormonlar yüksek değilse klomen başlayacam dedi başladı bu ay benim pko var diye bide yaşımdan kaynaklı tedavi erken başladı yaniSana iyi doktor hemen tedaviye baslamis ben her ay kovuluyorum en sonki doktora 11aydir evliyim dedim resmiyette 5aydir dedim olmuo bi tedavi bulun dedim kemdine ilac yazacak baska doktor bul deyip kovdu :)
Doğrudur sitres başa bela zatenDoktor stresden dedi canim biz esimle 2haftada dugun yaptik daha onceden sozlenip sozu atmistik uzerinden nerdeyse 2yil gecti 1ay sonra baristik ama ortalik karismasin diue pat diye evleniyoruz dedik suprizz oldy herkese ondan 2haftada ceyiz telasi cok zor geldi cok stres yaptim zaten bi bozuldu o.bozulus
Bi tanemi kist vardi cnm sogansuyu icseydin keskeHadi ya ama canım 30 yaş üstü 6 ay olmazsa tedav başlıyor bu bekarkende gittiğim doktordu pko varya bende derdimi anlattım ilk ay bi dene bskalım dedi sonra gittim hımm kist olmuş tahlil bakacam eğer hormonlar yüksek değilse klomen başlayacam dedi başladı bu ay benim pko var diye bide yaşımdan kaynaklı tedavi erken başladı yani
İçtim onu csnım bende pek bi etkili olmadı ben zayıflayınca bide agnucastonda kullandım hormonlar düzelmeye başladı pkoda oluyor zaten bu dönem dönem geçiyor ama bi ay bakıyor yumurtalar tertemiz sonra bi iki kist çok küçük ama zaten pko böyle canım zararsız kistler mercimek kadar bile değil benimkilerBi tanemi kist vardi cnm sogansuyu icseydin keske
Kistler karbonatla eriyormus bugun okudum bide sogansuyunu pekmezli yap dene eritiyor canim...İçtim onu csnım bende pek bi etkili olmadı ben zayıflayınca bide agnucastonda kullandım hormonlar düzelmeye başladı pkoda oluyor zaten bu dönem dönem geçiyor ama bi ay bakıyor yumurtalar tertemiz sonra bi iki kist çok küçük ama zaten pko böyle canım zararsız kistler mercimek kadar bile değil benimkiler