-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Karbonatla mı nasıl yapacaz onu bakslım b bebiş var mı yok mu bilemiyorum ama adet olursam yaparım onu şimdi uyu uykun varsa yarın yazarsın canımKistler karbonatla eriyormus bugun okudum bide sogansuyunu pekmezli yap dene eritiyor canim...
İnşallah olmazsin canim bende yarini bekliyorum bakalim doktor ne diyecek nisan ayinda bebek haberini almak istiyorum artikAy günlerde geçmiyor canım gerçi ben bu ay pekte bi takılmıyorum ama doktor işi gücü yasakladı bana adet gününe kadar dikkag edeceksin adet olursan ikinci gün olmazsan 29 da gel dedi
İnşallah olur iyi düşünelim çok aratmasın allahım hepimize versin isteyen herkeseİnşallah olmazsin canim bende yarini bekliyorum bakalim doktor ne diyecek nisan ayinda bebek haberini almak istiyorum artik
Suya falan katiloyormus canim tamda okumadim butun yorumlari ama pek cok kisi memnun kalmisKarbonatla mı nasıl yapacaz onu bakslım b bebiş var mı yok mu bilemiyorum ama adet olursam yaparım onu şimdi uyu uykun varsa yarın yazarsın canım
Insallah canimBende Nisan ayında bebeğimi istiyorum allahım nolur bu ay nasip eder isteyen herkese
Usuttunmu canim acabaKzlar adetim dun bitti ama kasıklarm agryr sol sag diye ben anlamadm nye bole oldu birde cok yorgunum yani bole yqsayan var mı?
İnşallah rüyan güzel bir sekilde gercekleşir canm.Kizlar ruyamda hamilelik testi yapiorum idrarla once cift cizgi cikio sonra bi bakiom yam tarafinda degwr gorunen bi yer var degerler bi yukseliyor bi yikselio en son neyde durdu bilmiyorum bile...uyanmaya calistim gece acaba gercekmi diye ay bi tuhafti ilk defa ruyamda gordum hamilelik testi yaparken kendimi piskolojim gidiyor galiba benim
Bu ebru destan ın söylediği küre basladı m kızlar soğan kürü, incir kürü denedim şimdi sıra bunda bakalım hayrını görecekmiyimİnşallah rüyan güzel bir sekilde gercekleşir canm.
Bu ay zorda insallah bi gun cikar kalktigimda elim karnimda dedim dur sevcan ruya bu :) tam sizofreni oldumİnşallah rüyan güzel bir sekilde gercekleşir canm.
Saracoglunun kuru bunlar cnmBu ebru destan ın söylediği küre basladı m kızlar soğan kürü, incir kürü denedim şimdi sıra bunda bakalım hayrını görecekmiyim
Nisan ayında alıcaz bebek haberlerini inşallah birbirimizden kızlar.. Siz kan testi yaptırmıssınız ben ultrason da rahime falan baktırdım ama hormon testi yaptırmadım adetim öyle aman aman düzensiz değil 35-32 günde bir oluyorum dört gün sürüyor sıkıntım yok kist falan da yok herhangi bir sıkıntı yokdiye baktırmadımBu ay zorda insallah bi gun cikar kalktigimda elim karnimda dedim dur sevcan ruya bu :) tam sizofreni oldum
Renkli sayfalar da duydum ben gecen tv izlerken ebru destan kitap cıkarmıs hatta onda anlatmıs bunu her gün bi hamilelik haberi alıyorum diyordu ne kadar doğru ben kullanmaya basladım gerisi allaha kaldı tabiSaracoglunun kuru bunlar cnm
Canim insallah hamike haberiyle gelirsin kuzum insallah Allah nasip eder canim benimRenkli sayfalar da duydum ben gecen tv izlerken ebru destan kitap cıkarmıs hatta onda anlatmıs bunu her gün bi hamilelik haberi alıyorum diyordu ne kadar doğru ben kullanmaya basladım gerisi allaha kaldı tabi
Hadi ya eğer öyleyse ben onu bir aya yakın ödem atmak için bir litre suya bi tatlı kaşığı ekleyip gün boyu içmiştim o şekildeo da mı fayda ettiki bana acaba bilemedim geçmiş zamanSuya falan katiloyormus canim tamda okumadim butun yorumlari ama pek cok kisi memnun kalmis
Civan percemi,aslan pencesi, çoban cantası kür bunlar ı bir tutam kaynayan suya at iki dakika kaynat sonra süzerek için fazla bekletmeden cünkü bekleyince acı bir tat veriyor ben iki dakika kaynayan suya atıp süzüp içiyorumRenkli sayfalar da duydum ben gecen tv izlerken ebru destan kitap cıkarmıs hatta onda anlatmıs bunu her gün bi hamilelik haberi alıyorum diyordu ne kadar doğru ben kullanmaya basladım gerisi allaha kaldı tabi
Hayır olsun inşallahh canım benim allah gönlüne göre versinKizlar ruyamda hamilelik testi yapiorum idrarla once cift cizgi cikio sonra bi bakiom yam tarafinda degwr gorunen bi yer var degerler bi yukseliyor bi yikselio en son neyde durdu bilmiyorum bile...uyanmaya calistim gece acaba gercekmi diye ay bi tuhafti ilk defa ruyamda gordum hamilelik testi yaparken kendimi piskolojim gidiyor galiba benim
Canım gittin mi doktoraİnşallah olmazsin canim bende yarini bekliyorum bakalim doktor ne diyecek nisan ayinda bebek haberini almak istiyorum artik